Last news in Fakti

31 Май, 2018 14:44 9 244 3

Няма да познаете Кейт Мидълтън на тези СНИМКИ

  • кейт мидълтън-
  • херцогиня-
  • кралско семейство-
  • принц уилям-
  • елизабет-
  • кралица

Изпулваха снимки от миналото на херцогинята

Кейт Мидълтън стана херцогиня и съпруга на уелския принц Уилям. От този момент нататък тя се превърна в модел за подражание и модна икона не само на дамите във Великобритания, но и на жени от цял свят, пише Ezine.

Стари снимки от архивите на Кейт показват обаче, че в старите времена не е била толкова безупречна като сега и като по-млада е била същинско модно бедствие. В своите тийнейджърски фотоси благоверната на принц Уилям изглежда доста по-пълна и обикновена.

Освен това тя демонстрира отчайващи умения при съчетаването на дрехите си. На едно от изображенията херцогинята на Кембридж е нахлузила огромни розови чорапи, жълта пола и блестящ зеленикав топ.

За щастие тези шарени и хаотични години от живота на Кейт вече са в миналото и днес никой не си спомня за тях. В момента тя е известна като една от най-стилните жени в Обединеното кралство и всеки ден става обект на интерес от страна на фенове и редица модни експерти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Критик

    4 1 Отговор
    По тъпо нещо не бях чела. В младежките си години всеки импровизира, експериментира и търси своя стил. В много случаи търси провокация. Ако се обличаше по същия начин, както сега щеше да изглежда предварително остаряла. Търсите сензация там, където не съществува.
  • 2 PANCH5

    1 2 Отговор
    УЖАС
  • 3 Аз Варна

    1 0 Отговор
    Ами да,добре,че стана херцогиня и дузина моделиери и дизайнери да я обличат тази, видите ли станала модна икона.Всеки може така да се облича за сметка на народа.Стила й, преди да влезе в паразитното (рептилско)кралско семейство е отчайващ.