Last news in Fakti

18 Април, 2017 01:45 5 623 1

Здрава ли е актрисата Ваня Цветкова?

  • таз-
  • ваня цветкова-
  • актриса
Здрава ли е актрисата Ваня Цветкова? - 1

Актрисата Ваня Цветкова счупи таз, прикована е в инвалидна количка, написа жълт сайт, а след това веднага новината бе разпространена и от други. Ето каква е истината:

"Значи прикована съм била на инвалидна количка? Е, браво на вас, добре го измислихте! Я по-добре си гледайте собствените здравословни проблеми и не ме мислете мене."

Така Ваня Цветкова отговори в личния си профил във Фейсбук по повод на писанията в жълтите медии, че е прикована в инвалидна количка.

Любимката на българските зрители от хитове български филми и сериали винаги ревниво е пазила личния си живот, но истината за нейното състояние стана известна от най-близките ѝ хора в България, пише в-к "24 часа".

Ето каква е тя: "Да, преди около три месеца Ваня наистина счупи таз. Случи се в къщата ѝ в Лас Вегас, битов инцидент. Синът ѝ пръв се притекъл на помощ, защото работата му позволява да работи и от вкъщи. На Ваня никога не са ѝ липсвали внимание и грижи. Тя се възстанови много бързо и вече ходи. Не знаем да е била в инвалидна количка. Няма нищо обезпокояващо около нейното здраве в момента. Добре е! Ваня е изключително силна личност! Вероятно ще пътува за България през лятото", разказаха роднини на актрисата пред изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 doktora

    4 0 Отговор
    Таня Стоева най голямата сьдийка ,и истинска дама който е гледал седем часа разлика знае за какво става дума. Истинска дама,и за годните си е супер