Last news in Fakti

3 Май, 2018 13:16 17 071 16

Щерката на Джеки Чан: Спя под мост, защото родителите ми са хомофоби! ВИДЕО

  • джеки чан-
  • актьор-
  • дъщеря-
  • бездомна-
  • отритната-
  • хомофобия-
  • родители-
  • приятелка-
  • ета чок лам-
  • енджи

Намери си работа! - опонира майка й

Щерката на Джеки Чан: Спя под мост, защото родителите ми са хомофоби! ВИДЕО - 1
YouTube

Дъщерята на Джеки Чан, 19-годишната Ета Чок Лам (Енджи) и нейната приятелка — канадката Анди Отъм живеят като бездомници заради хомофобските възгледи на своите родители, които не им позволявали да бъдат заедно.

Двете момичета заснех видео и го публикуваха в социалните мрежи. Появата му предизвика интереса на медиите, които побързаха да го публикуват.

"Здравейте, аз съм дъщерята на Джеки Чан, а това е моето момиче Анди. Живеем като бездомници вече един месец заради нашите родители, които са хомофоби. Спим под мост, тъй като никой не иска да ни помогне", казва Ета на записа.

Девойките разказват своята тъжна история, според която били изхвърлени на улицата — оставени без абсолютно нищо, напълно безпомощни и сами.

Щерката на Джеки Чан: Спя под мост, защото родителите ми са хомофоби! ВИДЕО

"Не разбирам какво се случва. Потърсихме помощ, но на никого не му пука. Затова снимахме това видео, защото не знаем какво да правим. Обичаме се, но се опитват да ни разделят," казват нещастните момичета.

Ета Енджи, разкри публично своята сексуална ориентация в края на миналата година, публикувайки в Instagram своя снимка на фона на дъга.

🌈 #lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

A post shared by @ stolenmilktea on Oct 5, 2017 at 12:43am PDT

Малко след това оповести, че има връзка с 30-годишната блогъра Анди Оутъм. "След всички тези години на негативизъм и отрицание, през които живях в срам и се страхувах от света, стигнах до извода, че е по-лесно да приема, че никога не съм имала намерение да обичам или да бъда обичана. Като лесбийка в това чувствително културно общество, щях да направя услуга на семейството си, ако не се бях разкрила, ако бях седяла мълчаливо и продължавах да се държа така както се изисква от мен. Тогава обаче, в живота ми се появи ти (Анди) и ми показа, че греша, че заслужавам да бъда щастлива, обичана и влюбена", написа тогава тя.

After all these years of negativity, living in shame and being afraid of the world I've come to the conclusion that it's easier to accept that I am never meant to love or be loved. Especially as a lesbian in a culturally sensitive society I would be doing my family a favour staying hidden, silent, sit and behave like I've been instructed all my life. but Then you came along and proved me wrong, I deserved to be happy, love and be loved. @andiautumn you Accepted every single part of me. The good, the bad and the crazy 😂 You opened my heart and mind to all the good in this world, kissed every scar I have. 2017 has been a complicated year, I've faced so much that was meant to break me and it would have but you kept me strong all the way. You Everything and more, I love you so so much princess 💕 ~Happy Early 9 month anniversary 💕 2/14/17 ~

A post shared by @ stolenmilktea on Oct 13, 2017 at 3:55am PDT

Анди също обяви публично любовта си към дъщерята на Джеки Чан и разказа, че след публичното си признание двете станала жертва на дискриминация от страна на техните семейства и приятели.

Джеки Чан се сдоби с дъщеря по време на кратката си връзка с бившата "Мис Азия" - Илейн Енджи Йи-Лей. Тази мимолетна афера актьорът нарича "страшна грешка" и макар от нея да се ражда Ета, той и момичето никога не са били близки. Той никога не е признавал официално кръвната си връзка с нея, а пък тя никога не е изпитвала топли чувства към него. През 2015 г., в интервю за Sunday Express тя заяви: "Не мога да кажа, че той ми е баща. Бих казала: „Джеки Чан е актьор. Той е биологичният ми баща, но той никога не е присъствал и няма да присъства в живота ми. Аз не изпитвам към него никакви чувства.”

Очевидно и сега екшън звездата е решил да не помага по никакъв начин и да не се меси в живота на детето си, въпреки че състоянието му се определя на 390 милиона долара.

