Last news in Fakti

15 Март, 2017 11:07 10 385 1

Най-добрата свекърва според зодията

  • свекърва-
  • зодия
Най-добрата свекърва според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка сериозно обвързана жена знае колко важен фактор в живота на избраника й е неговата майка. Враждата между свекърва и снаха е станала пословична. Но ние ще ви помогнем да намерите общ език, да я привлечете на ваша страна и да избягвате конфликтни ситуации с нея като ви посочим какъв е характерът на вашата свекърва според астролозите:

Овен

Майката Овен с радост ще предаде сина си във вашите ръце, защото за нея има толкова много други по-забавни неща за вършене от грижата за порасналия и син, колкото и да го обича. Тя ще ви предостави време и пространство да взимате сами своите решения, въпреки че ги смята за грешни. За да ви уважава свекървата Овен просто бъдете щастлива и уверена, независима и целеустремена млада дама.

Телец

Свкървата Телец или ще ви хареса, или не - за нея няма средно положение. Семейството е от първостепенно значение за жените Телец и те ще направят всичко възможно, за да осигурят щастливо бъдеще на неговите членове.

Близнаци

Никога не можете да сте сигурни какво точно изпитва свекървата Близнаци - тя мисли много и говори двойно повече. Искрено ще се забавлява на шегите ви и безкрайно ще се отегчава на вашето мълчание. Запознайте я със своите приятелки, направете нещо интересно заедно. И най-важното, не се отнасяйте с нея като към най-старото същество на земята - тя се чувства като вечното дете.

Рак

Жената Рак е родена да бъде майка. Затова и колкото и да се стараете, тя винаги ще ви мрази за това, че сте отмъкнали детето й. Но това не означава, че ще се държи зле с вас. Постарайте се и вие да бъдете мила - разпитвайте я за готварски рецепти, искайте й съвети и най-важното – никога не критикувайте сина й.

Лъв

За да спечелите уважението на свекървата Лъв, отнасяйте се към нея като към кралица, за каквото тя се смята - покажете й своето възхищение, правете й комплименти за очите, косата, дома, всичко, за което се сетите. Залейте я с необходимото внимание и свекървата Лъв ще ви отвърне с изключителната си щедрост, безценни съвети и истинско приятелство.

Дева

Проблемът със свекървите Деви е, че понякога не правят разлика между това да ти помогнат и да ти управляват живота. Те са грижовни, честна и изключително умни жени. Но също така са и раздразнителни и свръхемоционални. Бъдете готови за критики на всичко, което правите. Свиквайте. Ако искате да се сближите със свекървата Дева, не правете никакви изненади, по-добре й купете подарък за специален повод. Винаги показвайте колко сте й благодарни. Тя ще направи всичко за вас, ако се чувства достатъчно оценена.

Везни

Жената Везни е пламенна защитничка на брака и няма да си позволи по никакъв начин да застраши вашия. Тя няма да ви досажда с непоискани съвети. Но от вас се очаква да бъдете перфектната съпруга. Ако не знаете как, тя ще ви покаже. Питайте я за всяко нещо, тя с радост ще ви отговори.

Скорпион

Свекървата Скорпион има силна интуиция и обича да контролира нещата. Ако всичко се развива според нейните очаквания, тя ще бъде най-добрата свекърва, ако не обаче, ще разберете защо са измислени всички истории за зли свекърви. Позволете й да си мисли, че тя командва нещата. Оставете я да говори, каквото пожелае и не се набивайте много на очи.

Стрелец

Свекървата Стрелец щура и разнолика - понякога е шумна и непрактична, друг път - мъдра и проникновена. Трябва да направите нещо изключително лошо, за да си навлечете гнева й. Колкото по-интересна и необикновена сте, толкова повече тя ще ви харесва. Оставете я да прави каквото пожелае. Не се ядосвайте, ако отказва да гледа детето, когато я помолите. Тя просто е една нетрадиционна, но очарователна свекърва.

Козирог

Майката Козирог е амбициозна и иска най-доброто за своя син. Единственият проблем е, че тя дори не допуска, че това което е най-добро за нея, не е задължително да бъде най-добро и за сина й. На пръв поглед е чаровна, услужлива и грижовна, но какво всъщност мисли за вас е тайна за всички. Винаги се дръжте прилично в нейно присъствие. Тя харесва безопасните и предвидими хора.

Водолей

Свекървата Водолей е непредвидима и ексцентрична. Тя цени високи интелекта и постиженията и ще ви помогне да се реализирате във всяка една сфера от живота. И да не ви харесва, никога няма да го покаже. Тя е добра актриса и винаги се представя в най-добрата си светлина. Важно е да не я засягате с думи, защото за нея е важно да бъде ценена.

Риби

Свекървата Риби вижда само доброто у човека, най-вече в своя син. Има много силна интуция и веднага ще прозре силните и слабите ви страни. Винаги ще се опитва да измъкне от вас всякаква лична информация. Внимавайте какво точно й споделяте, за да не се окажете прекалено зависими от нея. С децата ви ще бъде емоционална, щедра и чувствителна. Ако искате да се разбирате, научете се да й показвате своето възхищение и да бъдете хладнокръвна, когато се държи напълно ирационално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ПОП

    1 0 Отговор
    Вени , твоята свекърва каква зодия е ? За свекървата, като за умрял - или хубаво , или нищо !