11 Септември, 2017 20:00 4 087 2

10 неудобни истини за любовта, с които всеки се сблъсква

  • любов-
  • връзка-
  • двойка-
  • обич-
  • мъж-
  • жена-
  • жени-
  • доверие-
  • привличане-
  • самота-
  • деца-
  • брак-
  • дете
10 неудобни истини за любовта, с които всеки се сблъсква - 1
Снимка: Shutterstock

Всички връзки се променят с течение на времето. Колкото повече време прекарвате заедно, толкова повече промени се случват. Но ако погледнете по-задълбочено, ще ви стане ясно, че те са просто част от моментната фаза на вашата връзка. Ето и 10-те истини, с които всяка двойка се сблъсква.

10. Доверието е изключително крехко.
Всички връзки са изградени на доверие и то в някои случай изглежда солидно. Това обаче е много лъжливо чувство, защото доверието между две половинки може да бъде разрушено много бързо.
9. Понякога ще ви е скучно заедно.
Само в мечтите идеалната двойка върши всичко заедно и никога не се отегчава един от друг. В истинския живот книга или среща с приятели може да е по-интересна от вечер с половинката. Това не означава, че има дистанция между вас. Просто си почивате отделно и след това отново се забавлявате заедно.
8. Няма винаги да сте на едно и също мнение.
Дори и ако взимате важни решения единодушно, рано или късно ще дойде момент, в който ще заемете различни страни по някоя тема. Важно е да не се ядосвате на половинката си и да намерите начин да излезете от ситуацията заедно.
7. Децата и бракът не са решение – те са предизвикателство.

10 неудобни истини за любовта, с които всеки се сблъсква
Снимка: Shutterstock


Много хора грешно вярват, че бракът ще направи връзката им по-здрава, а децата ще ги приближат. Но и бракът, и децата са много трудни и в това няма нищо лошо. Ще се научите да сте добър родител и добър партньор, както веднъж сте се научили да карате колело. Да, ще паднете веднъж или два пъти, но ще стане много по-добре.
6. Няма да се привличате вечно.

10 неудобни истини за любовта, с които всеки се сблъсква
Снимка: Shutterstock


Връзката е силно страстна само в началото. Страстта си отива, а любовният живот се успокоява. Понякога това може да е проблем. Важното е да не се отчайвате и да не си мислите, че трябва да се разделите. Може да оправите всичко.
5. Ще се чувствате самотни.
Може да изглежда сякаш връзката или бракът са обратното на самотата, но това не е изцяло така. Понякога ще се чувствате самотни и може да ви изглежда сякаш никой не разбира или не му пука за вас. Всеки човек има такива мисли от време на време без значение дали е обвързан.
4. Ще имаш странни мисли.
„Да се разведа ли?“; „Нямаше ли да съм по-щастлива с някой друг?“ Такива мисли идват и най-щастливите двойки. Хората често си мислят такива неща късно вечер или когато са сами. Тези въпроси са точно толкова важни, колкото и „Какъв ли щеше да е животът ми, ако бях роден/а във Франция?“
3. Ще изпускаш връзката от време на време.
Понякога ще чувстваш, че ти, съдбата ти и сърцето ти, всичко е свързано с човека, който обичаш. И понякога тази връзка ще изчезва. Това е нормално. Най-вероятно просто си много уморен/а.
2. Ще се наранявате.
Никой не може да те нарани повече от хората, които обичаш. Взимаш думите му/ѝ присърце. По средата на спор твоята половинка може да те нарани там, където боли най-много. Ще се наранявате. Най-важното нещо е да се научите да се справяте с проблемите, когато се появят, а не когато е твърде късно.
1. Любовта не може да оцелее сама.
Хората ни припомнят, че любовта също е и глагол. Действие е, не само чувство. Ние трябва да работим над връзките си. Трябва да го правим заедно: единият партньор няма как да поддържа искрата сам за дълго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    6 2 Отговор
    Според чичко Фройд, любовта траела 66 дни или 9 седмици и половина....след това идва ред на уважението, като най-трайното и константно чувство.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.