Щерката на Джеки Чан: Спя под мост, защото родителите ми са хомофоби! ВИДЕО
Снимка: shutterstock

Майката на Ета също не била склонна да подкрепи финансово момичето. Вместо това я затрупвала с житейски съвети и я подканяла да "порасне". Говорела й, че е крайно време да се осъзнае и да си намери работа.

"Не й помагам, тъй като смятам, че ако няма пари трябва да си намери работа", казва тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълвач

    52 3 Отговор
    Приятни сънища! Там под моста.
  • 2 Гост

    29 5 Отговор
    Отвратителна история !
  • 3 mi ta ka

    42 4 Отговор
    ее какви бездомници са... щом имат допир до технологии и интернет ?!!
  • 4 Зорлем

    64 1 Отговор
    Хм, едната на 19, другата на 30 обаче и двете реват да им помагат (с пари?). Струва ми се, че майката на малката лезбийка общо взето е заела доста правилна позиция по въпроса.
  • 5 Вакарелски спирач

    27 8 Отговор
    Най-добре да спите върху моста,особено ако е железопътен.

    Коментиран от #12

  • 6 хомофил

    20 11 Отговор
    трагедия ,ужас ,как може така ....направо ги застреляйте тия изроди ;)
  • 7 Мис Марпъл

    10 30 Отговор
    390 млн. няма да отърват Чан от там,за където се е запътил.Пък да си внимавал на кого/къде го слагаш.
  • 8 onq s konq рубладжийче наблюдател

    21 5 Отговор
    Ама как ще си оставят децата, та нали това е идеята тея не са ли ратифицирали ИК. Трябва преди всичко да си обратен третополов русофоб.
  • 9 джендъри

    25 6 Отговор
    "Сорос-културата владее света. Всеки си мисли, че ще е по-интересен и по-успешен, ако заяви че е "различен". Едва 2-3 % от хората имат наистина друга сексуална ориентация. Всички останали са под влияние на джендър-манията, пропагандирана от Сорос и компания.

    Коментиран от #13

  • 10 Рори

    16 2 Отговор
    Живи да ги ожали човек...
  • 11 пълнолетни са !

    21 2 Отговор
    Интересен начин са избрали да просят ! Е да се обърнат към Столична община те обичат да харчат безмислени пари за джендъри !
  • 12 Мустафа

    17 3 Отговор

    До коментар #5 от "Вакарелски спирач":

    Не, не трябва да спят на моста защото моста се клати и ще паднат на лоста.
  • 13 Скорпион29

    11 20 Отговор

    До коментар #9 от "джендъри":

    Tи идиот ли си бе, баце?! Я ни покажи тук как точно Сорос пропагандира различните сексуални ориентации, че нещо не се сещам?! Хомосексуализмът, бисексуалността и т.н. са били много по-популярни в древността, отколкото са сега. Сорос ли ги е направил древните гърци такива?... Сорос ли е направил римляните такива?... И вземи отвори един речник да видиш значението на думата "джендър", та да спреш веднъж-завинаги да се излагаш, като пишеш думи, които не знаеш какво означават!

    Коментиран от #14

  • 14 Анонимен

    9 1 Отговор

    До коментар #13 от "Скорпион29":

    Именно изчадието Сорос и лакей като теб събуждат този заспал мръсен и унизителен спящ вулкан които е заспал от около 1500 години. Да имало е такива изродливи практики в римската империя но това потвърждава, че сте с примитивно и долно мислене което не се е развило. НЕ СЪБУЖДАЙТЕ ТЕЗИ ДОЛНИ ПРАКТИКИ, ЗАЩОТО ЗАЕДО С ТЯХ ЩЕ ПОВЛЕЧЕТЕ И ДРУГИ УНИЗИТЕЛНИ ПРАКТИКИ КАТО (СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ). Нека да направим света по добър по мъдър и по съвършен с тези мерски практики от древността показваме колко сме ограничени и психично болни.
  • 15 vasik atanasova

    7 0 Отговор
    уж не уважавала баща си
    пък го излага
    ЗДРАВЕЙТЕ АЗ СЪМ ДЪЩЕРЯТА НА ДЖЕКИ ЧАН
    стоите си под моста и си яжте пържолите
    отврат
  • 16 незнайко

    6 1 Отговор
    Жалко за добрия актьор, детето му да е лесбийка !!!