11 Юли, 2017 00:30 13 558 5

За и против секс на плажа

  • секс-
  • плаж-
  • здраве-
  • недостатъци-
  • предимства
За и против секс на плажа - 1
Снимка: Shutterstock

Секс на плажа не е само популярен коктейл, с който може да се разхлаждате в горещите летни дни. Сексът на плажа е мечта за някои и реалност за други, които вече са го правили. Като много други неща в секса, отдаването на интимности на плажа има своите привърженици и противници.

С наближаването на времето за море, запознайте се с добрите и лошите страни на секса на плажа. Само така най-лесно ще можете да прецените дали това е нещо, което си заслужава да направите (ако вече не сте го правили, разбира се).

„ЗА” секса на плажа

Разнообразие: Освен ако не живеете на някой тропически остров, едва ли имате възможност да правите секс на плажа често. Ето защо това е нещо, с което определено ще разнообразите своя сексуален живот. Неслучайно сексът на плажа е едно от любимите нетрадиционни места, на които двойките правят секс.

По-голяма възбуда: Следвайки логиката, че сексът на плажа е свежо разнообразие в една връзка, това автоматично означава, че жената и мъжът ще изпитат по-голяма възбуда от него. Ако пък партньорите са от онзи смел тип хора, които се възбуждат от идеята, че могат да бъдат хванати, то възбудата определено нараства още повече.

Запомнящ се спомен: Сексът на плажа е нещо, което определено ще запомните, имайки предвид, че не го правите често. Ако пък всичко мине без проблеми и усложнения, ще ви остане един невероятен спомен.

„ПРОТИВ” секса на плажа

Могат да ви хванат: Сексът на плажа крие голям риск от внезапната поява на нежелани лица, освен ако не правите секс на самотен остров. И докато на много места ще се разминете само с огромна доза срам, а защо не и критична тирада, то в някои страни като Филипините може да се озовете в затвора заради секс на плажа. Така че, ако пътувате в чужда страна и ви се прииска да правите секс на плажа, най-добре първо проучете дали това не се смята за престъпление там.

Опасности за здравето: Тъй като плажовете са обществени места, вие сте изложени на риск не само от воайори, но и от всякакви бактерии. Ентерококите, например, са вид бактерии, които могат да причинят инфекции на пикочните пътища, а ешерихия коли се среща както в морската вода, така и в пясъка.

Дискомфорт: Истината е, че пясъкът не е нито чист, нито удобен. Много лесно пясъкът може да се разпространи по всички части на тялото, включително и интимните. Постоянното триене на пясък в тези чувствителни области определено може да съсипе секса на плажа.

Ако въпреки прочетеното все пак искате да правите секс на плажа, ето няколко съвета, които ще ви бъдат от полза:

Подберете правилното място: Отдайте се на интимности в тъмната част от денонощието и по възможност на място, където не би трябвало да минават хора.

Изберете правилните дрехи: Облечете се с дрехи, които са лесни за обличане и събличане. Роклята или полата за дамите е идеалният вариант.

Донесете си кърпа: За да се предпазите поне до някаква степен от пясъка, донесете си голяма кърпа, на които да легнете. Одеялото е дори още по-добър вариант. Вземете две, ако искате да се покриете.

Изберете правилната поза: Тя трябва да бъде такава, че интимните ви части да са на максимално голямо разстояние от пясъка, съветва електронното издание "Розали". Опитайте в позата лъжички или пък тази, в която жената е върху мъжа.

НЕ правете секс във водата: Морската вода може да наруши естествения pH баланс на вагината, което да ви направи много по-податливи на заразяване с бактерии от водата.

НЕ използвайте слънцезащитния крем като лубрикант: В слънцезащитните продукти има съставки, които могат да причинят вагинална или уретрална инфекция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГенетична викторина

    17 2 Отговор
    Не му ли стърже пясъка, който повдигат вълните на плажа? Колко водорасли и набута "бай да Вай"?! Прочетете за "сантинни води" и се сещайте, че ги пускат нощем ))) А после добавете и скритите тръби на околните хотели, за да не си плащат таксата "рециклиране" към общината!- работя от 20 години по плажовете в БГ, аре да пропуснем рекламите на комплекси, дето "не ги вършат тея работи"!, че ще напиша и коментар за срока на годност на храните в кухнята, че имам и записи на главни готвачи дето не са набожни, а се кръстят като ги питам... Аааа да, то беше статия за секса - хубаво е да се раждат бели деца но след секс в БГ може да родиш и пица ако си правила секс с тесто...
  • 2 Гинеколог

    6 0 Отговор
    Добре, че е това море, че иначе гладни щяхме да останем!
  • 3 filo

    6 5 Отговор
    Секс на плажа, да, но само с теб Вени.

    Коментиран от #5

  • 4 Корковата тапа

    12 1 Отговор
    Га го правим на плажа правим следното:
    1. Извъобще не ни пука кой ни гледа. Колкото повече зрители толкоз по убаво! Последнио път неакви снимаха, но и до ден днешен не съм виждал видеото у нетя.
    2. Задължително се прай на место дето да не ти улезе песок у газо!
    3. У морето не стааа. Мое само са френска ама толкоз!!!

    Най готиното на секса на плажа е да има публика!!! Без публика се едно си си у къщи, скука!!!!
  • 5 руснака

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "filo":

    да може обаче на опашката след мен