Last news in Fakti

8 Февруари, 2012 20:11 6 261 2

Зрелите жени харесват секса повече

  • секс-
  • зрели жени

Жените харесват повече секса в напреднала възраст, отколкото когато са били млади, показва ново проучване, цитирано от БГНЕС.

Рано или късно всяка жена забелязва първата бръчка, което означава, че старостта не е далеч. Въпреки това не се отчайвайте, защото зрялата възраст носи своите предимства, особено в сексуален аспект. На средна възраст настъпват редица положителни промени.

Според статистиката повечето жени на 50 години са сексуално активни. Проучване на мнението на нежния пол показва също, че 70% от жените са по-доволни от секса в зряла възраст, отколкото на младини. Процентът при мъжете даже е малко по-висок и достига 74% от силния пол, които са на същото мнение.

Независимо от факта, че с настъпването на менопаузата, либидото намалява, експертите вярват, че качеството на сексуалния живот се увеличава.

Докато 61 на сто от жените между 18 и 24 години изпитват удоволствие по време на секс, след навършване на 50 години цифрата нараства до 70%. Сексолозите смятат, че това е така, защото зрелите жени са по-опитни и знаят как да получат това, от което имат нужда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!!!!!!!!!!

    1 0 Отговор
    Това ни е отдавна ясно.Кажете нещо друго.
  • 2 ?????

    0 0 Отговор
    така е приятел .....това ни е ясно.......а при жените над 90 как ли е ?......