Last news in Fakti

20 Април, 2017 07:00 3 204 0

Вашият хороскоп за днес, 20.04.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • овен-
  • телец

Овен

Днес ще се нуждаете от голяма доза прозорливост, особено когато става въпрос за работата и пари. Стремете се да сте максимално стриктни в изпълнението на служебните си задължения и не бъдете критични към другите.

Телец

Днес в случай, че проявите екстравагантно отношение спрямо наличните си парични средства, най-вероятно ще ги загубите. Внимателно слагайте подписа си под документи, особено ако не сте обстойно запознати със съдържанието им.

Близнаци

Днес се опитайте да извлечете максимална полза от създалата се ситуация на работното ви място. Добре ще е на този етап от време, ако съществуват някакви негативни емоции в службата ви да ги трансформирате в амбиция.

Рак

Денят ще ви предостави шанса да създавате и да се наслаждавате на многобройни контакти, както в професионален, така и в личен план. Стремете се да придобиете обективна представа за нещата, които ви заобикалят в действителността, така ще избегнете проблеми.

Лъв

Днес не внасяйте промени в ежедневието, само и единствено водени от желанието за разнообразие. Стремете се с доза постоянство да поставите основите на нещо ново и по-стабилно от досегашните ви интереси и занимания на работното място.

Дева

Днес преди да предприемете каквито и да е било действия в професионалната сфера е добре да помислите внимателно върху резултатите, които ще произлязат от тях. Стремете се да не се поддавате на импулсите си.

Везни

Днес избягвайте дейностите, които ви натоварват и не водят до нищо положително. Стремете се да сте внимателни и дипломатични. Направете приятна изненада на интимната си половинка.

Скорпион

Днес организирайте времето си, така че да успеете с финализирането на всички планирани ангажименти. Стремете се да не поемате допълнителни отговорности, няма да разполагате с достатъчно свободно време. Чрез търпението можете да постигнете чудеса.

Стрелец

Днес, без да сте прекалено амбициозни или изпълнени с желание да постигнете високи резултати, ще можете успешно да прокарате път на своя изцяло нова инициатива в професионалната сфера. Вслушвайте се в съветите, давани ви от подчинени или делови партньори.

Козирог

Днес се опитайте да извлечете максимална полза от създалата се ситуация на работното ви място. Добре ще е да не влизате в спорове и да подкрепяте нечия страна. Имайте повече доверие на интимната си половинка.

Водолей

Днес мнозина от вас ще се насочат към изграждането на нов път в живота си. От една страна този стремеж може да засегне професионалния ви живот, а от друга да внесе промени в личния ви.

Риби

Днес мнозина от вас ще се сблъскат със събития, които ще променят живота ви по-скоро в положителна, отколкото в негативна посока. Напълно възможно е осъществен телефонен разговор или получаване на писмо да стане повод за настъпването на промяна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА