Last news in Fakti

24 Януари, 2012 09:40 1 509 0

Испанският крал бил "сериен женкар"

  • хуан карлос-
  • софия-
  • испанският крал-
  • женкар

Испанският крал бил "сериен женкар" и дори се опитал да съблазни принцеса Даяна, докато била на почивка с принц Чарлз, разкрива нова книга.

Хуан Карлос бил "професионален съблазнител", имал многобройни извънбрачни връзки и не споделял леглото със съпругата си през последните 35 години. Възрастта изглежда не спира 74-годишния монарх, който редовно се подлага на витаминозни инжекции и на процедури за подмладяване, съобщава БГНЕС.

Книгата "Самотата на кралицата" на Пилар Ейре, която може да предизвика скандал в католическата страна, разказва, че кралят направил опит да съблазни дори Лейди Даяна, когато тя и Чарлз били на почивка в Майорка през 80-те години на миналия век. Тя потвърждава написаното от лейди Колин Кемпбъл, която през 2004 г. разкри, че принцесата е имала флирт с Хуан Карлос, докато била на круиз през август 1986 г., и през април идната година.

По време на посещението на Чарлз и Даяна в Мадрид през 1987 г. кралят е заснет да се усмихва, докато целува принцесата по ръката, жест, от който Даяна изглежда смутена. Според книгата на Ейре кралица София не спи в брачното ложе от 1976 г. и запазва брака си единствено водена "от чувство за дълг".

Кралицата дори заварила съпруга си с една от предполагаемите му любовници, испанската филмова звезда Сара Монтиел, в провинциално имение на негов приятел в Толедо през 1976 г. На следващия ден 73-годишната София трябвало да присъства на футболен мач "както изисквал протоколът", след което напуснала двореца Сарсуела, официалната резиденция на испанското кралско семейство, заедно с децата.

Тя обаче била посъветвана да остане със съпруга си, тъй като раздялата щяла да означава, че "накрая ще започнат да й плащат, за да развеселява партитата на новобогаташите". "Ролята на кралицата е тъжна, тя е най-самотната жена в Испания", пише Ейре.

"Кралица София е предадена и наранена жена с брачен живот, който е истинска трагедия. Най-близките приятели на краля, с които съм разговаряла, казват, че не я харесват", споделя Ейре пред испанското клюкарско списание "Ванитатис". Тя твърди, че дори миналата година, когато кралят се възстановяваше след отстраняване на доброкачествен тумор на белия дроб, се срещал с 25-годишна германска преводачка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА