Last news in Fakti

3 Август, 2017 20:00 4 357 2

Мъжете признават кои са темите, на които НЕ говорят с половинките си

  • изповед-
  • признание-
  • мъже-
  • жени-
  • двойка-
  • брак-
  • семейство-
  • взаимоотношение-
  • комуникация-
  • разговор
Мъжете признават кои са темите, на които НЕ говорят с половинките си - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка двойка, която е заедно от много, много години, ще ви каже, че ключът към успешната връзка е отворената комуникация. Колкото повече партньорът ви знае за нещата, които ви тревожат, толкова по-подготвен ще бъде за бъдещите предизвикателства. И все пак има доста теми, на които мъжете избягват да говорят – дали защото се страхуват, че ще нарушат личното им пространство, или защото ще предизвикат скандал... Е, това са техните изповеди.

1. Не питам момичето за сексуалното му минало. Предпочитам да не знам и да си мисля, че не е опетнена.
2. Без значение в каква ситуация съм, никога не бих накарал жената, с която съм във връзка, да направи аборт. Дори и това да означава да изгледам детето сам.
3. Приятелката ми е татуирана, а моите родители не го одобряват. Но аз никога не бих я накарал да се покрива, защото я обичам такава, каквато е.
4. Никога не моля приятелката ми да ме вземе от някъде. Възможността да и се случи нещо по пътя ме плаши до смърт.
5. Никога не съм молил приятелката ми да ми праща голи снимки. Изглежда ми нередно не особено джентълменско.
6. Не говоря с хората за депресията си, особено с приятелката ми. Бих искал да и обясня какво е, но не искам да ме съжалява.
7. След като започнахме да се сближаваме, забелязах, че приятелката ми има белези от самонараняване по крака си. Никога не съм се осмелявал да я питам за тях.
8. Приятелката ми си мисли, че не я обичам, защото не говоря за живота си. Но аз съм си такъв. Не говоря за проблемите си.
9. Приятелката ми ми е изневерявала три пъти. Не говорим за това, тя си мисли, че съм забравил, но все още ме боли.
10. Аз съм атеист. Гаджето ми е католичка. Не говорим за религия вкъщи.
11. Заразих приятелката ми с херпес. Тя не спира да си мисли за това, а аз се чувствам ужасно, че ѝ го причиних. Никога не отваряме темата.
12. Изневерих на приятелката ми преди много време и въпреки, че ми е простила, не говорим за това. Мразя се и мисля, че не я заслужавам, но я обичам твърде много.
13. Всеки път, когато говорим за пушенето, приятелката ми се ядосва и вдига скандал, защото аз съм пушач. Затова и спряхме да говорим за това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 0 Отговор
  • 2 умню

    2 1 Отговор
    приятелката ми е глупава като тази статия и затова ние решихме да не си говорим