Last news in Fakti

31 Март, 2018 10:15 13 342 4

Актриса снабдявала секта със секс робини

  • култ-
  • секта-
  • раниер-
  • секс робини-
  • крюк

Дни след ареста на Кийт Раниер - съосновател на мистериозната група NXVIM, за която се смята, че е култ, в който били експлоатирани сексуални робини, на актрисата Кристин Крюк ѝ се наложи да обяснява, че няма нищо общо с нея и не е набирала жени за сексуална експлоатация, съобщава „Пийпъл“. Раниер беше арестуван в Мексико, след като Ню Йорк го обвини в трафик на хора и трудова експлоатация.

57-годишният мъж използвал властта и влиянието си като ръководител на култа, за да промива мозъците на жените и да ги принуждава да правят секс и да работят. Телата им били „гравирани“ с неговите инициали, пише "Блиц".

Според публикация в „Ню Йорк поуст“ Кристин Крюк примамвала жени в организацията. Тя е най-известна с ролята си на Лана Ланг в сериала „Смолвил“, който разказва ранната история на Супермен.

„Когато бях на 23, взех „интензивен курс“ в Изпълнителните програми за успех (NXVIM), което разбирах като курс за самопомощ и личностно израстване, който ми помогна да преодолея срамежливостта си. Затова и продължих с програмата. Напуснах преди около 5 години и имам минимални контакти с хората там“, написа актрисата, която сега е на 35.

Освен това тя отрича да е участвала в подгрупа или по-тесен кръг в организацията, наречен “Dominus Obsequious Sororium” (DOS, „господар на робините“), в който жени служели като секс робини на господарите си мъже. Крюк твърди, че никога не е участвала в подобни дейности и нарече обвиненията абсолютна лъжа.

Тя, обаче, е отвратена, от информацията, изнесена от потърпевши жени от „вътрешния кръг“ DOS и им благодари за смелостта да сътрудничат на разследването.

Колежка на Крюк от „Смолвил“ – Алисън Мак, е сочена за втора в йерархията на култа след Раниер. Тя била въведена там от Крюк, която след това напуснала, но Мак се издигнала много високо.

От основаването на Изпълнителни програми за успех, което е организация-чадър над NXVIM, Раниер поддържал постоянно група от 15-20 жени, с които правел секс. Според показанията им, те трябвало да му останат верни и не им било разрешено да обсъждат отношенията си с него. В курсовете на групата се проповядва, че мъжете трябва да имат многобройни сексуални партньори, докато жените трябва да бъда моногамни и DOS се опитва да помогне на жените да преодолеят своята „наследствена слабост“ и „свръхемоционална природа“.

Обвиненият в сексуална и трудова експлоатация Раниер е арестуван в понеделник в луксозна вила в Мексико, чийто наем е 10 000 долара на седмица. За последните 20 години над 16 000 души са платили суми средно по около 5000 долара за обучения и уъркшопове, които обещавали на участниците да ги отведат на пътешествие за личностно развитие и себеоткриване.

Твърди се, обаче, че жени били изнудвани чрез компрометиращи материали – лични данни, голи снимки и др., да се съгласят да правят секс. След това на телата им били издълбавани инициалите на Раниер, който „сам стоял на върха на пирамидата като най-висш господар“. Той може да бъде осъден на от 15 години до доживотен затвор.

Това не е първият случай, в който знаменитости се забъркват с мистериозния култ. Някои от тях го финансирали с милиони долари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джанго

    2 5 Отговор
    Ако има някоя желаеща да бъде робиня, да ми пише. Ама не вярвам тук да има чак толкова замъзени.
  • 2 зомби КУЛТура

    6 1 Отговор
    На доларите нямаше ли някакви мистериозни култови символи ? Чудно как ли ги възприема американската младеж и на какви идеи ги отвежда ?
  • 3 Владимир

    4 2 Отговор
    Малии, на такива секти им трябва изтребление до крак всички. Такива извратеняци.. просто ми се повдига от такива.
  • 4 Деа

    0 1 Отговор
    Възможно е. След като гледах "50 нюанса сиво" разбрах за съществуването на тая дивотия. В Лондон се радваха много на филма. Тия хора са задоволени от всичко, работят много, там вече няма средновековни сексуални задръжки, та така си създават тръпка. Филмът разказва за свръхбогат млад мъж и сигурно е по истински случай, с леки промени.