Last news in Fakti

13 Април, 2017 00:30 35 136 21

5-те зодии с най-труден характер

  • зодия-
  • овен-
  • труден-
  • характер
5-те зодии с най-труден характер - 1
Снимка: Shutterstock

Всички познаваме хора, който имат доста труден характер и не е никак лесно да се разберете с тях.

Инат, избухлив характер, нетактичност - някои хора просто са си такива. Но не всеки може да се справи с такъв тип хора и да ги изтърпи в обкръжението си.

Имайте предвид следните зодиакални знаци, с които няма да ви е никак лесно и които са с много, ама наистина много труден характер:

Скорпион

Кралят на трудните характери! Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръх его и нито грам желание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревниви, обсебващи, безпощадни. Измислят си несъществуващи провинения и с огромно удоволствие наказват партньора с за тях. Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелееш до тях, трябва задължително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щети за цял живот!

Козирог

Супер независим знак! Не му пука да тръгне срещу мнението на всички останали. Инатът е второто му аз и ще ви е наистина трудно да го накарате да направи нещо, което не иска. Комуникацията с него също не е лесна, защото той презира повечето хора (те просто не са на нивото му) и общува с тях по задължение или от скука. А като прибавим вродения му работохолизъм, да му бъдеш интимен партньор става нелека задача. Придружена от десетките компромиси, които ще ти се налага да правиш всеки ден.

Водолей

На пръв поглед ведра, забавна и колоритна личност. Но тези качества сякаш минават на заден план, когато го поопознаеш. Водолеите имат навика да бъдат „черната овца“. Скандални, с предизвикателна визия, а поведението им често крещи „вие сиви, смешни хорица, не знаете какво е да живееш истински“. И като за капак добавяме болезненото им свободолюбие. Този знак винаги ще прави, каквото си иска. Дори да си седи кротко и да кима с глава, докато му наслагвате своето мнение и идеи, след това той пак ще постъпи, както си е решил. Да покориш Водолей под каквато и да е форма, е категорично невъзможно.

Близнаци

Да, точно тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона, заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И причините не са малко! Неудържимият им характер постоянно ги води „някъде“. Да се задържи интереса им е доста трудна работа, особено в интимен план. Защитната им реакция е повече от ужасна – те слагат маска на безразличие, дори жестокост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, но то никога няма да стане важно за тях. Близнаците са коварна зодия – създават впечатление за разбран човек, но всъщност винаги искат да става на тяхното. Независимо на каква цена!

Овен

Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача, предупреждава edna.bg. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не е така

    23 4 Отговор
    Всички хора можем да бъдем студени, агресив или пък мили. Зависи от много неща и състоянието ни в дасен момент не е причина да го определяме като труден характер. Когато човек е агресивен, той се чувства застрашен и несигурен заради нещо, а не че такъв му е характера. Когато се държим студено, може пък да е заради лични проблеми.
  • 2 Vasik Atanasova

    12 9 Отговор
  • 3 ИДИОТ

    25 7 Отговор
    Тия работи със зодиите са пълни измислици,поне според мен.Не вярвам и дума на хороскоп или тем подобни.
  • 4 гощо

    20 15 Отговор
    Водолей и Овен са най примитивни и първосигнални хора които познавам,егоисти също така!!! Така набеденият Скорпион.......всички които познавам и мъже и жени са мили хора!!! За Козирог бях женен,в моите ръце,в ръцете на Близнак....няма никакво значение каква зодия си,ще бъдеш манипулиран и въдворен!!! А ние Близнаците,ми ние сме ВЕЛИКОЛЕПНИ!!!!!!!
  • 5 Руми

    11 10 Отговор
    За водолея нищо не е вярно те са добри и мили с почти всеки така че са глупости тези неща
  • 6 Благой

    10 6 Отговор
    Вени,защо жена ми докато ми прави фелацио си затваря очите?Аз искам да ме гледа.Може ли да ми помогнеш Вени?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Емилия

    11 3 Отговор
    Само за Овен е вярно! :)
  • 9 FUCK OF

    9 7 Отговор
    НЕ СЛАГАЙТЕ ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА.....НО....ВИНАГИ ИМА ЕДНО НО И МОЖЕ БИ ЩЕ СИ ПРОТИВОРЕЧА..НО НАИСТИНА....ВОДОЛЕИТЕ,СКОРПИОНИТЕ ЩЕ ДОБАВЯ И ДЕВИТЕ СА АБСОЛЮТНИ ЕГОИСТИ ,ИНТЕРЕСЧИИ И МАНИПУЛАТОРИ.....АБСОЛЮТНИ АРТИСТИ И НАГАЖДАЧИ....ПО ДАЛЕЧ ОТ ТАКИВА И ПО ДОБРЕ Е ДА СИ НЯМАТЕ РАБОТА С ТАКИВА ХОРА......
    ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е......ТРЕПАНЕ.....ТРЕПАНЕ....И ПАК ТРЕПАНЕ ЗА ТАКИВА ИЗРОДИ ЗАЩОТО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ С БЛАГА ДУМА ИЛИ КОМПРОМИС......ВИНАГИ ГЛЕДАТ ДА ТЕ ПРЕЦАКАТ.....

    КРИВО ДЪРВО СЕ ОПРАВЯ....
    КРИВ ЧОВЕК....НИКОГА.....
  • 10 Иван

    3 4 Отговор
    Аз съм скорпион и нямам нищо общо с това което е написано. Познавам много хора които също са скорпиони и са много по-различни от това което е написано. И също така искам да спомена, че зодиите не указват никакво влияние върху характера! За това ще посъветвам човека който е публикувал тази статия да спре да се пише глупости!!!
  • 11 Лина

    2 2 Отговор
    Не са се оплаквали от мен (козирога). Не знаех, че съм такъв звер ;)
  • 12 Вярно-невярно

    4 3 Отговор
    Не е вярно това за скорпионите, близнаците и водолеите!! Водолеите и близнаците не са хора с лош и труден характер, а напротив..точно обратното. А, колкото до скорпионите..някои от тях са наистина самовлюбени и надменни. НО аз имам много приятели скорпиони, които са наистина добри и кротки души..даже срамежливи на моменти. Те по-скоро са нахани повечко, отколкото властни! :) Според мен това за козирозите и овните е вярно, но на 1-во място трябваше да са девите!! Те имат мнооого особен характер. ;)
  • 13 Иво

    9 3 Отговор
    Ужас, колко е вярно.
  • 14 Рос

    4 0 Отговор
    Аз съм близнак и е абсолютно вярно.Изглеждаме дружелюбни и безобидни с всеки,но в крайна сметка винаги водим останалите да ни следват. Съгласна съм за написаното и на останалите зодии.
  • 15 Някой

    1 0 Отговор
    Жена ми казва че отговарям точно на описанието!
  • 16 Някой

    2 2 Отговор
    Предвид втора поред зодия.
  • 17 Овен

    4 0 Отговор
    Не знам кой ги е писал глупостите за зодия Овен. Половин век ме трае една Скорпионка, както и аз нея!
  • 18 жана

    5 2 Отговор
    За козирога е вярно.
  • 19 Потърпевщ

    2 0 Отговор
    Абсолютно вярно за скорпионите-все едно за моята жена е писано. Аз съм козирог и също е вярно. Тези черти на зодиите се проявяват след като навърши човек 50 години. Преди това са по-слабо изразени.
  • 20 Света вода ненапита

    0 1 Отговор
    Отровни люде ,както и периодика има във всеки знак, но важното е ,че когато сме щастливи сме добри , надали обаче когато сме добри сме щастливи....
  • 21 Карма

    0 0 Отговор
    Абсолютно съгласна с тези определения! Скорпионската отрова няма равна, няма хармония с Овена, Близнака е биополярен идиот...