Last news in Fakti

23 Януари, 2012 11:02 1 005 0

Искрен Пецов: Младите да не разчитат на риалити форматите

  • искрен пецов-
  • ickpeh 2012-
  • риалити-
  • формати

Аз не бих дал съвет на младите хора да разчитат на риалити форматите за да изгреят пред широката публика. Това заявява в ProИнтервю популярният певец Искрен Пецов, който тази седмица е гост на професионалната мрежа Probook.

Да не забравяме, че тези формати не са направени да създават звезди в сърцата на хората, а обслужват интересите на продуцентите, посочва Искрен Пецов. Неговият съвет към младите музиканти е да се явяват във форматите, но да не забравят, че звезда се става когато имаш трайно присъствие с авторска хубава музика.

„Снаха ми е перуанка, може би това допринесе за нещата...” Така Искрен Пецов отговаря на въпрос как се е запалил по латиното

Новият албум на латино идола на България iCKPEH 2012 е факт и вече е по магазините.

„Основно аз пиша песни и текстове в албума iCKPEH 2012, но работя и с чужди автори: Кирил Маричков, Димитър Керелезов, Радостина Колева, Митко Щерев, а за ремиксите съм се доверил на Cabal Co, Deepzone, Васко Теслата и др.” , споделя Искрен Пецов относно новата си продукция.

Всеки може да зададе своите въпроси към Искрен Пецов в Probook.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА