4 Юли, 2018 10:47 39 312 85

Георги Христов се отказа от България

  • георги христов-
  • имигрант-
  • българия-
  • певец-
  • естрада-
  • поп-
  • миграция

Певецът напуска България

Естрадният певец Георги Христов напуска България! Големият изпълнител е отвратен от ситуацията с културата у нас и не иска повече да бъде част от нея, пише в. "България днес".

Говори се, че той най-вероятно ще се премести в Гърция, където има къща и където прекарва много от времето си през последните години. Самият Христов признава, че е много разочарован от ситуацията у нас, и вероятността да вземе гръцко гражданство и да заживее в южната ни съседка е много голяма.

"Не живея и скоро няма да живея в тази прекрасна страна, която обичам и ми е родина. Но рекет и престъпления няма да търпя и да приема! Вече ще се прибирам в България само за срещи с моята публика, за концерти."

Така обяснява огорчението си от ситуацията в страната Георги Христов. Според него в момента е почти невъзможно да се правят популярна музика и концерти у нас, независимо от това кой го прави и колко голяма звезда е.

"Популярната музика в България винаги е имала своите блестящи образци. Друг е въпросът, че винаги сме подложени на геноцид от страна на електронните медии в собствената си страна. Терминът естрада не е точната дума. Естрадата е мястото, където музикантите представят своята музика. За никакъв ренесанс не може да се говори. Просто сега, за пореден път, се преоткриват хубавите български песни и големите български артисти. Слава на Бога, поне аз не мога да се оплача от липса на зрители и залите винаги са били пълни. Но има неща, които не мога да приема", сподели Христов.

Изпълнителят на "Черно и бяло" е категорично против факта, че от много време насам се издигат в култ кръчмарските силиконки.

"Не слушам такава музика! Тя си има своите потребители, но това не е културата на нацията ни. Ние сме балканци и тук се пеят песни като "Излел е Дельо хайдутин", с които нашият народ е оцелял през годините, а не се пеят песни с кючекчийско звучене", категоричен е Жоро.

И заради факта, че не е съгласен с много неща, които му се налага да преглъща, звездата се е устремил към друго гражданство. Най-вероятно гръцко, но нищо чудно да е и руско.

"Обмислям възможността да приема друго гражданство, защото, както много пъти съм казвал - в чужбина много повече си ценят певците! Вижте например какво прави Русия за хората на изкуството си!", обясни Христов.

"Ще се връщам само за концертите си. А те тепърва предстоят", обясни Христов за местенето си в друга държава и завръщането в България.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сиганин

    145 22 Отговор
    само веско маринов да не се обиди, че отиде българската култура.
  • 2 ГГГ

    39 157 Отговор
    Един п. по-малко (у нас).
    П. за мен затри музиканта за мен.

    Коментиран от #3

  • 3 браво

    201 56 Отговор

    До коментар #2 от "ГГГ":

    БРАВО на Георги Христов.

    А той може да е всякакъв, ама е ГЕОРГИ ХРИСТОВ, а ти си прост, че и българин.

    Коментиран от #30, #51

  • 4 да ве

    119 56 Отговор
    "От трън та на глог" само който не се е сблъсквал с гръцките простотии само той не знае ! Вероятно истинската причина е друга "любовна" някой засукан грък ?
  • 5 България е виновна за всичко

    129 44 Отговор
    Каква голяма загуба! Толкова лошо е живял в България, че си е спестил за къща в Гърция, вместо в Сингапур.
  • 6 маймун

    220 18 Отговор
    Нищо от това , което се случва у нас не е случайно. Първо се затри българското земеделие, след това индустрия, правосъдие, системи за сигурност и отбрана, образование, здравеопазване, култура , история, подменя се коренното население и се опростачава това, което остана. Медиите отдавна са окупирани и ни се втълпяват чужди сериали и ценности. Изолация и противопоставяне от естествените ни съюзници . И не е трудно човек да си направи изводите Кой има интерес от това и какво ни се готви. И когато се усетим дано не е вече късно.

