Last news in Fakti

26 Януари, 2012 18:36 3 049 2

Александър гледа в захлас ревю на Антония Петрова

  • софия-
  • антония петрова-
  • александър бередин-
  • дизайнерка-
  • софия борисова

70 ефирни тоалета представи дизайнерката София Борисова в ревюто на "Романтика фешън".
Звезди от различни сфери на светския живот се струпаха на ревюто на дизайнерката в хотел Шератон, където тя представи колекцията си "Signature 2012", съобщи Дир.бг

Сред гостите бяха Азис, Софи Маринова, председателката на Софийски градски съд Владимира Янева, Маргарита Бербатова, Мира Добрева, депутатката Калина Крумова, д-р Ангел Енчев и Александър Бередин. Руснакът, който бе обвинен от миската, че я е отвлякъл, следeше дефилето на бившата си приятелка от първия ред.

Топ-дизайнерката заложи на своите оригинални материи, сложни кройки, а също на красотата и излъчването на родните красавици, пишат още от Bulphoto. Тя представи над 70 тоалета, предназначени както за дамите, които желаят да са уникални, така и за бъдещите абитуриентки.

За първи път лице на колекцията е млада и сравнително неизвестна манекенка - Алиса Ганева. Алиса е родена през 1991г. в град Търговище, но от 6 години живее във Варна. Сега е 2-ри курс във Варненския Свободен Университет "Черноризец Храбър", специалност "Мода и мениджмънт". От 8 години е в модните среди. Носителка е на титлата Мис Варна 2009 и е участвала на конкурса Мис България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смях в залата

    1 0 Отговор
    Топ-дизайнерка...!!!!!!!!!!!?????????????
  • 2 mac

    0 0 Отговор
    ба..и коня !