Last news in Fakti

15 Август, 2017 11:35 6 672 2

Откриха стъпка на древен гигантит, бродел по Земята (ВИДЕО)

  • великани-
  • гиганти-
  • отпечатък-
  • стъпка-
  • исполини-
  • китай-
  • отпечатък от крак

Огромни отпечатъци, наподобяващи удивително много човешко ходило, са били открити в скали в Китай

Откриха стъпка на древен гигантит, бродел по Земята (ВИДЕО) - 1

Отпечатък от стъпка, който теоретиците на конспирацията вярват, че е оставен от древен гигант, е бил открит в Китай, предизвиквайки твърдения, че огромни хора някога са бродели по Земята.
Човешкият отпечатък е бил открит в югозападната китайска провинция Гужоу през август миналата година.

"Стъпката", открита от фотографи по време на пътешествие през региона, е с удивителни размери — с дължина 57 см и широчина от 20 см.

Отпечатъкът, който напълно наподобява този на човешко ходило — с пета, свод и 5 оформени пръста отпред, е дълбок 3 см, което подсказва, че каквото и да го е оставило е било изключително тежко.

Откриха стъпка на древен гигантит, бродел по Земята (ВИДЕО)

Груб начин да се оцени височината на човека, оставил огромната стъпка, е дължината на стъпалото да се умножи по 7. Така че, отпечатъкът, дълъг 57 см е принадлежал на някой, който е бил с изумителната височина от 399 см. или почти 4 метра.

Въпреки че съществуването на гиганти често се отхвърля като мит или легенда, някои хора твърдят, че има достатъчно доказателства, които потвърждават тяхното съществуване.

През 1912 г. в Южна Африка е открит отпечатък, с внушителни размери, отговарящ на цели 4 стъпки.
Предполагаемият собственик на тази стъпка, открита в град Мпулузу, би бил висок около 820 см или 8 метра.

Откриха стъпка на древен гигантит, бродел по Земята (ВИДЕО)

Освен това, след научен анализ на вкаменения отпечатък от Китай, е установено, че той е на повече от 200 милиона години, което поставя още едно доказателство към теорията, че по нашата планета много отдавна е бродела древна цивилизация от гиганти.

Съществуването на гиганти се споменава в историите и преданията на много народи и цивилизации, включително норвежката, гръцката, индийската, тези на маите, ацтеките и инките. Дори в Библията се говори за гиганти.

В битие 6:4 пише: "В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кан Кубрат

    11 2 Отговор
    Защо говорим само за гиганти, когато всички древни писания ясно обясняват, че назад във времето хората са имали значително по-висок ръст? Което не е "фантастично", при положение, че гравитацията е била по-слаба. Все пак как иначе са съществували динозаврите?!
    Живеем в Кали Юга, сега хората са на най-ниското ниво на интелектуално и физическо развитие, само няколко хилядолетия назад те са били в пъти по-високи, с по-извисена култура и умствени способности.
    Не е нужно да откриваме топлата вода, нали?

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кан Кубрат":

    Да ... помня, когато гравитацията беше съвсем слабичка ...
    Бяхме високи, умни и културни ... и имаше в изобилие топла вода ...