    Коментиран от #53

  • 7 Пешо

    142 13 Отговор
    За съжаление е напълно прав!!!
  • 8 Ефтини сензации

    57 136 Отговор
    Тоя пък кой е?
    Да не е бил нявга някой придворен музикант на някое партийно величие, че се ежи толкова много?
    Айде да фаща пътя и без гарги като него да грачат ще се съмне!

    Това лято и без това ще се счупим от концерти, то Iron Maiden, то Judas, соулфлай.
    Кой му дреме за такива псевдо-певци дето и изявления, че ще се отказва от България прави. Я у лево!!!

    Коментиран от #10

  • 9 ежко бежко

    132 17 Отговор
    Наистина е така г -н Христов,по добре късно,отколкото никога!Стойностните хора,в БГ ,не се ценят! Простаците са в изобилие! Като обидят някого,или му направят зло,се мислят за победители в живота!
  • 10 Българин

    79 21 Отговор

    До коментар #8 от "Ефтини сензации":

    Ето ти си типичният представител на чалгарското поколение, без ценностна система.
  • 11 123

    34 53 Отговор
    Направо съм в потрес! Ама после да не ревеш и ти за наша пенсия!
    Брей, все неразбрани културтрегери!
  • 12 ХА ХА ХА

    84 24 Отговор
    ТОЙ И В ТУРЦИЯ ЖИВЯ ДОСТА ВРЕМЕ И ТОГАВА ЛИ ДЪРЖАВАТА МУ БЕШЕ ВИНОВНА, МИ ДА СИ ДОЙДЕ И ДА СЕ БОРИ С ТОВА, КОЕТО НЕ МУ ХАРЕСВА , ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЛИГАВЩИНИ И ДЕЗЕРТЬОРСТВО !
  • 13 Зорлем

    42 64 Отговор
    За мен истинската новина в дописката е, че Георги Христов имал публика и участия. Аз го мислех, че вече е гушнал букета, пък той концерти изнасял. Ти да видиш, той направо ъндърграунд ще излезе!
  • 14 Бай Петко

    51 6 Отговор
    Жоро Пудрата е прав че у нас е трудно за хората на изкуството.
  • 15 Бай Хой

    95 13 Отговор
    Добре бе Гошо (Христов)! аз те разбирам че си недоволен от това или онова. В тая държава всеки е недоволен от това или онова, ама да речем че си прав. А сега кажи ти какво направи за да се подобрят нещата! айде бе приятел кажи! май нищо. Ако нашите предци бяха нежни душички като теб и не са се борили 500 години да се отърват от нещо което не им харесва сега и ти щеше да да възхваляваш кючека. Ама те (предците ни) са се борили 500 години, а ти колко? и на коя година се предаде?
    Най-лесно е да избягаш, много го направиха и ти няма да си първия а със сигурност и последния. Ваше си решение и право, ма кажете си истината: парите не ми стигат, тоя ме обиди, оня не ми харесва и т.н. , системата не е виновна на никой защото системата сме всички ние и докато само се оплакваме и бягаме няма кой да я промени.

    Коментиран от #17, #24

  • 16 СССР

    44 56 Отговор
    Какъв човек на изкуството бе, изпял една песен, без семейство, без смисъл, фалира си заведението? Какво иска тоя хрантутник, да му плащаме, че се мисли за красив ли? Като иска да го признаят - да се научи да пее :D
  • 17 Бачо Киро

    61 14 Отговор

    До коментар #15 от "Бай Хой":

    Е ти не знаеш ли, колко репресирани са певците, живели си като царчета преди 1989? Че и къде им музиката след 89? Въртят старите си песни, пълни с претенции колко са велики и т.н. ... Всичките са такива - и този, и Лили Иванова... Купил си къща в Гърция, живее там без да работи там и всичко това с пари извадени у нас, ама се оплаква ... Съгласен съм за чалгата с него, но баш такива да се оплакват...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 истинко

    67 22 Отговор
    Срамно е, но в случая е прав Георги Христов! Ако бях по млад и аз бих изчезнал от тази мафиотска шайка!
  • 20 следващият

    68 4 Отговор
    Най-добре е всички да напуснем и да останат само политиците, на които няма да има кой да им плаща. хаха
  • 21 Д-р Бръкнипутев

    30 21 Отговор
    Направо ми се насълзиха очите, от дни мисля къде ще заживее Г. Христов.
  • 22 stupid dog

