Last news in Fakti

14 Април, 2018 16:31 3 749 20

Елен Колева: Истинските мъже са на изчезване

  • елен колева-
  • истински-
  • мъже-
  • генерация-
  • любов-
  • връзка-
  • муза-
  • калин терзийски-
  • александър найденов

Според актрисата за новата генерация мъже не знаеш мъже ли са!

Актрисата Елен Колева навърши наскоро 34 години. Празнува без фанфари и шум, признава, че не отдава голямо значение на рождените си дни още от малка.

Зад гърба си има десетки роли в театъра и киното, но често насочва погледите към себе си с личния си живот. Нейната връзка с бизнесмена Александър Найденов (известен с прякора Майонезата) се превърна в медиен цирк с взаимни обвинения, после неочаквано тя пристана на писателя Калин Терзийски, но и там всичко приключи, пише tialoto.bg. Те вече са в историята и Елен не вижда смисъл да се връща към миналото, но е наясно, че често общественото мнение хвърля вината на жените.

„Това е така заради манталитета и заради възпитанието, защото в крайна сметка така е по-лесно, но това е нелепо и смешно – мъжете да са жертва, при положение, че в повечето случаи те преследват жените и влизат в живота им. Обикновено мъжете ме ухажват, все пак аз съм жена и на 100 процента се чувствам такава. Ако мъжът също е мъж в истинския смисъл на думата, той ще каже – аз съм отговорен за това и това, но нещата в днешно време вече са обърнати“, казва Елен в интервю пред „Труд“. И допълва, че не би искала връзка и като тази с Терзийски.

В момента тя няма мъж до себе си.

„Нова муза няма, а ме вдъхновяват истински смелите мъже, но не външно смели – а истински смелите, които според мен вече са на изчезване. Идва нова генерация мъже, които са плашещи, защото не е ясно мъже ли са, или...“, пита се още актрисата.

Колева върви по пътя на духовното от много години.

„Минала съм през източните духовни учения, преди посещавах две протестантски църкви, защото като тръгна в една посока и искам да я разнищя – така направих и с религията. В момента не посещавам нито една от тези църкви, защото съм се разочаровала. Опознах толкова различни неща и мога да кажа, че има много манипулация чрез религиозността, както и много неща, които служат като инструмент за контрол и не дават свободата, за която аз копнеех. В момента търся сама връзката с Бога, но искам да уточня, че аз не съм вярваща, аз съм знаеща. Хиляди пъти съм се убеждавала в силата на Бога и знам, че има свръхсила, висше същество, или Бог“, категорична е Елен.

Тя наблегна и на раздвоението на хората, най-вече свързано със социалните мрежи.

„Прави ми впечатление, че напоследък всички хора вече водят паралелен живот в интернет. Промяната, която лично направих беше да се лиша от Facebook за една година, защото ние вече сме пристрастени към това, но установих, че като те няма там и по някакъв начин спираш да съществуваш. Чувствах се добре, когато не ползвах социалните мрежи, защото като сме там и половината ни време отива в това да следим другите хора – как са облечени, какво пропагандират, а повечето от тях обикновено нямат здрава ценностна система... Човекът, когото следваш, би било хубаво да те провокира към смислено развитие, надскачащо елементарните инстинкти! С днешна дата пак съм част от Facebook, защото това все пак може да ти донесе някакви доходи, като имаш повече последователи и се появяват хора, които искат да рекламират чрез теб. Осъзнавам необходимостта от мрежата, но това което се случва глобално ме плаши – ставаме все по-самотни, объркани и се затваряме все повече за реалните и съдбовни срещи. Едно е да срещнеш някого на пътя на живота си, друго – да се влюбваме през Facebook, където всяка една снимка може да се обработи до неузнаваемост и има много фалш!“, смята брюнетката.
Елен Колева не планира създаването на семейство и деца, смята, че то ще се случи, когато дойде моментът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маа

    57 2 Отговор
    За сметка на това тъпите к0ври като теб са във възход.!!
  • 2 гост

    56 0 Отговор
    "огладняла е"търси си спонсор
  • 3 Garrincha

    47 1 Отговор
    Истинските мъже и евтините жени - две различни вселени !!!
  • 4 vasik atanasova

