25 Април, 2017 07:00 4 855 0

Вашият хороскоп за днес, 25.04.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • овен-
  • телец-
  • везни

Овен
Целите, които си поставяте ви амбицират да работите неотклонно, като се позовавате на прагматичната си мисъл и находчиви действия. Едва ли има нещо, което би могло да ви откаже от намеренията ви. Чувства се желанието ви за промяна.

Телец
Имате усет за нещата и той ще ви води. В професионалните си дела ще предприемете по-смели ходове и това ще предизвика спор с колеги. Не се оставяйте да ви въвлекат в конфликти и в обслужване на чужди интереси.

Близнаци
Концентрирайте се и не разпилявайте енергията си в странични въпроси. Ще е удачно, ако работите съвместно с хора, които познавате добре, и на които имате доверие. Не повтаряйте стари грешки.

Рак
Съсредоточете се върху задачите си и не губете времето си напразно. Бързите ви реакции ще ви помогнат да се справите в непривична за вас ситуация. Запазвате присъствие на духа в момент, в който околните са объркани и не знаят как да постъпят.

Лъв
Предстоят ви перспективни и интересни срещи. Ще ви се налага да взимате решенията си в движение и да обсъждате нови проекти, докато се занимавате с настоящите. Ще останете доволни от работата си и ще се възползвате от възможностите, които денят ще ви предложи.

Дева
С умението си бързо да се ориентирате и адаптирате ще приемете по-лесно предизвикателствата на работното място и в живота въобще. Няма да срещнете трудности, защото сте гъвкави и приспособими. Някои от вас ще се захванат с нови неща, които ще им носят добри възможности за развитие.

Везни
Денят ви ще премине в движение и на моменти може да стане уморителен. Но с лекота ще успеете да постигнете разбирателство по сложни въпроси с хора от обкръжението ви. Някои от вас ще потърсят по-преки контакти с колеги и ще им помогнат да подобрят душевното си равновесие.

Скорпион
Ще имате възможност да разгърнете потенциала си. Предстои ви да научите нови и полезни неща, които са свързани с контакти и различни сфери на действие. Разчитайте на подкрепа, около вас има хора които ви ценят и са съпричастни към делата ви.

Стрелец
Информацията, която получавате, трябва да се проверява. Ще работите по свой проект, но дори да се наложи забавяне на развитието му, не се отказвайте от намеренията си. Задълбочете познанията си в областта, която ви интересува, защото в последствие ще ви донесе много дивиденти.

Козирог
Ще можете да се справите с по-голяма част от ангажиментите си. Част от намеренията ви ще останат за по-късен период на реализация, но това не зависи от вас. Ще можете да си наваксате с работа. Очакват ви добри новини, свързани с бъдещ проект.

Водолей
С известни усилия ще получите онова, към което се стремите. Романтичен флирт с някой от обкръжението ви, който може да прерасне в нова сърдечна връзка. Създайте повече комфорт в живота на близките си, не постъпвайте равнодушно към проблемите им.

Риби
Една ситуация ще ви направи прекалено емоционални и зависими в някаква степен от други. Приемете спокойно въпросите, с които ви се налага да се занимавате. В противен случай рискувате да помрачите отношенията си, както с партньора ви, така и в службата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА