Last news in Fakti

30 Декември, 2017 11:57 2 143 2

Днес е загадъчен и мистичен ден, в който...

  • луна-
  • телец-
  • загадъчен ден-
  • мистичен ден-
  • знак телец-
  • астрология-
  • врата между земята и небето

Луната преминава под знака на Телеца и отваря врата между земята и небето

Днес е загадъчен и мистичен ден, в който... - 1
Снимки: shutterstock

Луната е в знак Телец и се движеше на празен ход до 10:32 часа. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата и раменете си от течение и правете упражнения за шията.

Освен това, на днешния ден е препоръчително да не започвате нищо важно, ако сте от хората, които лесно се отказват. Новите начинания ще са съпроводени от трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат.

Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Астролозите препоръчват днес да не се започват романтични или приятелски отношения, но развитието на вече съществуващи такива обещава да бъде успешно.

В 10:32 часа Луната премина във въздушния знак Близнаци. Един добър ден за комуникативните и мобилни хора. Днешният ден ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид — телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете и дробовете.

Днес е загадъчен и мистичен ден, в който...

12-ти лунен ден до 14:57 ч. Ден на хармонията и любовта. Предразполага към правене на добро, и ни дава възможност да бъдем в мир със себе си. Противопоказно е да се ядосвате и гневите, да изпитвате отрицателни емоции. Не трябва нищо да се започва и предприема, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Ако още не сте го направили, все още може да се обърнете с молба към Висшите сили, защото в този ден молитвите ни биват чути, ако са искрени и особено, ако се молим за други хора.

13 лунен ден започва в 14:57 часа и продължава до 15:46 часа на следващия ден — Ден е загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Може да научите нещо неизвестно ви досега. Колелото на съдбата е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Ден идеален за постигане на хармония. Добър за корекция на миналото и на съдбата. Можете да внесете изменения. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Ден за получаване на нова информация, за натрупване на знания, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи отново стар и забравен проблем. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи.

В следобедните часове и привечер можете да си хапвате по-обилно, защото 13 лунен ден е денят на похапването. Добре е да се консумира жива храна т.е. плодове и зеленчуци. Добре е да не се храните сам, а в компанията на семейството или приятели.

Болести възникнали в този ден трудно се поддават на лечение. Който се разболее в 13-я лунен ден, може да е за дълго. Повишена е възприемчивостта на организма към токсини, алкохол и наркотици. Сега трябва категорично да се отбягват. Денят е благоприятен за техники за изчистване на енергийните канали (меридианите и чакрите), както и за дихателни упражнения.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, да е активен, наситен със силни чувства, до пълно изтощение и приятна умора. Но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Липсата на сексуално желание в тринадесети лунен ден или умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Днешният ден е подходящ за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Нова информация за старите проблеми можем да получим сега и от сънищата си. Възможно е нужната информация да не ни се даде направо, а чрез символи и алегории. Опитайте се да разшифровате съня — той е правдив и отразява вашите реални проблеми, които е необходимо колкото може по-скоро да намерят своето решение.

Днес е загадъчен и мистичен ден, в който...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.