27 Май, 2018 07:00 8 752 0

Вашият хороскоп за днес, 27.05.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 27.05.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Не се доверявайте на хора, с които се познавате отскоро. Обърнете внимание на стари болежки.

Телец

Спокоен ден за повечето от представителите на Телец. Непредвидени разходи могат да ви изнервят и притеснят, но всичко ще се нареди, както го желаете. Нова любовна връзка.

Близнаци

Днес проявете повече търпение към прищявките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време.

Рак

Денят не е особено благоприятен за нововъведения и промени в домашната обстановка. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Лъв

Днес ще можете да постигнете много с всяко нещо, с което се заловите, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас.

Дева

Днес с упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в личен план, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще спечелите човек, който много харесвате.

Везни

Днес можете да се радвате на отлични резултати от всяка инициатива, с която се захванете, ако се опитате да използвате фантазията си оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на любим човек.

Скорпион

Днес дори и да имате усещането, че действията и възможностите ви са силно ограничени е по-добре да се опитате да извлечете полза от това, отколкото да се опитвате да се борите с вятърни мелници. Ще се радвате на материални придобивки.

Стрелец

Денят ви ще премине в приятна домашна обстановка. Поглезете сетивата си с любима храна и релаксиращи процедури. Проведете разговор с децата си, за да разберете какво ги притеснява в последно време.

Козирог

Днес не позволявайте битови неуредици да ви развалят настроението. Прекарайте повече време с най-малките членове на вашето семейство. Не прекалявайте с вредни храни, за да нямате здравословни проблеми.

Водолей

Днес не си правете планове, които физически няма да можете да изпълните и ще се изнервите. Помислете как да зарадвате интимната си половинка, която се чувства малко изолирана от вашия свят.

Риби

Днес с лекота може да загърбите всички проблеми и ангажименти и да се посветите на любимо хоби или релакс. Направете точен разчет на приходите и разходите си. Ще се радвате на вниманието на любим човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА