3 Февруари, 2018 00:30 52 635 16

8-те типа жени в леглото

  • тип-
  • жени-
  • секс-
  • легло-
  • секс-
  • мръсница

Романтичка или мръсница сте?

8-те типа жени в леглото - 1
Снимка: Shutterstock

Сексуалността е необятна тема, също толкова, колкото и темата за жената. Според сексолозите съществуват осем типа жени, изведени на базата на тяхното поведениe в леглото:

1. Романтичката

Романтичките са деликатни, леко свенливи и нежни създания. Обожават вниманието, с което мъжете ги обграждат. То им вдъхва смелост и самочувствие. А безразличието ги наранява и натъжава. Те не харесват дивия и необуздан секс. Фактът, че са традиционалистки обаче, не ги прави по-малко сексуални в леглото. По време на любовната игра обичат да даряват с много нежност партньора си. Чувствени са и всеотдайни. Тихите им и нежни стенания могат да възбудят безумно партньора им.

2. Срамежливката

Тя не обича секса на светло и е тиха в леглото. Не си пада особено много по еротичното бельо. Голотата я плаши. Затова щом се съблече, бързо се шмугва под одеялото, за да прикрие и най-незначителните несъвършенства по тялото си. Изключите ли светлината обаче, тези жени могат да изненадат и най-придирчивия партньор с неподозираните си умения и страстта си, пише woman.bg.

3. Мръсницата

Тази дама е същинска магьосница и фурия в леглото. И не само там. Тя може да те грабне в обятията си още в колата, асансьора или по стълбите, водещи към апартамента. Мечтата на всеки мъж. Сексуалният език на тази жена е толкова неудържим, че може да стигне до всякакви кътчета по мъжкото тяло. С нея всеки може да сподели и най-съкровените си желания: 69, анален секс, дълбоко гърло, скуъртинг и какво ли още не. Тя е съгласна на всичко, но само при едно условие – партньорът й да й верен.

4. Акробатката

Такава жена ще побърка всеки мъж, попаднал в ръцете й. Обикновено тя е спортна натура, която не си поплюва да приложи уменията си дори и в леглото. За всеки мъж, почитател на пасивния и мързелив секс, това е перфектната партньорка. Тя ще го язди, катери, ще подскача върху него, ще се върти във всички посоки, ще се преобръща надолу с главата дори, само и само да задоволи до последно акробатическите си потребности. Добре е все пак партньорът в случая да си има едно наум и да бъде една идея по-предпазлив и нащрек, докато акробатката върху него не се е успокоила.

5. Агресивната

Нежността не й е присъща, но страстта на такава жена ще изпрати всеки мъж в "небитието". Така де. нейните разярени и похотливи викове на перверзна тигрица са способни да замъглят съзнанието на всеки, осмелил се да припари до горещото й тяло. Склонна е към прилагане и на малко по-груби прийоми в леглото, така че ако си падате по окови и камшици, това е вашата партньорка.

6. Професорката

Тези многознайници обожават да поучават и да дават стотици наставления на партньора през цялото време на любовната игра. Притежават изключителна сексуална техника. Не се срамуват да говорят за всичко онова, което им допада или не по време на креватните упражнения. Не им липсва самочувствие и увереност в собствените им качества и познания. Обичат да демонстрират кое как се прави, взискателни са и смело оценяват партньора си.

7. Ленивката

По време на секс тази дама е непоклатима – и в прекия, и в преносния смисъл на думата. Поза "мъртва морска звезда, просната на пясъка" е нейният патент, а на партньора й ще са му нужни доста усилия, докато успее да изтръгне стон от нея.

8. Експериментаторката

Тя е смела, любопитна, освободена от задръжки, невъздържана и разкрепостена в леглото. Обожава бурния секс и е способна на всичко, за да „размаже“ партньора си от кеф. Готова е на какво ли не, за да открие нови, неизследвани и неподозирани точки на удоволствието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоу©т

    109 2 Отговор
    От тая статия само снимката си струваше си я бива.
  • 2 БайТози

    46 6 Отговор
    Верно бе Вени,секви жени има,а ти от кой тип си?
  • 3 ДЕДО ВЛАДИКА

    77 3 Отговор
    Жена се оплаква на сексолога, че е нимфоманка.
    - А колко мъже сте имала?
    - Четири-пет ...
    - Е, това е в границите на нормалното.
    - Да, кофти седмица беше!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гощо

    9 3 Отговор
    Някъде към 4-тият типаж се УУуутегчих нещо!!!
  • 6 Нострадамус

    25 6 Отговор
    99% са позиция (точка) 7.
    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

    Коментиран от #14

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гост

    20 1 Отговор
    Тази кака от снимката ми прилича на романтичка :)
  • 10 Бор Чвор

    1 0 Отговор
    Или на срамежливка 😁
  • 11 Амоминем

    0 18 Отговор
    Само Бойко Борисов и партия ГЕРБ!

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Dreamland

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Нострадамус":

    Correct
  • 15 Сергей Станишев

    4 0 Отговор
    Аз пък искам тройка с Лилето Павлова и Цецка Цачева!!!
  • 16 ежко

    0 2 Отговор
    Моята жена се вписва изцяло в "срамежливката". Стана на 45 г. и е все същата. Има само едно изключение - от време на време и се прави анален секс.