24 Април, 2018 15:14 1 513 3

8-метрова палачинка поднесе Food Network на най-голямото медийно събитие у нас

Шеф готвачът не издава рецептата си

8-метрова палачинка поднесе Food Network на най-голямото медийно събитие у нас - 1
Снимка: Food Network

Палачинката, вдъхновена от предаването „Извънгабаритни специалитети“, което се излъчва по кулинарната телевизия Food Network, беше приготвена от главния готвач на хотел Империал в Пловдив - Христо Иванов. Шеф готвачът не издава тайната си, но от добре информирани източници успяхме да разберем, че най-малко 30 яйца са били необходими, за да се разбърка сместа за 8-метровата палачинка - най-голямата приготвена у нас досега.

8-метрова палачинка поднесе Food Network на най-голямото медийно събитие у нас
Снимка: Food Network

Предаването "Извънгабаритни специалитети" ("Ginormous Food") по Food Network е едно гигантско гастрономическо приключение из цяла Америка. Във Филаделфия водещият на предаването Джош Дени опитва 4-килограмов сандвич, а в Балтимор поръчва най-голямата пица в щата. Това са храни от нова класа, твърдят създателите на кулинарната поредица. А идеята е, че храната трябва да се споделя.

8-метровата палачинка беше разрязана на 160 парчета и споделена между участниците в Четвъртата конференция на Асоциацията на доставчици на телевизионни програми (АДТП). Асоциацията е браншова организация, която обединява както българските телевизии, така и почти всички чуждестранни канали, които се разпространяват в България.

Събитието вече е утвърдило своето място като най-значимия ежегоден дискусионен форум на индустрията, където се събират представители на целия сектор.

Предизвикателствата, които новите технологии поставят пред доставчиците на телевизионни програми, бяха акцентът в работата на тазгодишната конференция, която се проведе в Пловдив.

Тази година в медийния форум участваха над 160 човека - представители на всички телевизии и на над 50 платформени оператори, както и Председателят на КРС, членовете на СЕМ, представители на Министерството на културата и ГДБОП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    1 0 Отговор
    много обичам палачинки!💜🐝🍴
  • 2 ежко бежко

    0 0 Отговор
    не може да ме ядосате с тази реклама!
  • 3 ежко бежко

    0 0 Отговор
    вече ставам непукист!🛀