    7 9 Отговор
    Поне Саждьо ,парцалана ,те научи да лъжеш! Я кажи ,ти кво си направил,?Казваш ли на входа ,какви коментари пишешСеднал,ребром да пита възпитан човек?Постоянно повтаря,500 години!Търси и на певеца,майчиното мляко!
  • 23 ДДРОнег

    29 21 Отговор
    Ми прав му път!!!
    Да взема останалите джендърчета и сиганчета и заедно да се махат от тук !!!
  • 24 гост

    32 2 Отговор

    До коментар #15 от "Бай Хой":

    Дай пример за законова борба с криминализираните политици у нас. Протест ли? Протести има, но никой не ги отразява, а дори да се сменят министрите е все тая, пак същите идват.
    Съд ли? Та точно съдиите са един от най-големите проблеми на страната, колкото и малко престъпници МВР да залови, съдята ги пуска.
    Какво остава? Атентати ли? Законови мерки няма, това е.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Сатаната

    13 25 Отговор
    Колко песни изпя и колко са със само едно изречение? На колко ат вас ще липсва? И аз като пийна и аз пея, но поне ме слушат хората.
  • 27 красавицата

    28 2 Отговор
    Прав е за музиката, която се толерира от медиите...но едва ли това е причината да приеме друго гражданство.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 гост

    13 7 Отговор
    Няма нищо де, има и съвременни гейове!
  • 30 333

    30 8 Отговор

    До коментар #3 от "браво":

    Като е Георги Христов да не е Васко Кеца? Чудно защо Васил Найденов не се оплаква? Или Лили Иванова.

    Коментиран от #68

  • 31 Ммм даааа

    27 5 Отговор
    Този пее, спор няма. Ама е кух като гъдулка и прост за трима. Преди години го гледах как се опитва да си паркира колата между други две пред ВМА в София. Успоредно паркиране. Беше очевидно, че мястото не е достатъчно и затова се спрях, че ми стана интересно. Та... Бая маневри му трябваха за да намести колата. Накрая успя. Обаче се оказа, че разстоянието до съседните коли е няколко сантиметра. Никакъв шанс за отваряне на вратите. И този, вече разбрал колко време е загубил да маневрира и да намести колата без да я одраска, но и без възможност да слезе от нея, отвори стъклото на шофьорската врата и започна да псува като каруцар, като на няколко пъти крещейки попита кой глупак си бил спрял така колата. Смях! Викнах му, че в момента виждам само един глупак :)
  • 32 дедо ви

    31 9 Отговор
    Всички тарикати бягат в чужбина и оттам дават акъл да оправим държавата. КАТО СТЕ ТОЛКОВА ЕРБАП, ЕЛАТЕ ВИЕ ДА Я ОПРАВИТЕ!

    Коментиран от #83

  • 33 гнида

    34 5 Отговор
    Ритъмът " шакадъм " да ходи където си иска ! Трагичното е , че е прав ! Държавата е леш !
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 евреико юдеев

    24 12 Отговор
    ВСЕКИ ДЕН ТЕ МИСЛЯ ЖОРЕ КАК ЩЕ СЕ СПРАВИШ В ГЪРЦИЯ.ВЗЕМИ СИ БАЦЕ ПОВЕ4КО ВАЗЕЛИН ОТ БГ.4Е Е ПО ЕВТИН .В ГЪРЦИЯ Е СКЪПО
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 дедо Шишарко

    17 9 Отговор
    Естествено там е рай за пенделите!
  • 40 Ак47

    11 9 Отговор
    За руско гражданство ще има доста да почака...
  • 41 vasik atanasova

    26 1 Отговор
    ами в тази мутренска държава каква КУЛТУРА
    човека си е прав
    и Любо Нейков и Ники Кънчев и те си взеха къщи и то мезонети в Гърция
    а най големия баровец си е арменеца Мъгардич той има къща в Италия цяло имение

    Коментиран от #47

  • 42 Чичо Ангел

    21 3 Отговор
    Глупости. Прави си пиар. От хората , които са до 30 год. никой не го знае кой е.
    А иначе всеки е свободен да прави каквото си иска и може.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Мишката

