Last news in Fakti

31 Декември, 2017 14:10 13 706 12

Нова звезда в кралското семейство засенчва Кейт Мидълтън

  • амелия уиндзор-
  • кралско семейство-
  • кейт мидълтън

Тя е само на 22 години

Докато всички се занимават с третата бременност на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, годежа на принц Хари и Меган Маркъл и подготовката на предстоящото тържество, в кралското семейство незабелязано изгря нова звезда, пише Блиц.

Запознайте се с 22-годишната принцеса Амелия Уиндзор - внучка на първия братовчед на кралица Елизабет Втора-принц Едуард, херцог на Кент. Едно от популярните списания на Острова нарече младата дама „най-красивата представителка на британското кралско семейство”.

Говори се, че тя може да засенчи дори Кейт Мидълтън. Амелия е следвала в едно от най-престижните висши учебни заведения в света – Университета в Единбург, където е изучавала няколко чужди езика. Неин кумир не е нито кралица Елизабет Втора, нито дори Кейт Мидълтън, а леля й лейди Габриела Уиндзор.

Следвайки стъпките й, Амелия дори обмисля да се пробва като журналистка, все пак нейната родственица е доста преуспяла в тази професия. Въпреки, че всички й предричат бляскава кариера като модел.

За своите 22 години тя вече е успяла да се снима за популярното списание Tatler, участвала е в ревю на Dolce & Gabbana, дори има подписан договор със Storm model agency – агенцията, която работи с най-известните модели.

За никого не е изненада, че красивата принцеса обожава шопинга. Тя няма нищо против да свърже живота си с модната индустрия и мечтае да изучи всичко, което касае този бизнес. От всички свои роднини Амелия обича най-много принц Чарлз, когото нарича „най-добрият чичо на света”.

Често може да бъде забелязана на благотворителни събития и балове на дебютантки, където се събират всички аристократи. Между другото, официалното й представяне се състоя точно на подобен бал преди 4 години. Въпреки знатния си произход младото момиче живее като обикновен човек.

Обича да се разхожда с приятели и да пътува. Тя е единственият представител на кралското семейство, който лично води профила си в инстаграм. Красивата принцеса има и пороци. Папараци неведнъж са я заснемали на купони, където пие и пуши.

Амелия е 36-ият претендент за престола, така че едва ли ще й се наложи да разчита на него. Интересно е все пак да разберем с какво ще се занимава младата дама в бъдеще – с журналистика или с мода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    37 5 Отговор
    Тая убавица,100% е осиновена.Толкова хубави англета нема. Или нещо извънбрачно се е случило.
  • 2 К.К.

    34 7 Отговор
    Май са се появили гените от царските династии на Русия.
  • 3 lol

    18 2 Отговор
    да мина да я зема или да зема да я мина
  • 4 Цар Вул

    10 10 Отговор
    До всички:К,во и е толкова хубавото и различното от една наша магистралка?Двуцевка!И тя сере и пикае!Айде сега,"не продавайте на стар краставичар краставици"!"Каквато у царица ,такава и у магарица!Наздраве и не се точете,а си яжте и пийнете и новата година посрещнете!

    Коментиран от #11

  • 5 Аз Варна

    3 6 Отговор
    Къде видяхте хубавото,кажете,че и другите да видим.Аз виждам изпъкнали очи,квадратна челюст,топчест нос и нацупена уста.Ако това е хубаво,добре,но вгледайте се в тена-неравен,сигурно е покрит с пластове фон дьо тен.За английските стандарти за красота сигурно е неземна хубавица.В България има много по-хубави момичета.

    Коментиран от #8

  • 6 Аз Варна

    4 5 Отговор
    Ах,че и засенчвала Кейт Мидълтън.Ама тя, втората,хубава ли била-на 36 години изглежда с още 10 отгоре.Сбръчкана около очите ,гадни скули ,увиснали бузи и устни тънки като бръснарско ножче.Изглежда като селянка с чевендалесто трътлесто лице с трапчинки.Ако не е облечена с лъскавите парцалки не струва нищо,ама като набедят някоя ,че е красива,аман от подмазвачи.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шишо

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Аз Варна":

    Май Фремд, красотата на жената е субективен възглед. Всеки я вижда, по своят си ъгъл на разбиране. Зависи, какво искаш да видиш? Аз намирам тази дама, за очарователна, умна и според мен е много красива. А,ако гледаш само от ъгъла на патката си, за магарицата и царицата, че били еднакви, пак не е така. Кранти много, но стил и изящество, които да те радват, не всяка има...това извира от самата душа на жената, а се обогатява и развива с годините. Дамата е много готина. Ако търсиш само една яма, където да си пъхнеш пръчката, то и устата на кучето ти ще ти свърши работа... Но няма да ти е кеф, извън това. А жената на фотоса е наистина красива. Това се усеща, то не е само външни очертания, доста по-обхватно е.... Абе напъхай си пръчката в устата на някоя малачка и ако не те просне с рога, поне и кавал ще ти завърти?

    Коментиран от #9

  • 9 Аз Варна

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Шишо":

    Нещо май бъркаш адресанта -никъде във моите постове не пиша за магарицата и царицата.Това го е писал №4,така,че изобщо поста ти не се отнася за мен.
  • 10 mediator37

    0 3 Отговор
    Кръгла глава като на нисшите раси.
    Иначе пропорциите са добри.
  • 11 Иван Асен

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Цар Вул":

    Се разбирам защо сме кенефа на Европа, Вулгаристан - заради такива като тебе де наброявате 30-40 %
  • 12 Колю

    0 0 Отговор
    Ако знаете между тези които берат ягоди ,с натежелите гърдите ,какви хубавици има ,но пък си нямат "най-добрия чичо "...