Last news in Fakti

5 Април, 2017 13:28 4 875 3

Стълба към рая се появи в небето (СНИМКИ)

  • стълба-
  • небе-
  • облаци-
  • форма-
  • кеймбридж-
  • стълба към рая

Облаците имат тайнствената сила да провокират въображението

Стълба към рая се появи в небето (СНИМКИ) - 1
Снимки: Мирър

Облаците, ако все още не сте разбрали, имат магическата способност да приемат най-различни, понякога причудливи, форми.

Понякога пухкавите облаци могат да приемат формата на кораб, на пате, на старинен замък дори, а съвсем наскоро в небето над Кеймбридж се появи невероятна стълба ... към рая.

Тя била забелязана от британския фотограф Андрю Милтън, който бил така смаян, че за малко да не успее да я снима.

Стълба към рая се появи в небето (СНИМКИ)

"Бях толкова очарован и смаян. Не можех да повярвам на очите си, когато погледнах към небето и я видях", разказва той пред британския в. "Мирър".

"Така се бях захласнал и заинтригуван от това, което виждам, че за малко да не успея да направя тази снимка. Бях запленен. Изглеждаше точно като стълбище. Облаците останаха така в продължение на няколко минути, преди да променят формата си и да се разпръснат", разказва фотографът.

Кой ли е слизал или се е качвал в онзи момент?

Стълба към рая се появи в небето (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корковата тапа

    2 3 Отговор
    А може и към ада да е стълбата!
  • 2 Оптимус

    2 0 Отговор
    Слизаше архангел Фалисолил. помолих го да дойде и да изненада...да зарадва...родните мафиоти, джихадистите и тия дето ги въоръжават и спонсорират и ако чуете някой да охка и пъшка "щастливо", може и да е съседа и съседката, но може Фалисолил да е докопал и "зарадвал" някой по света...? Има голяма баданарка...точно 7 метра. няма причина да не дойде, отдавна не е слизал на Земята и много "хорца" щъкащи с безобразия има за "зарадване"....Пазете се, да не сте на пътя му...нещо се е разсополевил и очите му сълзят от чонешките отрови, но пак може да ви "зарадва"!
  • 3 Другар

    1 0 Отговор
    Курнелия Нинова се е качвала към министерски съвет.