Last news in Fakti

24 Май, 2017 20:00 7 377 0

10 неща, които мъжете се страхуват да признаят на глас

  • признание-
  • топ 10-
  • мъже-
  • жени
10 неща, които мъжете се страхуват да признаят на глас - 1

Казват, че всяка жена трябва да е поне малко мистериозна. А мъжете? Те също имат тайни, за които момичетата не подозират. Ето го и списъкът с някои от тях:

1. „Ние харесваме уверени момичета“

Работата е там, че мъжете възприемат жените така, както себе си. Затова и мъжът би предпочел да е с някоя по-харизматична, но закръглена дама, отколкото с топ модел без грам самоувереност. Трудно е да се вярва, но самоувереността прави жената много по-атрактивна.

2. „Начинът, по който изглеждаш има значение за мен“

Мъжете не ги интересува дали се обличаме модерно. Всеки един от тях иска да вижда жената до себе си облечена в онзи „умно секси“ стил, чрез който изглежда елегантно и секси, без да бъде вулгарна и разголена. Помнете, че мъжете обичат с очите си.

3. „Не знам как да го направя“

Да бъдат мъжествени в очите на някоя жена е много важно за мъжете. Затова и приемат да помогнат, дори и когато не знаят за какво точно става въпрос. Той иска да изглежда силен и умен, нищо че го караш да ти оправи сешоара.

4. „Чувстваме се изгубени, когато ни задавате подвеждащи въпроси.“

Жените обичат да питат: „Дебела ли изглеждам?“, докато правят тъжна гримаса. Думите не могат да опишат колко много мъжете мразят да отговарят на този въпрос. Ако една рокля кара момичето да изглежда по-едро, момчето ще забележи, но въпреки това ще отговори с комплимент.

5. „Не мога да си го позволя“

Мъжете винаги се съревновават и това не е тайна. И мразят да губят. Мъжете просто не могат да кажат на жената до себе си, че не могат да си позволят нещо, което тя иска.

6. „Ревнувам“

Мъжете не обичат да признават чувствата си и дори когато той види приятелката си около друг мъж, няма да каже нищо. Въпреки, че не изглежда така, отвътре мъжът кипи.

7. „Харесвам сестра/приятелката ти.“

Това е лесно: ако мислиш, че твоя приятелка или сестра ти е много готина, мъжът ти също няма да е пропуснал този факт. Но никога няма да си го признае. Наивно е да си мислим, че любовта ни ги прави сляпа за другите жени.

8. „Ние също харесваме комплименти.“

Традиция е комплиментите да идват от мъжете, но на тях също им харесва да ги чуват. Те имат нужда от поощрителни думи и топли погледи, точно колкото и ние, а малките неща променят много.

9. „Страх ме е.“

Мъжете не трябва да говорят за страховете си, нали? Всеки един от нас има фобии и това е нормално. Мъжете няма да ви кажат, че се страхуват от паяци или от тъмното, за да не покажат слабост. Дами, имайте го предвид и не ги съдете. Не са направени от желязо.

10. „Ние не си тръгваме без причина.“

Един мъж никога няма да си тръгне, ако е заинтересован. Той не прави нещата без причина. И ако напусне жена, с която се е чувствал добре, той няма да ог направи изведнъж – тя винаги ще има специално място в сърцето му.

Тук изброихме едва няколко неща, които мъжете не искат да си признават на глас, но са достатъчно, за да разберете, че те имат нужда от любов и уважение, не по-малко от нас жените.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА