Last news in Fakti

21 Декември, 2011 14:40 2 175 0

Роберта: Талантът няма да остане незабелязан

  • роберта балет-
  • спектакъл-
  • балет

Сегашното поколение е много по-различно от всички с които съм се сблъсквала през своя творчески път. Това заяви пред Факти.бг основателят на популярния едноименен балет Роберта. Безкрайно много талантливи деца има в България и тези, които искат да се занимават с балет сами идват при нас. Талантът няма да остане незабелязан, убедена е Роберта.

“Роберта MTV Dance” е спектакъл, който е доста по-различен от нещата които сме правили през последните двайсетина години. Но той пак е през призмата на „Роберта балет”, подчерта основателката на „Роберта балет.

Да си хореограф е дарба, това няма как да се научи, смята Роберта. Тя уточни, че има диплома като балетен режисьор, но все пак „това не може да се научи от учебниците. Като при художниците – или го можеш, или не го можеш”, обобщи тя. Нещата се обличат в учебна форма, но без талант, няма как нещата да се случат, убедена е Роберта. Тя с гордост заяви, че най-малката балерина в трупата е на 2 години и половина.

Роберта балет” ще представи на 22 декември 2011 г. от 19:00  часа в зала 1 на НДК новото си шоу “Роберта MTV Dance” с участието на неповторимия Асен Блатечки в главната роля, с партньорството на Георги Джуров. Специален гост ще бъде “невидимият”  Влади – Графа.

Участват всички формации на “Роберта балет” от София. Хореография и постановка – Роберта Джурова, помощник хореограф и репетитор – Мария Спасова.

Ще имате уникалната възможност да получите автографи от звездите. Ще станете свидетели на вечния спор между поколенията по отношение на музикалния вкус. Шоуто е компилация от танци, фойерверки и комични ситуации. Истинско забавление за малки и големи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА