13 Април, 2017 07:00 4 086 0

Вашият хороскоп за днес, 13.04.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • дева-
  • везни

Овен

Днес лесно ще установявате контакт със заобикалящия ви свят и ще успявате да печелите съмишленици сред високопоставени особи. В случай, че работите в сферата на търговията, ще съумявате без особено големи усилия от ваша страна да увеличите броя на своята клиентела.

Телец

Днес разумно подхождайте във всеки един момент, защото едва ли ще ви е приятно да имате неприятности в област, където се надявате на по-голяма стабилност именно на този етап от време, когато планирате нови инициативи в професионалната сфера.

Близнаци

Днес мнозина от вас ще бъдат възпирани и ограничавани от прякото си обкръжение в професионалната сфера. Опитайте се да приемате спокойно недостатъците на текущата ситуация, защото нещата около вас могат много бързо да се променят в положителна посока.

Рак

Днес с лекота ще се освобождавате от негативните влияния в професионалната сфера, което и ще ви даде възможност да за твърдите заетите от вас до момента позиции. Направете точен разчет на приходите и разходите си, за да можете по-точно да планирате настоящето и бъдещето си.

Лъв

Днес с премерени действия можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото ако сте нетърпеливи в преследването на целите си. Опитайте се да уравновесите положението си в материалната сфера.

Дева

Днес си наложете стриктен контрол върху чувства, думи и действия, ако искате да нямате проблеми в професионалната сфера. Не си мислете, че ако атакувате открито недоброжелателите си ще имате успех. Не налагайте мнението си и на интимната половинка.

Везни

Днес ще се радвате на придобивки и ще научите новини, които ще ви дадат възможност да планирате настоящето и бъдещето си. Ще си осигурите финансова стабилност, но това не означава да правите ненужни разходи.

Скорпион

Днес можете да се радвате на отлични резултати в професионалната сфера, ако се опитате да използвате оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на заобикалящите ви, както в службата, така и в личния ви живот.

Стрелец

Днес с упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще увеличите чувствително финансовите си постъпления.

Козирог

Днес ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.

Водолей

Денят не е особено благоприятен за нововъведения в професионалната сфера. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Риби

Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време. Стремете се да останете верни на собствените си принципи, особено ако по някакъв начин могат да спомогнат за развитието ви в професионалната сфера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА