Last news in Fakti

17 Юни, 2018 07:00 12 371 0

Вашият хороскоп за днес, 17.06.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 17.06.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Имате поглед върху обществения живот и в желанието си нещо да промените, ще осъществите социални контакти. Не допускайте различия в мненията ви да помрачи едно приятелство. Помислете как да релаксирате.

Телец

Капризите ви днес ще срещнат отпор и са възможни разногласия. Въпреки това не се оставяйте да ви въвлекат в чужда игра. Помислете как да си разпределите времето, за да имате време и за почивка. Не прекалявайте с пикантни храни.

Близнаци

Денят ви ще премине спокойно в приятна семейна атмосфера. Нуждаете се от време за почивка и приятни емоции. Търсете компанията на хора, с които се чувствате добре и можете да се насладите на взаимни удоволствия.

Рак

Спокоен ден се очертава за представителите на Рак. Ще можете пълноценно да релаксирате и да се отдадете на любими занимания. Не пренебрегвайте хората, които имат нужда от вашата компания и внимание.

Лъв

Днес ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Помислете и за разтоварваща диета или да посетите фитнес-залата.

Дева

Още от началото на деня ще изникнат много неочаквани ангажименти. Ако се организирате ще можете да се справите блестящо с всичко и ще ви остане време за почивка, разговори и приятни емоции с ваши близки и приятели.

Везни

Днес избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Скорпион

Твърде вероятно е да се изправите пред някои неочаквани предизвикателства, които могат да поставят под въпрос материалната ви сигурност. Бъдете последователни. Опитайте се да владеете чувствата си пред партньора в любовта

Стрелец

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Козирог

Днес се стремете към установяване на хармонични взаимоотношения между вас и интимната ви половинка.Най-добре по един конкретен начин да се освободите от някои ограничения във връзката ви, създадена от страна на близки или роднини. Спрете да се влияете от чуждо мнение.

Водолей

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Останете си вкъщи и се отдайте на заслужена почивка, поглезете се с любима храна, релаксираща вана и любим човек до вас.

Риби

Очакванията ви за този ден са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА