Last news in Fakti

8 Март, 2017 02:44 10 173 2

Джокович и Шарапова на тайна вечеря

  • джокович-
  • шарапова-
  • вечеря-
  • ресторант
Джокович и Шарапова на тайна вечеря - 1

Новак Джокович и Мария Шарапова привлякоха вниманието на медиите в Холивуд. Двамата бяха засечени как излизат от ресторант в Лос Анджелис. Сръбският тенисист пристигна в САЩ след участието си на турнира в Акапулко. Папараците пък заснеха първо него, а по-късно и рускинята на излизане от популярен ресторант в града.

В Сърбия в последните дни физическото състояние на Новак Джокович се превърна в основна тема, а коментарите са, че тенисистът е отслабнал драстично. Медиите смятат, че именно това е част от причината за не чак толкова добрите резултати на Ноле напоследък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 44магнум

    7 2 Отговор
    Е къде го джокович,гледам двама фагетс от ляво и от дясно май е шарапова сама?
  • 2 ссс

    0 0 Отговор
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%BE%D0%BC%D1%81%D0%BE%D0%BD,_%D0%AD%D0%BB%D0%B8%D1%83