29 Април, 2017 17:18 13 972 13

Рачков и Мария Игнатова с изявление за отношенията си

  • димитър рачков-
  • мария игнатова-
  • отношения
Рачков и Мария Игнатова с изявление за отношенията си - 1
Снимка: "Господари на ефира"

Мария Игнатова и Димитър Рачков дадоха изявление по повод поредната вълна от фалшиви новини в някои медии:

"От 10 години тихо и кротко понасяме терора на българската "преса" без да предприемаме (може би грешно) никакви мерки. Винаги сме се опитвали да не натрапваме личните си отношения, не присъстваме в социалните мрежи, не се постваме, не се тагваме, не споделяме личните си моменти и въпреки това периодично и редовно бяхме разделяни, събирани, забременели, абортирали, тайно женени, във връзки с познати и непознати, обиждани и обвинявани. За тези години си дадохме сметка, че няма никакво значение какво ще кажем, къде ще го кажем и как. С цялото ни уважение към журналистите, които съвестно си вършат работата, ние решихме, че нашите отношения ще ги запазим за нас и нашите семейства. Не очакваме чудеса от хора, които си изкарват прехраната с лъжи и клевети. На всички останали благодарим за разбирането!", се казва в изявлението, публикувано на сайта на "Господари на ефира".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е ми

    26 14 Отговор
    Разпърдяла се е работата така ли да го разбираме? Славата си има и отрицателна страна по цял свят е така и ако не са го разбрали толкова по жалко за тях.
  • 2 DJIDJAR

    35 20 Отговор
    ДА ВЪРВЯТ НА МАЙ.. СИ И ДВАМАТА .НЕ ГИ ПОНАСЯМ
  • 3 впечатлен

    39 12 Отговор
    Мария е атрактивна жена, с чувство за хумор, със стил, симпатична е. Не мога да кажа обаче същото за Рачков. Като участник в поредното предаване на Нова "Като две капки...", направо ме смайва с неадекватното си поведение, с преиграване, с тъпи смешки и еднообразие. Ако някой иска да каже нещо, не може, защото Рачков му пречи, говорейки тъпотиите си. И друг път се е проявявал като ексхибиционист, но съвсем наскоро беше отвратителен, смути както публиката, така и журито и всички около себе си. Така и не разбирам защо се търпи всичко това от продуцентите на предаването, сигурно има сключен договор, според който може да даде воля на цялата си тъпотия и лош вкус без всякакви задръжки. Определено някой трябва да го постави на мястото му. Неприличен е и му липсва чувство за мярка. Колкото до личния им живот, това си е тяхна работа. Не ме интересува!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Vasik Atanasova

    10 16 Отговор
    мъгърдич махни го този нахалник от ефира
    не спира да говори и не дава думата на никой
    разкарай го
  • 7 antimediator

    13 12 Отговор
    Повечето тук , които пишат са някакви психопати!
    Дали ще харесват Т.Живков или ще обясняват ,че руското л..но мирише много хубаво няма значение.
    Сега пък са им виновни Рачков и Игнатова !
  • 8 гощо

    12 6 Отговор
    Е какво ни казаха са тия,че нещо не стоплих?!?!?
  • 9 Майна

    9 6 Отговор
    Говорят еднотипно и неразбираемо като стари комунисти от ДС. На мен лично не ми стана ясно какво искат да кажат освен , че журналистите в БГ не проверяват информацията която казват в медиите и никой не им търси сметка за това.
  • 10 maya

    12 5 Отговор
    Кой се интересува от тези двама измислени герои .
  • 11 Азазазаз

    9 5 Отговор
    Тези защо ме занимават с проблемите си. Изобщо не ме интересуват и не ги гледам. Знам че само крещят.
  • 12 Caci

    4 0 Отговор
    Taia madama ne e za tozi tova e !:)
  • 13 гост

    0 0 Отговор
    Мария е невероятно бездарна, само външността си има. Рачков е смешен, но довреме, за разлика от Зуека, той няма мяра и прекалява често с намесата си и неуважението на другите участници.