2 Юни, 2018 11:41 5 313 4

Петър Бакърджиев преобрази жена си

  • гунчева-
  • бакърджиев-
  • домакиня-
  • преобразяване-
  • суета-
  • деца

Гергана Гунчева загърби суетата и се превърна в домакиня

Някогашната топ мацка и носителка на короната на „Мис България“ Гергана Гунчева напълно е загърбила суетата. Красавицата реши да слезе от подиума, за да се захване с журналистика и точно в тази сфера откри любовта на живота си – колегата си Петър Бакърджиев. Скромният спортен водещ обаче успя напълно да я отдели от светската суета и да я превърне в кротка домакиня и майка за пример, която вместо от модни марки се вълнува от пюрета и забавачници, твърди „Таблоид“.

От около година Гергана се е отдала на майчинството си и дума не обелва за връщане на работа. След като замени модата със спортната журналистика, тя изцяло се е посветила на важните за себе си неща – тих и спокоен живот с любимия си мъж – водещия Петър Бакърджиев. Двамата се познават покрай интереса си към волейбола. Срещат се в залата, докато правят репортажи за различни медии. Това обаче не им пречи доста да се сближат – уж под претекст, че интересът им е изцяло професионален. Приятели ги увещават, че са един за друг, и явно не грешат, защото години по-късно двамата са семейство и имат двама синове.

След познанството на Бакърджиев с Гунчева обаче колебанията дали да е с бившата му - Виктория Петрова, изчезват. Само няколко месеца след първата му среща с миската двамата се местят в общ дом и издават, че ще стават родители на момченце. Първородният им син се появява на 8 април 2014 г. и получава името Самуил. Точно когато майка му се връща на работа в телевизията, пък научава, че е бременна с братчето му Максим, който се появява през пролетта на 2017 г. Това налага бившата моделка окончателно да вземе решение, че е по-добре да се фокусира над семейството си, вместо да се захване с кариерата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръцко

    14 0 Отговор
    Ааа, значи покрай Викито Петрова Петьо е баджанак с оня свинчо, дето се води спортен министър!
  • 2 К.... Разваля

    3 3 Отговор
    К...... Оправя тука е развалил.

    Коментиран от #3

  • 3 Мацка

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "К.... Разваля":

    И то много. А този антипатичния колко ли е доволен, че има хубава, но не особено умна жена... Но тя си е виновна, защото си го е избрала.
  • 4 Баш Майсторът

    0 0 Отговор
    Сексът прави жените красиви,тук нещата са различни,Гергана, Гунчева,сменяй бика,че времето лети......