Last news in Fakti

25 Май, 2017 17:38 6 737 5

Призрачно момиче позира за снимка (СНИМКА)

  • призрак-
  • дух-
  • лудница-
  • изоставена лудница-
  • клиника за дошевно болни-
  • ливърпул-
  • англия-
  • обитавена от духове

Тайнствената фигура е заснета в изоставена лудница край Ливърпул

Призрачно момиче позира за снимка (СНИМКА) - 1

Можете ли да откриете нещо странно и обезпокоително на тази, на пръв поглед, нормална снимка, направена в обитавана от призраци лудница?

На кадъра група хора позират пред обектива на фотоапарат в изоставена клиника за душевно болни, за която се предполага, че е обитавана от духове.

Призрачно момиче позира за снимка (СНИМКА)

Макар всичко да изглежда напълно нормално, в действителност това изображение е запечатало нещо много загадъчно и донякъде зловещо. Какво е то?

Причината се крие във факта, че пред обектива стоят 29 души, но апаратът е запечатал образите на 30.

Призрачно момиче позира за снимка (СНИМКА)

Снимката е направена от ловеца на духове Филип Барън, преди групата да започне да изследва сградата на някогашната лудница от ІІ клас, намираща се Newsham Park, близо до Ливърпул.

45-годишният експерт по паранормални явления казва, че в средата на снимката има фигура на момиче, което не е част от групата и никой не знае коя е.

Барън твърди, че по време на посещението им никой друг не е бил в изоставената клиника за душевно болни и никой не си спомня да е виждал тайнственото момиче.

Призрачно момиче позира за снимка (СНИМКА)

"Никога не съм срещал нещо подобно", заяви той пред британския вестник „Ливърпул Ехо“, който първи публикува историята за призрачното момиче.

Читателите разбира се изпитват смесени чувства към статията. Някои твърдят, че историята със сигурност е измама, а снимката е манипулирана. Други обаче, са напълно убедени, че става дума за нещо паранормално, за нещо, върнало се от отвъдното.

Фигурата на момичето изглежда много плътна и ясна, но е осветена по различен начин от хората в групата.

Независимо дали момичето на снимката е истинско или е фото измама, лудницата край Ливърпул си остава едно от най-зловещите места в района.

Призрачно момиче позира за снимка (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    от две снимки правят една
    и се получава

    Коментиран от #3

  • 2 asda

    7 0 Отговор
    2017 година стана, а тия специалисти не се научиха да си купуват хубави камери. от къде ги намират тия 2 мегапиксела антики просто не знам
  • 3 Улфи

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Същата размазана мутра се получава, ако ти е запотен или има вода на обектива на камерата... Веднъж си правих селфи, но обектива се бе овлажнил в мокро и такъв образ извадих, че това на снимката ще изглежда като мисс свят...
  • 4 вера

    2 1 Отговор
    На снимката са 28души пълна лъжа

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "вера":

    я пак:)