    20 2 Отговор
    Браво Гоше, живей си живота.
  • 46 ТоаПа

    15 11 Отговор
    Не, не, не, не! България се отказа от Георги Христов! Марш!
  • 47 Ники Дудука

    6 11 Отговор

    До коментар #41 от "vasik atanasova":

    Интересно, че никой не си купува в Русия
  • 48 Реалист

    16 3 Отговор
    Право на всеки човек е да живее където си иска. Свършиха годините на концлагера наречен социализъм където човек беше зависим феодално не само в рамките на държавата, но и в рамките на родното си място. Отминаха и годините на назначените музиканти и артисти, защото сега пазарът ги определя. Вярно, той е изкривен, но причините за това са съвсем други. Ако Георги Христов си е намерил друг пазар в Русия или Педерунгия то му пожелавам късмет.
  • 49 Маймун има маймунски разсъждения

    23 8 Отговор
    Земеделието ни се затри 1944. Петстотин години турско и двеста години гръцко робство не успяха, но за 45 години изгониха хората от селата и ги отучиха от работа със земята. Промишлеността ни бълваше боклуци които разменяхме за други боклуци от СИВ. Съдебната ни система правеше това което й казва ЦК на БКП. И така до 1989г. когато сменихме един господар с друг и се оказахме в реалния свят без никакви позиции защото всичко вече беше заето. Една командна система на БКП заменихме се една търговска система където абсолютно всичко се купува и продава. За този манталитет и действителност много ни помага и ЕС с фондовете които се крадат от приближени до съответните правителства хора и което води до изкривяване на реалния пазар. Всички ние плащаме вноските в ЕС а парите които получаваме от там се крадат под различни форми от шепа хора. Вече имаме олигарси с милиони декари земя /заради субсидиите/, но не останаха роби които да им работят защото си намират същата работа но в пъти повече платена в чужбина. Същото е положението в промишлеността и туризма. С една дума докарамхме до там, че вече няма оправия!
  • 50 мале тя са дъно

    4 17 Отговор
    Абе кои те знае теб в чужбира бе смешник.
  • 51 12345

    13 10 Отговор

    До коментар #3 от "браво":

    По добре просто българин отколкото прост българин дето е станал грък. И се е издрискал върху главата на тия дето го хранят цял живот.
  • 52 бацеееее

    8 14 Отговор
    Даи боже всички такива безполезни кретени да се махнат от тук. Ама почнаха да се връщат заедно с другите цигани :(
  • 53 ГОРАЗД

    9 14 Отговор

    До коментар #6 от "маймун":

    Какво му се затри на българското земеделие бе,земеделието у нас никога не е било толкова модерно,Големите световни производители на техника продават най-много в източна Европа,като не разбирате от една работа,не пишете наизуст!
  • 54 сър

    4 6 Отговор
    НА КОГО МУ ПУКА ИЦО.
  • 55 сър

    6 3 Отговор
    НА КОГО МУ ПУКА ИЦО.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 гост

    11 3 Отговор
    Даже доста е закъснял.
  • 58 тоз пък

    8 5 Отговор
    и що не виждам тълпи разстроени от новината? За чалгата е прав, но ад се реагира в стил "И язе се фрънцах" е тъпо и детинско. Апропо дали колко данъци е платило лицето на ържавата, която плюе?
  • 59 Ели

    11 4 Отговор
    Щом той се оплаква .... какво остава за нас, обикновените хора?
    Ами - прав му път! Има пари, имоти - да върви! А ние ще продължаваме да се надяваме, че нещата ще се променят, че ще заживеем по-добре, че ще премахнат двойния стандарт ... ако не за нас, то поне за нашите деца.
  • 60 Булава

    12 3 Отговор
    Бивши ченгета и измамници от БКП под прикритие бизнесмени провалиха хубавата държава България
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Отнавалицата

    5 3 Отговор
    Е, казва Г.Христов, ще пея в България, ама ще плащам данъци на Гърция.
    Е, що така, бе "патриоте"??

    И Депардьо отиде във "великата матюшка Русь" за да не плаща данъци. Ама нещо ме му понесе "демокрацията в действие" и избега. И аверчето Путин не можа да го спре..
  • 63 123 300 д

    5 0 Отговор
    прав е
  • 64 Мария

    7 4 Отговор
    МЪЖЕТЕ ОТВОЮВАТ ПОЗИЦИЯ,ТЕ НЕ БЯГАТ ИЗКУСТВОТО Е НЕЩО ТЯСНО СВЪРЗАНО С НАЦИОНАЛНАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ.ДАНО УВАЖАЕМИЯТБЪЛГАРСКИ ПЕВЕЦ ЧИИ ТО РЕПЕРТОАР НЕ МИ Е ИЗВЕСТЕН ДА ИМА УСПЕХ СЪС СИРТАКИТО.И ВСЕ ПАК И У НАС Е ВИРЕЕЛ ПОД СЛЪНЦЕТО ЩОМ СЕ Е СДОБИЛ С ГРЪЦКИ ИМОТ.ЩЕ ГО ПРЕЖИВЕЕМ НЯКАК СИ.
  • 65 Фифти найн пажалуста

    13 2 Отговор
    Точно така и трябва!Не е предател!Бягайте хора и се спасявайте!Извадете си чужди документи и карти всички видове,и станете чужди граждани.Тогава ще си останат помиярите в парламента,техните мулета и ще се самоизядат..А пък тези където драскат от скука и ходят на платени протести..мухи без глави,такива ще си и умрат.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 незнайко

    7 7 Отговор
    Този не го бях чувал дълго време. Да си стои в Гърция и да не ни занимава с проблемите си !!!
  • 68 Сладуранка

    8 1 Отговор

    До коментар #30 от "333":

    Не сравнявайте Г. Христов с други певци. Той е все още млад и има потенциал. Тъжното в случая е, че кадърните напускат страната. Знаем кои остават тук.
  • 69 Коментатор

    8 0 Отговор
    Въпреки всичко е прав. Чалгата и рап-боклука в Бг са толкова идиотски, че един англичанин каза, че 'българката музикална индустрия сигурно се дрогира'. Идиоти продуценти лансират напълно деградирала музика и развращават вкуса публиката. Сигурно е прав и за рекета, който е сигурно че се случва. Няма как в тази прогнила среда във всичко да е различно. Въпросът не е къде ще отиде Христов, а защо иска да напусне България...
  • 70 Толераст

    1 3 Отговор
    Най- после ще се омъжи на спокойствие !
  • 71 Поредния балък от народа

    2 0 Отговор
    Хубаво прави....ако имах възможност и аз ще го направя...може би ще вземе руско гражданство ...
  • 72 I o

    6 0 Отговор
    2014 „Златен век“ за изключителни творчески постижения – Министерство на културата;
    2008 Кристална лира за албума „Camino“ и концерта на 10.10.2008 г. в зала 1 на НДК – награда на Съюза на българските музикални и танцови дейци за изключителни творчески постижения;
    2005 Специална награда на София за изключителни творчески постижения;
    2005 Наградата на публиката и Трета награда на професионалното жури на Пролетния радиоконкурс за поп- и рок песни на БНР („Хоризонт“) за песента „Пожелавам ви късмет“;
    2004 Певец на годината – „Мело ТВ Мания“, БНТ;
    2000 Гран При – „Евро песен“, Прага за песента „Безкрайна любов“;
    1999 Гран При, Малта – най-добра песен и най-добър певец;
    1997 Златен медал – Олимпиада на изкуствата, Лос Анжелис (САЩ);
    1996 Специална награда „Кристална лира“ на Съюза на музикалните дейци в България;
    1995 Певец на годината – Национални годишни награди за поп- и рок музика;
    1995 „Златният Орфей+“;
    1993 Гран При, Букурещ;
    1992 Първо място – „Златният Орфей“ за песента „Аз и ти, без него“, Гран При не се присъжда;
    1992 Голямата награда – „Мелодия на годината“ за песента „Не съжалявайте“;
    1988 Първо място – „Златният Орфей“ за песента „Отчаяние няма“, Гран При не се присъжда;
    1988 Второ място, Рощок (Германия);
    1987 Първо място – „Бургас и морето“ с „Песен за стария моряк“;
    1986 Първо място, Наградата на публиката и специална награда от „Съюза на българските композитори“ в конкурса „Мелодия на годината“, Велико Търново;
    1986 Първо мяс
  • 73 Гост

    6 0 Отговор
    Всеки има право на личен избор. За съжаление наистина все по-малко стават нещата, които да задържат българите в родината им. За щастие в България все още има хора, които ценят хубавата българска музика и на които Георги Христов много ще липсва. Сред младите певци няма звезди от неговия ранг. Това, че някой не знае кой е Георги Христов говори лошо за него. Въпрос на култура. Възрастта няма значение.

