Last news in Fakti

12 Юни, 2017 12:22 13 006 1

Маги Джанаварова вдигна тайна сватба

  • маги джанаварова-
  • тайна-
  • сватба-
  • объжи-
  • певица-
  • любим-
  • загадъчна

Новината беше разкрита от загадъчна СНИМКА

Маги Джанаварова вдигна тайна сватба - 1
Снимки Фейсбук

Маги Джанаварова — последната победителка от музикалния формат „Мюзик Айдъл“ — се омъжи. Певицата пазила сватбата си в пълна тайна, защото не искала личното ѝ щастие да бъде обект на медиен шум, разкриват нейни близки, цитирани от в. „Телеграф“.

Маги и приятелят ѝ са заедно от дълго време, още от времето на музикалното ТВ предаване, което Маги спечели. Още тогава тя не искаше да разкрива името на своя любим или каквато и да е друга информация за него, както и да коментира връзката им.

„Страх ме е да не застраша любовта ни, защото се опитвам да я запазя за себе си“, заяви по онова време Джанаварова, която сподели, че е много суеверна и именно заради това пази тайна.

Тогава никой не знаеше как изглежда любимият мъж на певицата. Няколко месеца по-късно той излезе от нелегалност като изненада певицата с предаването „Море от любов“. Оказа се, че младежът е от родния й град Велико Търново и се казва Ивайло. Той обаче живее в Пловдив, а тя в София.

Изпълнителката и любимия й Ивайло си казаха „Да“ на скромна церемония, като самата Маги избяга от клишето на традиционните сватби и дори отказала да облече тежка булчинска рокля. Вместо воали и пищни дантели Джанаварова заложила на стилна дълга рокля в бежов цвят, а мъжът й бе в тъмносин костюм с бяла риза.

Маги изненада и с небрежна прическа, с която сме свикнали да я виждаме в ежедневието — права коса, подстригана на каре.

И двамата са със слънчеви очила на снимката, а над фотоса е надписала:“ Това е датата. Сватбената дата“.

Маги Джанаварова вдигна тайна сватба


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    ХУБАВИЦА СИ Е