Last news in Fakti

28 Ноември, 2017 17:34 2 808 10

Ще бъдат ли жените лишени от секс заради роботите?

  • секс роботи-
  • жени-
  • заплашват-
  • удоволствие-
  • проституция-
  • канадски учени

модерните секс играчки заплашват и най-древната професия на света — проституцията

Ще бъдат ли жените лишени от секс заради роботите? - 1
Снимка: shutterstock

Увлечението на мъжете по роботизираните секс играчки и по-специално по секс роботите може съвсем скоро да се превърне в заплаха за жените.

Според канадски учени има опасност жените да бъдат лишени от секс заради тази мъжка мания, пише британският вестник Sun.

Няма да мине много време и ще се появят тъй наречените "диджитъл сексуалисти". Мъже, които встъпват в полови връзки изключително само с усъвършенствани андроидни секс кукли. Заради появата на модерните секс играчки под заплаха е и най-древната професия на света — проституцията.

Изследователи от университета в Манитоба отбелязват, че мнозинството мъже ще се насочат към дамите роботи по няколко причини.

Първо те не могат да отказват на своите партньори и са винаги на разположение и ще могат да изпълняват всякакви сексуални фантазии. С тях рискът от заразяване с венерическа болест се свежда до минимум и с тях ще може да се прави незащитен секс.

В близко бъдеще всеки потенциален купувач на секс робот ще може да си го "поръча" според своите предпочитания. Става дума за размер на гърдите, цвета на косите и общият силует.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смолата

    12 10 Отговор
    Ма канадците и учени ли имат? Благодаря Ви факти.бг...всеки ден по нещо ново, браво!!! Иначе спокойно, дами, ще измислят и за вас яка машинка за жугане - с реакторче:)
  • 2 Гост

    25 2 Отговор
    Първите клиенти ще бъдат феновете и притежателите на БМВ. Те си падат по високите технологии... Аз, като по-консервативен, ще се придържам към традиционните методи. :)))
  • 3 КЗЛ

    3 2 Отговор
    ПРЕКРАСНО!
    ПЕРУКАН ОСТАВА БЕЗРАБОТЕН!
  • 4 Morgoth

    17 0 Отговор
    Просто секса с жена ще става вече по любов, а не по нагон. Като можеш да опнеш роботката с перфектното тяло ще намалеят и изневерите, и венерическите болести, но да - най-старата професия ще го закъса.
  • 5 Дедо МъдрЮ

    23 0 Отговор
    Като добавим така модерните в последно време обвинения в "сексуален тормоз" възможността да пипнат жив кор е все повече мираж. Така е обаче, след като "нежната" половинка от човечеството реши, че по-лесно може да манипулира и изкара пари чрез обвинения в "сексуален тормоз", "сексизъм" и пр. отколкото чрез древните методи. Ще се наложи жените и те да правят секс с роботи, които вероятно, ще се справят добре и неуморно, но никога няма да реагират на мрънкане и пилене и така, ще бъдат лишени от тази изконна женска сладост !!!!
  • 6 Адам търси eВА

    17 1 Отговор
    И сега кво, сайта Adamieva.info ще стане секция в рубрика Електроника на Bazar.bg ?

    Извратена работа ...
  • 7 РАДВАЙТЕ СЕ ЖЕНИ

    15 1 Отговор
    Радвайте се жени . Нали мразите мъжете и секса . Ето сега желанието ви се сбъдва !!!
  • 8 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    А жените не си ли купуват вибратори ? Аз онзи ден си купих една кукла , но после я върнах , защото й поисках свирка , а тя ми отказа. А комшийката-не.
  • 9 гощо

    2 0 Отговор
    СУПЕР!!! Ще можем и да си ги разменяме за уикенда с приятели?!?!?
  • 10 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    А спокойно,ще пуснат и електронни Адамовци по поръчка с всякакви екстри.Днес всичко е бизнес,та мислите ли,че ще пропуснат да вземат парите и на жените?