Last news in Fakti

25 Декември, 2011 09:27 1 861 2

Кейт Мидълтън с пет тоалета на Коледа

  • кейт мидълтън-
  • коледа-
  • мода

Близо седмица съпругата на уелския принц Уилям мислеше с какъв тоалет да бъде днес. В крайна сметка стана ясно, че на Коледа Кейт ще смени пет тоалета.

„На закуска херцогинята на Кембридж ще бъде с костюм в стил casual. На тържествената служба в църквата ще е с изящна рокля с шапка. На обяд ще е с официална рокля, а на вечеря с коктейлна рокля. Тържествената вечер ще завърши с официален коктейл, на който Мидълтън ще бъде облечена със стилна рокля”, предполага експертът по етикет Джейн Брук-Смит. Тя допълва, че правилата на Кейт са нищо късо, открито и в ярки цветове.

Предполага се, че облеклата ще са от марката Zara и творби на гения на съвременния моден дизайн Александър МаКуйн, тъй като пред последната седмица херцогинята е посетила подобни магазини.

За Кейт днешната Коледа е изпитание. „Тъй като тя не е от знатно семейство, членовете на кралското семейство ще бъдат доста критични към нейната външност. Тя не иска да се престарава, но ако избере сравнително прост вариант на обличане, може да бъде изтълкувано, че не е положила и капка усилие, за да изглежда добре”, обясняват модни журналисти от списанието Now magazine.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Георгиев

    0 0 Отговор
    Да й имам проблема ега ти...
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    А да се чуди какво изобщо да си облече и как да сложи трапезата, за да нахрани семейството?!