Last news in Fakti

12 Декември, 2017 00:30 57 426 58

Ето защо един мъж не спира да изневерява на жена си от години

  • мъж-
  • изневерява-
  • секс-
  • брак-
  • флирт

Въпреки че е щастливо женен, той предпочита чуждата компания

Ето защо един мъж не спира да изневерява на жена си от години - 1
Снимка: Shutterstock

Изневярата е може би най-болезненото предателство в една връзка и всички ни е страх от нея. Независимо дали това е наша грешка или на човека, когото обичаме, тя винаги има трайно отражение върху отношенията ни. Woman.bg представя една интригуваща история на мъж, за когото изневерите са ежедневие от години насам. Въпреки че е щастливо женен, той предпочита чуждата компания. Но какво го задържа в неговата връзка? И защо изобщо стига до изневярата, когато жената на живота му е до него? Разказва самият той:

.„Със съпругата ми сме заедно вече 10 години, оженихме се преди 5 години. Но преди три години аз я предадох, изневерих й за първи път. Ситуацията беше обичайна и повече от банална. Тя беше моя колежка от офиса, която харесвах от известно време и една вечер под влиянието на алкохол станахме интимни. Беше петък вечер, бяхме отворили бутилки уиски и това се случи, след като всички други си бяха тръгнали от сградата. Почувствах вина, но не мога да отрека, че в същото време беше страхотно преживяване.

Всъщност тази случка повлия много добре върху интимните отношения със съпругата ми. Още на същата вечер, когато се прибрах, правихме невероятен секс. Истината е, че от известно време половият ни живот не вървеше добре. Аз исках да се разнообразяваме, но тя категорично отказваше. Но този път беше страхотно. След секса тя беше много впечатлена и аз й казах, че според мен причината за това е, че не сме били интимни от дълго време. Вътрешно знаех обаче, че истинската причина е вината, която изпитвах.

Известно време след тази случка мислех, че няма да повторя тази грешка и ще бъда верен на жената, която толкова обичам. Един ден обаче попаднах на реклама за сайт за запознанства. Никога не съм изпитвал интерес към подобни неща и честно казано не съм имал нужда да флиртувам с други жени. Но нещо ме накара да се регистрирам, беше ми любопитно какво се случва в такъв сайт.

Само след ден усетих, че искам отново да вляза там и да разговарям с различни жени, въпреки че бракът ми върви отлично. Със съпругата ми сме повече от двойка. Ние сме приятели, споделяме си всичко и наистина се обичаме много.

С времето започнах да се срещам с дами от сайта. Просто флиртувахме и правехме секс, нищо повече. Щастлив съм в брака си и не търся нова връзка. Единствената причина да предавам жена си е, че обичам да се чувствам свободен и да се чувствам желан от повече жени. След време усетих, че трябва да предприема сериозни мерки, за да скрия от съпругата ми какво правя зад гърба й. Направих всичко възможно, за да не ми изскачат съобщения от жени на телефона и чатех с тях само в сайта. Не отричам, че няколко пъти за малко да ме спипат, но за щастие успях да се прикрия добре.

За последните три години съм спал само с пет жени и съм излизал с много други, с които не съм стигал до секс. Повечето от тях също са омъжени и търсят развлечение по различни причини. С някои дами съм имал и по-продължителни отношения, имах афера, която продължи дори 8 месеца.

Беше интересно, защото чувството да правиш нещо нередно, освен обременяващо с вина, е и някак сладко. Все едно взимаш наркотик. И въпреки че беше хубаво и вълнуващо, реших да сложа край на изневерите и безсмислените афери.

Дали мисля някога да кажа на съпругата си? Категорично не. Няколко пъти съм я питал дали би приела да участваме в тройка, или дали има фантазии за други мъже или жени, но тя винаги се разстройва.

Ако беше отворена към подобни разговори, може би щях да й призная за изневерите си, но засега не бих го направил. И въпреки че изпитвах огромна вина за това, което съм направил, оценявам и положителното отражение на изневерите върху брака ми. Смятам, че това заздрави връзката с жена ми и сега съм още по-щастлив. Също така мисълта, че имам лично пространство, с което мога да разполагам, както пожелая, ме караше да се чувствам отлично“, Петър 33 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    93 24 Отговор
    Абе ако си имаш някоя Кошута във вкъщи със Сърце на тигрица и фантазия на Кендра Лъст изобщо няма да ти е до изневери.Ама ако е някоя дропла която се е лакирала до преди свадбата и не си е боядисвала косата от Велигден определено ще търсиш чужда компания
  • 2 Кака Гинка

    112 17 Отговор
    Дрън-дрън! Кръшкачът от девет кладенци вода ще донесе,за да се оправдае,а много добре осъзнава какво върши и как би наранил най-близкия си (според собствените му думи) човек.Обаче истината има неприятното свойство да излиза наяве дори след години - с действията си този се е погрижил за това.Не може години наред да кръшкаш и нищо да не се разбере - искрено съчувствам на жена му когато научи.Всъщност за такива "съпрузи" е най-добре да им се отвърне със същото; само,че като пият от собственото си "лекарство за брак", леле какъв вой надават...
  • 3 Браво Вени!

    19 18 Отговор
    Поредната качествена новина, а моят скайп е djeronimo10
  • 4 The Best

    38 5 Отговор
    Няма такова нещо. Измислица.
  • 5 Vulpes

    65 4 Отговор
    Наполеон също е изневерявал на жена си(въпреки,че била много красива). При запитване от негов подчинен,защо изневерява на жена си! Наполеон го попитал:
    -Кое е любимото му ядене?
    -Пъдпъдъци със сини сливи (отвърнал)
    Наполеон заповядай,по 3 пъти на ден да му сервират от любимото му ядене.
    На двайсетия ден,отишъл при Наполеон и му казал,че вече му е втръснало и неможел повече да яде от любимата си храна.
    При което Наполеон му отговорил:
    - Сега разбра ли защо изневерявал на жена си!


    Не подкрепям изневярата,но дори флиртуването може да даде липсващата тръпка в семейното ложе.
  • 6 Гост

    72 4 Отговор
    Абе я да беше обратно,жена му да го прави това с него,та да видим дали така ще мисли.
  • 7 Uflaf

    76 4 Отговор
    Как не е попаднал на жена си под друго име в някой сайт
  • 8 гощо

    99 5 Отговор
    Току що прочетох нещо което се случва на 80% вероятно от нас!!! Проблема е че и наще жени ходят на работа и там има такива като нас!?!? И дали те не са част от друг подобен филм?!??!
  • 9 mediator37

    52 34 Отговор
    Когато мъжът има извънбрачна връзка това не е изневяра, защото мъжете сме прасета, това е нормално и няма как да се борим с това. Умните жени го знаят и го пропускат покрай ушите си, само глупачките правят скандали и губят семейството си.
    Жената , обаче, ако изневери е една к..ва и това се знае от цялото общество. Няма как да има знак на равенство. Нищо не е така просто за обяснение.
  • 10 Morgoth

    62 11 Отговор
    Изневерите на мъжа тръгват основно от нередовния семеен секс. При този е било същото. Толкова по въпроса.
  • 11 ЧОВЕКЪТ

    36 12 Отговор
    БРАКЪТ ДА НЕ Е ОКОВИ?????
    ВСЕКИ ИСКА ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО!!!!!ВСЕКИ ОТКАЗ - ПОРАЖДА ВЪПРОСИ?????ИМА МЪЖЕ - КОИТО СИ СПЕСТЯВАТ ПИТАНЕТО - И СИ ВЗИМАТ ПОТРЕБНОТО!!!!!ТОВА - ИЗНЕВЯРА ЛИ Е????? АКО ВИ СЕ ПИЕ ВОДА И У ВАС НЯМА - ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ЖАЖДА ЛИ????? ХА ХА ИХААААА...
    ЩЕ ЛОЧЕТЕ ДО НАСИТА - ТАМ,КЪДЕТО Я ИМА!!!!!

    К - АЗ - АХ!!!!!
    ЮВИГИ ХАН-АТ!!!!!
    :-)
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Шаран БГ

    34 2 Отговор
    Бош лаф !Спирачките за к..варлъка са "чудесните" венерически болести. Господ си знае работата!!
  • 15 The TRAPPER

    36 4 Отговор
    Аз нямам проблем със жена си. Страх ме е да не изневеря на комшийката.
  • 16 Жена му

    31 1 Отговор
    Ехееее.....Лично пространство...
    И аз така ще му казвам вече !...
  • 17 Аби Корниш

    54 4 Отговор
    - Мамо , какво е любовница?
    - Лоша жена, която краде от семейния бюджет !
    - А какво е любовник ?
    - Добър чичко, който помага на баща ти .
  • 18 Admieva info

    7 1 Отговор
    Adamieva.info - За искащи и можещи!