    Коментиран от #81

  • 74 Някой

    9 1 Отговор
    Каквото и да говорите, колкото и да хейтите, Георги Христов е № 1

    Коментиран от #82

  • 75 нормален

    9 1 Отговор
    Само в България това, че някой е гей може да накара хората да отрекат всичко останало хубаво в него, както и само в България непрекъснато се коментира възрастта на истинските звезди. При това положение, не знам дали си заслужаеа човек да остане в тази държава със ширеща се простотия, злоба и омраза.
  • 76 Фен

    7 0 Отговор
    Харесвам Георги Христов. Поне образа от сцената. Надявам се да съответства на този в живота. Съжалявам, че напуска България, но се надявам срещите с публиката да продължат. Ако е така, няма значение къде живее. Важното е да е щастлив и да се чувства добре. Тук жълтата преса не го оставя на мира и насочва вниманието към неща, които не би трябвало да са от такова значение за публиката (ако въобще са верни). Всеки има право на личен живот, а и никой не е идеален.

    Коментиран от #77

  • 77 112

    7 1 Отговор

    До коментар #76 от "Фен":

    Да, всеки има право на личен живот и никой не е идеален, но когато си известна личност трябва да се държиш по подобаващ начин или поне да си дискретен и хората около теб също. Не може толкова години да изграждаш определен имидж на сцената, а в живота да се държиш просташки, грубо и вулгарно. Да се замесваш с крадци, в пиянски и гей истории. Защото едно е да правиш секс с човек от същия пол и съвсем друго да участваш в гей оргии и другите участници да те разнасят по медиите. Имам чувството, че повечето известни личности са се отдали на разврат и разгулен живот. Явно славата не им се отразява добре. Затова, за да не си развалят имиджа, не трябва да влизат и във Вип Брадър. Все пак, хората имат нужда от кумири и те не трябва да са като Азис, Сузанита, Гери Никол и т.н. А бягството от страната не решение на нищо. Така нещата в България няма да се оправят, а и не съм видял някой сънародник, който да е много щастлив в чужбина.
  • 78 Млад

    8 0 Отговор
    Повечето млади певци не могат да пеят, пък и музиката им една... Просто неприятен шум. С глупави или цинични текстове. По-добре без нея!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ШОП

    0 3 Отговор
    Айде на бас че ще добега до бг пак некой ден. Ще си вземе гражданството и пак ще си доде да живее тук, и ще пее др песен за бг и българите. А тия които все още му ходат по концертите да се замислат....
  • 81 Адолф

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "Гост":

    Хубава бг музика...Г Христов...ранг,тва да не ти е Лепа Брена бе?!!! Да ходиш да се стреляш!

    Коментиран от #84

  • 82 Милошевич

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Някой":

    Да ходиш да се стреляш!
  • 83 Aна

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "дедо ви":

    "Тарикатите" избягаха в чужбина, защото още преди много години разбраха, че в тая ганьовска държава нищо няма да се оправи. И защото нямаха желание да ги мачкат и крадат
    нискообразовани простаци. Всеки народ си заслужава съдбата, която има.
  • 84 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Адолф":

    Бих се застрелял, ако слушах Лепа Брена. Но колкото хора, толкова и вкусове.
  • 85 Почитател

    2 0 Отговор
    Всички злобни коментари са напълно излишни. За всеки има място под слънцето и всеки изпълнител си има своята публика. Няма как да изместите някой от сърцата на тези, които го обичат. Лично аз много обичам Георги Христов и творчеството му и не бих искала да напуска България. Той е невероятно талантлив, а песните му са смислени, стойностни и съдържателни. Аз не харесвам чалга, рап, както и някои нови течения в музиката, но предполагам, че и те си имат слушатели.