Last news in Fakti

2 Февруари, 2023 17:15 2 646 3

Актьор индианец от „Танцуващият с вълци“ с обвинения в сексуално насилие и трафик на хора

  • нейтън преследващия кон-
  • обвинения-
  • сексуално насилие-
  • секта

Нейтън Преследващия кон също е лидер на религиозна секта, известна като „Кръгът“ („The Circle“)

Актьор индианец от „Танцуващият с вълци“ с обвинения в сексуално насилие и трафик на хора - 1
Снимка: Twitter

Обвинения в сексуално посегателство над непълнолетни, сексуален трафик на хора и ръководене на секта очакват американския актьор от индиански произход Нейтън Преследващия кон, предаде АП.

46-годишният актьор бе задържан от полицията във вторник, след като специалните части нахлуха в дома му в Северен Вегас, където той живеел с петте си съпруги. Арестът му идва след продължило месеци разследване от полицията в Лас Вегас.

Преследващия кон ще бъде изправен пред най-малко две обвинения за сексуален трафик и по едно обвинение за сексуално насилие над дете под 16 години, малтретиране или пренебрегване на деца и сексуално насилие.

Индианецът също е обвинен в записване на сексуални нападения с камера и уреждане на секс с жертвите за други мъже, които са му платили. Според заповедта за обиск от 50 страници се смята, че Преследващия кон също е лидер на религиозна секта, известна като „Кръгът“ („The Circle“). Властите не уточняват кога ще му бъдат повдигнати официални обвинения.

По време на акцията полицията е открила в дома на актьора карти с памет с видеоклипове на сексуалните посегателства, огнестрелни оръжия, близо 20 кг марихуана и халюциногенни гъби, според доклад за ареста, публикуван в сряда.

Нейтън стана известен с ролята си на Голямата усмивка, млад член на племето сиукси във филма „Танцуващият с вълци“ на Кевин Костнър, спечелил няколко награди „Оскар“.

Преследващия кон си е спечелил репутация сред индианските племена в Съединените щати и Канада като лечител знахар, който е способен да общува с духове. Полицията обаче каза, че той е злоупотребявал системно с положението си, като е насилвал физически и сексуално момичета и жени от коренното население, вземал си е малолетни съпруги и е водил религиозен култ.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вазле

    5 4 Отговор
    Ще си правя връзка чрез космоса с сащ и не ми дреме на фурката
  • 2 нетанцуващия с чакали

    8 2 Отговор
    танцуването с млада плът е къде по-забавно и доходоносно от треторазрядна роля в хиливудска помия
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.