Last news in Fakti

12 Септември, 2017 08:08 2 064 0

България - в крак със световните модни тенденции

  • рейчъл хънтър-
  • fine living-
  • съвети-
  • красота-
  • модни-
  • тенденции
България - в крак със световните модни тенденции - 1

Във връзка с премиерата на новия сезон на шоуто „Обиколката на красотата с Рейчъл Хънтър”, която се състоя на 10 септември по Fine Living (предаването ще се излъчва всяка неделя от 22 часа), беше организирано специално събитие в известния столичен салон за красота Luksor Club Fashion Saloons.

Освен на прожекция на първия епизод от новия сезон на предаването със супер модела Рейчъл Хънтър, поканените имаха възможност да се насладят на услугите на салона за красота, както и да почерпят информация за актуалните модни тенденции директно от специалистите.

Чаровната маникюристка на салона разказа за впечатленията си от скорошен семинар в Италия, където е сверила часовника си със световните модни тенденции в създаването на маникюр и мнението й е, че българските специалисти в областта са напълно "в час" с останалите европейски. Освен това допълни, в унисон със съветите на Рейчъл Хънтър, че актуалната тенденция в маникюра е към по-естествен вид, а крещящите остри и ексцентрични форми остават само за сценични изяви. И съветва дамите да се стремят към повече индивидуалност, отколкото към сляпо следване на модните тенденции.

Очаквайте предаванията на Рейчъл Хънтър по Fine Living, както и нейните рецепти за красота, които ще ви представим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА