Last news in Fakti

17 Март, 2017 15:49 2 158 6

Високи токчета в снега? Колкото по-високи, толкова по-добре!

  • високи токчета-
  • мода-
  • виктория бекъм-
  • тоалет-
  • дрехи-
  • кослюм-
  • стил-
  • ню йорк-
  • зима

Виктория Бекъм показа, че снегът и зимните студове не са причина да захвърлим токчетата

Високи токчета в снега? Колкото по-високи, толкова по-добре! - 1
Снимка АП/БТА

Определяна като модна икона, заради невероятния си усет към дрехите и изключителния си стил, Виктория Бекъм от години диктува модните тенденции не само във Великобритания, но и по цял свят.
Последният тоалет, с който бе забелязана 42-годишната дизайнерка обаче, се превърна в повод за шушукания и коментари не само сред потребителите в мрежата, но и в модните среди, предизвиквайки злобни и негативни реакции от много критици и експерти.

Преди дни съпругата на Дейвид Бекъм бе уловена от фотоапаратите на папараците да се разхожда по улиците на Ню Йорк облечена в широк бежов костюм, под който се виждаше прозрачна тъмносиня риза.

Тя носела и обувки с изключително високи токчета, които някак не пасвали на зимната обстановка след преминаването на снежната буря Стела, която затрупа милионния град със сняг.

Целият тоалет на Виктория, включително аксесоарите, са били от нейната собствена марка Victoria Beckham, но според повечето критици и модни експерти, той бил по-скоро "безвкусен" отколкото „стилен“.

Някои коментираха, че този път бившата певица от Spice Girls изобщо не е съумяла да съчетае правилно тоалета си, който според други изобщо не е за нея, тъй като не ѝ стои добре. Имаше и такива, които дори я сравниха с хартиена торба от супермаркет.

Макар широките и свободни костюми да са сред модните тенденции, те не могат да се нарекат „мода“ когато висят по този начин, коментират критици.

Модното списание Vogue бе по-меко в коментарите си към тоалета на Бекъм. В статията си изданието описа облеклото ѝ като "интересна идея за зимен тоалет". "Вместо стандартно издуто зимно палто, англичанката е избрала лъскав костюм с широки панталони", пишат от Vogue и продължават: "Градските тоалети на Бекъм обикновено не са от най-удобните, тъй като тя залага на прилепнали поли и впити по тялото рокли. Двуредното сако, което тя носеше, е умно намигване към мъжките облекла от '80-те, а ефектът бе подсилен от широките панталони, чиито крачоли се вееха от зимния вятър."

Сами преценете дали харесвате тоалета или не, след като дори модните среди са разделени по въпроса.

Високи токчета в снега? Колкото по-високи, толкова по-добре!
Снимки: Vouge


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 венци

    7 2 Отговор
    И тая е "модна икона"???? Ми тя прилича на плашилото,дето го слагам лятото на лозето да плаши скорците!Господи,слез и си прибери вересиите!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 656

    2 0 Отговор
    Много грозна е тая
  • 4 бай Пешо

    2 0 Отговор
    вие па нали е.ете манекенки та станахте естети чак
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    Това жена ли е или преоблечен мъж ? ЕГАТИ МОДАТА !
  • 6 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Може и да е модна икона ,но в случая сравнението с хартиена торба от супермаркет е изключително сполучливо.Още едно потвърждение на старата приказка,че "обущарят ходи бос"...