Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 12:30 2 175 2

10 кг. тумор извадиха от крака на дядо

  • пирогов-
  • тумор-
  • пловдив

Хирургичен екип от „Пирогов“ спаси от ампутация крака на 67 годишен мъж, като извади от горната част на бедрото му 10-килограмов тумор, с диаметър 250 милиметра. По предварителна информация, чудото е нараствало около година в крака на пациента. През това време той е посетил не една болница, преди да постъпи в "Пирогов", съобщават от болничното заведение.

Екип от съдовите хирурзи д-р Росен Стойчев, д-р Тодор Георгиев, д-р Шпресим Ферати и анестезиологът д-р Христо Стоянов са работили повече от 3 часа за да извадят огромния тумор, увредил и ишиансия нерв.  Хирурзите успяват да го възстановят.

Болният, който вече ходи с проходилка, ще бъде изписан в петък, 10 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пациент

    0 0 Отговор
    тези ,горепоменатите са спасили 67 год. старец , но не направиха нищо за да спасят на 27.02.2012г. 32 годишната майка и достоен човек Галина , която беше смъртоносно ранена от " хирурга" Попов. Защо не съобщавате и за безотговорностите на тези лекари?
  • 2 приятели на галина

    0 0 Отговор
    доц. Цеков,Попов ,Ковачев , Росен Стойчев, Тодор Георгиев , Сопотенска вкупом убиха на 27.02.2012г. Галина. Ще ги гоним до дупка!