    Спасява семейства, спестява пари!
  • 19 Шишарко Топурдаков

    11 1 Отговор
    Това са мечти на Венчето!Възможно е да бъдат осъществени!0888555...

    Коментиран от #20

  • 20 Снежинка

    11 2 Отговор

    До коментар #19 от "Шишарко Топурдаков":

    Ахахахохуип....Останалите цифри с налучкване ли ??!!??....😏☺😃
  • 21 мда

    20 4 Отговор
    Този заслужава жена му да му предостави същата информация да видим дали ще е ОК с това. Едно е ние да е..м друго е нас да ни е..т

    :-)
  • 22 Na onq konq

    11 2 Отговор
    Ездач,мъцни нещо брат!!!Да не умре ТДС-а,та си в траур,от 5 дена те нема,страшна скука стана у форумо!Нема се плашиш,ше събереме с пичовете по некой лев и ше го реанимираме!Ти само пиши тука...

    Коментиран от #30

  • 23 gost

    29 1 Отговор
    Тя жена му щом не го е изловила явно си има по добър вариант и така и е удобно.

    Коментиран от #24

  • 24 Правилно

    11 1 Отговор

    До коментар #23 от "gost":

    И аз така си правя пас...
    Да си уважим вазимно личното пространство !
  • 25 майна

    16 2 Отговор
    предпочитам да се занимавам с правене на пари,отколкото да ч.кам к.чки,една ми е достатъчна,като лепне на жена си една болест тогава ще го питам....
  • 26 МЪЖ 33

    36 5 Отговор
    Ако обичаш тази жена (съпругата си) никога не би погледнал друга жена ... аз съм мъж на 33 години и от 5 години съм с жена която винаги щом я видя и краката ми омекват в стомаха си усещам пеперудките ... винаги ми е толкова хубаво с нея и никога не ми е стигало времето ... само мисълта за друга жена и ми се повдига нещо в мен и целия потрепервам от погнуса ... А колко е хубаво да се любиш и казвам любене а не секс защото едно и другото нямат нищо общо .... а когато испитваш чувства и се любите и усещаш как тялото и те кара все повече и повече а накрая самия краи е кулминация от чувства които никога през живота си не съм испитвал ... и същото испитва и жената с мен ... та да не влизам в подробности, че мога да напиша хиляди страници ... но замен това не е любов а просто едни съквартиранти (съпругата) които правите секс спите в едно легло и вечеряте на една маса ... за съжаление любовта все повече изчезва с времето и хората стават прекалено разкрепостени а това е грозно .. всеки си знае това е моето мнение ... аз с тази жена искам да съм цял живот здаже и няма да ми стигне ... пожелавам това на всеки да се влюби и да му отвърнат със ъсщото ... но влекат ли те други значи няма нищо и да се връщаш и после пак да кръшвак пълни глупости

    Коментиран от #33, #39

  • 27 Гост

    9 3 Отговор
    Различни хора, различно мислене... 😊
  • 28 ПЕШКО

    5 10 Отговор
    АБСАЛЮТНО СИ ПРАВ МИР В КЪЩИ И ЛЮБОВ НА ВЪНКА.ТАКА БРАКА ЩЕ ТИ БЪДЕ ЗАПАЗЕН ЗА ДЪЛГО.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Някой

    0 2 Отговор

    До коментар #22 от "Na onq konq":

    Май се е обърнал с бнв то в някоя канавка
  • 31 Три ракии

    2 3 Отговор
    Много ги разбираш тези работи бе Вени, много филми гледаш от там май ти идва " музата".
  • 32 Шофьор

    3 3 Отговор
    Изневярата е до време. После мъжете се кротваме, и остава само спомен...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Папура

    15 0 Отговор
    На 35г. съм и от 15 г. съм с една и съща жена, която винаги успявам да а разсмея тя мен също ,знаем си всичко ,къде ,кога, как?Не приятелю!Наркотика е като си женен!Другото чувство е все едно че просто вършиш нещо незаконно и неморално!Когато станеш достатъчно на Ти с чувствата си,тогава пак ще говорим!Говоря на човека който си разказва историята за изневяра и си мисли ,че **** дявола във въздуха!Жените имат по голям инстинкт от мъжете и съм сигурен ,че тя подозира изневерите му и самата тя може да го прави!Другото е заблуда на врага хаха!
  • 35 Серван

    2 7 Отговор
    Има ли мъж които поне веднъж да не е изневерявал. Въпроса е там да не те усети жената. Те разбират кога мъжът кръшка, но ако си стриктен може и да не издадеш. Чакай и беш,, но нея недей да пренебрегваше. 7 години чаках една какичка и тя не разбра само се усъмни, тъй като се сприятелих с моята.

    Коментиран от #36

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Гошо Китай

    4 2 Отговор
    75% от женените мъже признават че са правили любов с друга.35%от жените също признават,а другите 65%от жените просто не признават! Нормална статистика ,просто жените не признават и правилно ,как щяха мъжете да се хвалят?
  • 38 Вива

    7 1 Отговор
    Милата жена, но тя скоро ще се усети, че е лъгана и ще му го върне на ебача. Истинската връзка е скъсана между тях. С какво се хвали!!! Гнусен тип и това мъж ли е да заразява жена си с болести? С тези сайтове са се забравили, истинските хора ги няма там, само такива обвързани като този- лъжещ жена си!!! Но така е този има много да се учи, поизбързал е с бракосъчетанието!
  • 39 Ездач

    0 4 Отговор

    До коментар #26 от "МЪЖ 33":

    Пич това че дъъълги години си бил на ръчен полов живот е причината да мислиш така. Аз също много обичам жена си но едно е любов а друго е секс.Отностно венерическите болести не се притеснявам защото ползвам презервативи а и все пак не си лягам с всяка която иска.
  • 40 Милена

    0 0 Отговор
    Аз да му зима крема през ден . Пък той нека да ми изневерява. Въпреки че съм сигурна,че онанирал.
  • 41 Пламен

    2 1 Отговор
    До40 г. Мислех ,че ще намеря нещо по различно. Но се обедох,че само прическите и вкусът им са различни.
  • 42 Моника

    0 0 Отговор
    Устата ми е пълна със свидетелства, съпругът ми напусна дома за две години в Южна Африка заради турист, където имаше предвид тази проститутка и беше омагьосан от момичето, което съпругът ми отказва да се върне у дома, плача ден и нощ, търсейки кой да ми помогне, прочетох вестник за мощен заклинател, наречен Dr love, и се свързах с водещия на заклинания, за да ми помогне да върна любовника си и той ме помоли да не се притеснявам за това, че боговете, които се борим за мен. Той ми каза до полунощ, когато целият дух е в покой, той ще хвърли заклинание, за да се събере отново любовника ми при мен. и той направи за по-малко от 3 дни, съпругът ми се върна при мен и започна да плаче, че трябва да му простя, толкова съм щастлив за това, което направи този заклинател за мен и съпруга ми, можете също да го достигнете на адрес: [email protected]
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ingrid

    0 0 Отговор
    Казвам се Ингрид Фулсън съм от Съединените щати, почти взех живота си заради съпруга си, който ме напусна и престанах да подбирам обажданията ми, отговаряйки на имейлите и съобщенията ми. Той каза, че вече не ми вярва и си отиде с друга жена, опитах се да го убедя и да го умоля, но той няма да ми повярва или ще ми отговори, докато не се сбихме и се разделихме 9 месеца, след което осъзнавам, че не мога живея без него заради любовта, която имам към него. Опитах всичко възможно да го върна, но не работеха за мен, някои фалшиви колеси за заклинания ме измамиха и си отидох с парите си, докато не попаднах на човек, наречен д-р Огундейл във вестника, той ми помогна да хвърля заклинание и ето съпруга ми се върна след 24 часа, молейки ме за прошка, бях толкова изненадан, че заклинателят като д-р Огундейл все още съществува, казах му, че ще информирам света по свой начин, затова правя това сега. Ако някой тук се нуждае от помощ, с искреност, свържете се с д-р Ogundele днес по WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.

    Коментиран от #45

  • 45 Радост

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Ingrid":

    Колко платихте за тази услуга?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Bagjar Werre

    0 0 Отговор
    Съпругата ми и аз сме женени за последните 15 години и имаме красива 12-годишна дъщеря. През цялото време тя е била любовна връзка и наистина не обичам никой повече на света, отколкото я обичам.

    Имахме труден живот в началото с финансови проблеми, но сега сме ги подминали и всъщност живеем много комфортен живот за последните 5 години. Прекарваме много време заедно и наистина имахме нулеви проблеми до преди една година.

    Миналия юли отидохме в хотел за един уикенд и когато се върнахме, жена ми ми призна, че плаче, че е започнала да пуши. реагирах много зле (сега осъзнавам) и се опитах да я накарам да се откаже, винаги защото ме интересува. Миналата година имахме 6 инцидента, при които винаги сме водили големи битки по една и съща причина. Тъй като не би пушила в къщата, ще пуши по време на работа. През почивните дни тя беше на гости на приятелка, която живее до нашата къща, където ще отиде за половин час, да пуши.

    Уикендите ни станаха стресирани заради нейния нов навик и преди месец тя си взе нещата, нае апартамент и се премести там. Аз бях навън с дъщеря си, когато това се случи и когато се прибрах и видях как нещата липсват, аз по принцип се сринах. За 2-3 седмици правих всички грешки да прося и плача, но сърцето й беше толкова втвърдено, че не можех да повярвам как се отнася с мен.

    Миналата седмица реших да почивам с дъщеря си. Съпругата ми изобщо не се свързва с мен през тази минала седмица, но се свързва с дъщеря ни сутрин и вечер, като я из
  • 49 michelle

    0 0 Отговор
    Съпругът ми се върна при мен след помощта на свещеник кала след 48 часа, той се специализира в излекуването на всички видове заболявания и съгласува всички въпроси във всякакъв вид отношения или домашни проблеми, до които можете да стигнете до него чрез lovetemple0001
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Joan Porras

    0 0 Отговор
    ЧУДОТО: Казвам се Джоан Поррас. Искам да разкажа моята история тук как д-р Огундейл върна съпруга ми за мен със заклинанието си в рамките на 24 часа, а заклинанието е безобидно. Потърсих помощ навсякъде, но само д-р Огундейл успя да помогне. Получих неговия контакт от някой, на когото преди е помагал в интернет. Ако имате нужда от помощ, съветвам ви да му пишете, ако имате нужда от помощ чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Имейл: [email protected]. Казах му, че ще споделя добрите новини за него, той е много страхотен.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Доверие

    1 0 Отговор
    Към мъжете не си мислете че съпругите ви не им става ясно моментално кога сте изневерили Също така не си мислете че те никога няма да научат за това в природата има баланс истината може и след 20 години ще се научи Само едно ще ви кажа любовта е една пълна чаша с вода след предателството чашата се чупи и водата се излива някой казват че няма проблем как няма проблем събери чашата събери водата и нека да е пълна но такава като преди чашата перфектно здрава и водата перфектно чиста не може и към жените и към мъжете които изневеряват незнам какво лекувате егото си Не знам от какви комплекси страдате но много ви моля не създавайте деца не създавайте вашия илюзионен свят отдайте се на на себе си отдайте се на полигамията но не създавайте семейство не създавайте деца в момента в който някой наруши седемте смъртни гряха допуска диавола в семейството си и тогава дявол отива при бок и казва Аз успях да достигна до теб И Бог отговаря Сега отиди и разруши това семейство не си причинявай това обичайте истински правете любов не секс и защитавайте вашите ангели децата ви не Живейте художествената измислица на комплексите
  • 56 Edith Wood

    0 0 Отговор
    Казвам се Едит Ууд, искам да разкажа на всички за д-р Огунделе, велик човек, който върна съпруга ми за мен със своите сили в рамките на 24 часа, какъв мощен заклинател, ако имате нужда от помощ по някакъв начин. Съветвам ви да се свържете с него чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Поща: [email protected]. Той има силата да реши всеки проблем, връзка, любов или някаква болест. Толкова супер и истински той върна съпруга ми, който ме напусна преди 9 години със своята магия.
  • 57 Edith Wood

    0 0 Отговор
    Казвам се Едит Ууд, искам да разкажа на всички за д-р Огунделе, велик човек, който върна съпруга ми за мен със своите сили в рамките на 24 часа, какъв мощен заклинател, ако имате нужда от помощ по някакъв начин. Съветвам ви да се свържете с него чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Поща: [email protected]. Той има силата да реши всеки проблем, връзка, любов или някаква болест. Толкова супер и истински той върна съпруга ми, който ме напусна преди 9 години със своята магия.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.