Last news in Fakti

17 Април, 2017 15:09 9 270 3

Да намериш детски зъб "изненада" в шоколадовото си яйце

  • зъб-
  • шоколадово яйце-
  • детски зъб-
  • откри-
  • великобритания-
  • немери

50-годишна британка схрускала зъба докато похапвала шоколадови яйца

Да намериш детски зъб "изненада" в шоколадовото си яйце - 1
Снимки: Туитър

Жена твърди, че е намерила зъб в едно от шоколадовите яйца, които закупила за Великден.

50-годишната художничка Катрин направила откритието си, след като купила шоколадовите лакомства от магазин на летището в Бирмингам. Тя пристигнала от Париж, за да посети семейството си за празниците.

Докато похапвала сладко шоколадовите си яйца, тя с ужас открила, че в едно от тях се крие зловеща изненада — зъб.Да намериш детски зъб "изненада" в шоколадовото си яйце

Нейната 27-годишна дъщеря Елизабет каза пред в. "Метро": "Когато мама отхапала от второто яйце, усетила нещо твърдо. Първоначално решила, че някоя от пломбите ѝ е паднала, но когато извадила твърдия предмет от устата си видяла, че това всъщност е зъб.

Катрин и останалите членове от семейството са убедени, че зъбът принадлежи на дете, тъй като е доста малък.

"Това определено не е един от зъбите на майка ми, тя със сигурност не е толкова стара, че да губи постоянните си зъби, освен това намереният зъб е твърде малък, за да е на възрастен човек", обяснява още Елизабет.

"Той е наистина отвратително, от гледна точка на здравето и хигиената. Не мога да повярвам, че нещо такова може да се случи в днешно време, като се имат предвид всички здравни разпоредби и контрола за безопасност на храните", допълва тя.

Семейството докладвало за откритието си на компанията, произвела шоколадовото яйце, от където ги уверили, че става дума за злощастен инцидент и ще проведат щателно разследване.

Въпреки това, Катрин очевидно повече няма да се докосне до подобно лакомство до края на живота си.

Да намериш детски зъб "изненада" в шоколадовото си яйце


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Старият Яйчар

    1 2 Отговор
    Какво шоколадово яйце е това - с белтък и жълтък вътре?!
  • 3 кйхфйкгхйл

    2 1 Отговор
    е такива са проблемите като
    пътувате от париж до бирмингам
    а като пътувате от
    арманли до ацково
    е знаете какви са проблемите