Last news in Fakti

10 Юли, 2017 10:40 4 519 2

Гей ли е Андрю Гарфийлд?

  • андрю гарфийлд-
  • гей-
  • актьор-
  • роля-
  • сцена-
  • пиеса

Актьорът се вживял прекалено много в новата си роля

Гей ли е Андрю Гарфийлд? - 1
Снимка: shutterstock

Актьорът Андрю Гарфийлд се забърка в горещ скандал, след като обяви, че вече се чувства гей, но без "физическата част" на това определение.

Изказването му дойде като част от новата му театрална роля.

В интервю, той разкри, че се е подготвял за превъплъщението си като е гледал изпълнения на Ру Пол. Всяка неделя той и негови приятели се събирали, за да гледат шоуто му "Състезание за травестити".

33-годишният актьор понастоящем участва в пиесата на Тони Кушнер "Ангели в Америка", в която му бе поверена ролята на хомосексуален мъж, който се бори с реалността на СПИН през 80-те години, когато болестта убива стотици хиляди представители на гей общността.

По време на дискусия звездата от "Невероятния Спайдърмен" призна, че негова "голяма грижа" било "как трябва да изиграя тази чудесна гей роля", когато понастоящем се идентифицира като хетеросексуален мъж.

"Доколкото знам, аз не съм гей", заяви Гарфийлд, който доскоро имаше сложни любовни взаимоотношения с Ема Стоун. "Може би бих могъл да стана такъв на по-късен етап от живота си, което със сигурност ще бъде чудесно и ще се опитам да опозная тази част от градината, но сега съм изолиран в моя си район, който също е страхотен и аз го обожавам", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъхъ

    1 1 Отговор
    Андрю е гей, и това го знам от поне 2.5 години, ама няма да ви кажа как го знам. :P , не от медиите. И е много сладък.
  • 2 Само питам

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Гей ли е Андрю Гарфийлд?

    А мен интересува ли ме дали андрю е гей???