    12 24 Отговор
    ПРАВА Е ЖЕНАТА
    ЕДНО ВРЕМЕ НОСЕХА ПОТУРИ НО ИМАХА МАДУРИ
    СЕГА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ
    ЛИЗАЧИ ГАЛЯЧИ ЧАКИДЖИИ
    ДЕФИЦИТНА СТОКА СМЕ
  • 5 да де

    34 0 Отговор
    само ,че тя не е посочила какви отговорности трябва да поеме една истинска жена . Защото ако очакваш мъжа да поеме отговорност за теб...значи още не си разбрала ,че си навършила 18 години и до там стига някой да поема отговорност за живота ...за издръжката ти
  • 6 Ник

    37 0 Отговор
    Дааа....,
    Не и върви на Елен! - Единият изпиваше паричките, а другият ги стиска.
    Да си намери някой извън София, щото в София има само даржавни чиновници, потомствени г-зоблизци и джендъри.
    Отива в някое малко градче, планинско намира си едно скромно балканско момче да я лющи и да я държи изкъсо и всичко ще си дойде на мястото.

    Коментиран от #12

  • 7 реалист

    22 3 Отговор
    Аман от тъпи к-рвочи.
  • 8 феминист

    23 0 Отговор
    На калпавия космос, ракетата му крива.
  • 9 148

    34 3 Отговор
    Кога яде майонезата не рева нали.....
  • 10 Барнабас

    26 0 Отговор
    Тъс едва ли може да направи една баница, така че да не се обажда!
  • 11 Morgoth

    26 1 Отговор
    Едно време на това му казваха "принца на бял кон", напоследък му викат "истински мъж", само че момичета истинският мъж е навън в реалният свят, а този "истински мъж" който бленувате е от приказките, само че там принцесата също има качества каквито вие, реалните жени не притежавате. Така че Еленче намери си едно добро и непретенциозно момче. Докато се влачиш по бизнесмени и писатели в чакане на принца единственото което ще постигнеш е да остарееш.
  • 12 Човек срещу ку4ките

    21 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ник":

    Добър съвет , но Ленчето иска скромното момче да притежава скромни милиони , къщи , коли ...
    П.С. - Дайте ни истински новини , реална информация .. ЧЕЗ примерно , говорете за проблемите в тая скапана държава , но не вие ни занимавате с някви мастии и глупости по цял ден.. по лесно е така и по удобно.. Copy+ Paste тва са ви новините

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Хасан

    6 12 Отговор
    Хвани си едно турче ,да се почустваш жеклана жена..
  • 15 Гост

    23 1 Отговор
    Аз пък твърдя обратното - мъже има, ама истински жени няма. И не само защото са изкувствени даже отвътре - наблъскани с ботокси и силикони. Няма жени които да раждат деца - родят едно, колкото да се отсрамят и водят за ръчичка като пуделче в парка да колкото да покажат че и те “я туй го моем” и мъжа до тях да се ръси от джоба за дрънкулки от МОЛ-а. Не могат да готвят - щото после трябва и да мият, а и за това ги мързи, пък и е полесно да поръчат по телефона пица за детето. Не могат и да чистят - по-мизерни са и от турчета зидаро-мазачи.. Общо взето само в секса са добри, ама пък там са толкова напред, че то не е за хвалене от толкова опит...
    Сичките са ей като тая на снимката ..... видяла е тя каво значи да си жена, та за мъже ще
    ми говори!

    Коментиран от #17

  • 16 Винету

    10 1 Отговор
    Ленче, яла при батя ма..., ама глей жената га я няма, че ку на фани..., та тъй де - звънни!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гост

    12 1 Отговор
    Ела да ти изора задния двор с големия плуг и да видим ше ревешли още по медиите че мъже нямало оф ма маикооо
  • 19 The TRAPPER

    3 0 Отговор
    Няма мъже ли ? Ако ми паднеш ще те друсам като гладен циганин джанка !!! И няма мъже защото политиците ги унищожиха. Преди имаше само 2 пола. Сега-102.
  • 20 543

    2 0 Отговор
    Само да те гепна дънките ще ти цепна.......