11 Май, 2018 07:00 8 216 0

Вашият хороскоп за днес, 11.05.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 11.05.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Задачите, с които ще се заемате е добре и да ги довършите докрай, ако искате да получите желаните резултати. Повечето от вас ще бъдат в добро настроение и с лекота ще осъществяват контакти. Обстановката ще е благоприятна за творчески изяви. Няма да ви липсва желание за романтични закачки.

Телец

Все по-осъзнато разбирате нуждата от промяна, както по отношение на вас самите, така и на живота въобще. Да бъдете сред онези, които дават идеи и са готови за действие е от важност за вас. С повече решителност и вяра в себе си ще се справите с възникващите проблеми.

Близнаци

Ако възникнат проблеми или недоразумения на работното място не се отказвайте, а работете, докато не останете доволни от свършеното. Ще имате и финансова реализация. Не се доверявайте прекалено много на хора, които отскоро познавате.

Рак

Насочете усилията си в желаната насока и действайте. Плановете ви са амбициозни и ще ви донесат очакваните придобивки. Работата в колектив ще се толерира. Така ще бъдете сигурни, че ще постигнете по-бързи резултати. Нетърпеливи сте в отношенията си с интимния ви партньор, но не избързвайте.

Лъв

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от административен характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Не се стремете да налагате мнението си над колеги, делови партньори и интимната си половинка.

Дева

Днес в случай, че не сте трайно обвързани в любовта, то не отлагайте важното решение. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка. Отделете време за хората от близкото си обкръжение. Не отлагайте наложителните промени в професионалната сфера.

Везни

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете в губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки. Не отлагайте даден ангажимент.

Скорпион

Днес стриктно изпълнявайте възложените задачи на работното ви място и може да получите повишение. Можете да постигнете много, само ако съумеете да концентрирате енергията си в конкретна посока. Вие сте оригинална и находчива личност, която ще има успех и благодарение на чара и обаянието си.

Стрелец

Днес можете да се надявате на добри шансове в професионалната сфера. Стремете се да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуация в професионално отношение. Находчивостта ви ще спечели на ваша страна подкрепата на високопоставена особа.

Козирог

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в професионален или материален план. Постарайте се да не изпускате нервите си, за да не нараните човек, който най-малко го заслужава. Радостна вест вечерта.

Водолей

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата в професионалната сфера го изискват. Но, именно перфекционизма ще ви помогне да извлечете максимум полза във всички житейски направления.

Риби

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания в професионалната сфера, за да можете спокойно да се надявате на повече стабилност в материално отношение през следващите месеци. Стремете се да сте по-толерантни към близките си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА