4 Юли, 2018 13:06, обновена 7 Юли, 2022 14:58 3 871 4

Какво заплашва фигурата ви според датата на раждане?

  • заплашва-
  • фигура-
  • килограми-
  • напълняване-
  • нумерология-
  • дата на раждане
Какво заплашва фигурата ви според датата на раждане? - 1
Снимка: shutterstock

Възможно ли е от датата на раждане да узнаете каква фигура ще има човек? Да, науката нумерология знае отговора на този въпрос. За това е достатъчно да съберете цифрите от датата си на раждане - число, месец и година. Събирайте, докато получите едноцифрено число. Например, 12. 05. 1972 г. - 1 + 2 + 0 + 5 + 1 + 9 + 7 + 2 = 27 = 2 + 7 = 9. Числото 9 за този човек е определящо за неговата фигура.

Число 1 — Този тип хора до голяма степен зависят от ритъма на живота. Ако живеят с бързи темпове и са подвижни и мобилни, то и тяхната фигура ще бъде стегната и стройна. Мускулите на такива хора са чувствителни към нервни и физически импулси. Натоварването за тях е за предпочитане и ако те водят неактивен начин на живот, трудно ще запазят фигурата си стройна. 1 е огнено число и под негово влияние запасите от мазнини горят много бързо. За тях е полезно да практикуват силов спорт. Мускулите им се нуждаят от редовно натоварване. От диетите е подходяща цветната, а от зеленчуци и плодове тези с червен цвят са подходящи

Число 2 — Това е нестабилно число. Хората с число 2 трябва да се грижат за тялото си много внимателно. Техният външен вид може да се променя във времето. Тяло им е много пластично и дори 20 излишни килограма не са повод за разстройване. Те не трябва да се морят от глад и да се занимават с прекомерно физическо натоварване, но трябва да спят повече, често да правят масажи на тялото и лека гимнастика, да се наслаждават на топла вана. От храната да отдадат предпочитание на растителните храни. Но най-важното - да пият по-малко течности.
2 – земно число, а земята, както е известно от водата набъбва и увеличава обема си.

Число 3 — Числото на младостта, затова тези хора лесно могат да запазят както фигурата, така и младостта си в продължение на много години. Тайната на фигурата се съхранява в душевната младост, а преживяванията, душевните загуби могат да дадат тласък за увеличаване на телесното тегло на тялото. С други думи, колкото по-тежко е на душата, толкова по-тежко е и тялото. Останете духовно млади, а тялото ще бъде леко и стройно. За вас са полезни различните видове спорт, гимнастика и просто разходките на чист въздух, безсолни диети и много зеленина.

Число 4 — За хората с число 4 е важно да държат емоциите си под контрол. Повишената емоционалност прави тялото крехко. А още липсата на морално удовлетворение от работата може да предизвика силно чувство на глад и тялото започва да се запасява с излишни мазнини. Старайте се да правите това, което ви харесва и излишната мазнина сама ще изчезне. За тези хора са полезни млечни продукти, водни процедури и водните спортове.

Число 5 — Тяхната фигура зависи от жизнената им позиция. Колкото по-радостно и оптимистично е настроен човекът, толкова по-стройна е неговата фигура. Ако такъв човек живее пълноценен живот, радва се на всичко, тогава тялото му няма да натрупва излишъци. За такива хора са полезни продукти от плодове и зеленчуци в жълт и оранжев цвят. За тях е полезно да живеят на слънце, да си лягат със залеза и да стават на разсъмване.

Число 6 — Тези хора, като правило, имат пропорционална фигура. 6 е числото на нормите, затова ще поддържа вашата фигура в норма, ако наистина не сте доста мързеливи и лакоми. За да бъде фигурата красива, достатъчно е просто да се яде рационално и да се правят сутрешни упражнения. Полезни за тези хора са зелените зеленчуци и плодове, а още по-полезни са гроздето и плодовете, които растат на високи храсти. Числото 6, както числото 2 са числа на земята, затова течностите е по-добре да се намалят.

Число 7 — За такива хора са полезни красивите спортове - художествена гимнастика, фигурно пързаляне, те трябва да носят красиви дрехи. Ако искате да отслабнете, тогава трябва сами себе си да хвалите и да се възхищавате. Поради проблеми в отношенията могат да започнат проблеми с излишни килограми, затова е много важно да поддържате добри отношения с партньорите.

Число 8 — За тези хора е много важно да се научат да прощават обидите, негодуванието може да даде тласък на тялото да натрупа свръхтегло. Прекомерното тегло по някакъв начин създава защитна обвивка от заплахите на външния свят. Научете се по-леко да се отнасяте към всичко и тялото ви ще ви радва с добрата си форма. За хората с число 8 е полезно да очистват организма си от време на време и да пият много течности, за да подпомогнат очистването.

Число 9 — Хората с това число трябва да бъдат много внимателни. 9 е число на експанзията, разширението и няколко допълнителни килограма лесно се превръщат в 10 и дори повече. Ако са се натрупали лесно няма да изчезнат по никакъв начин. Не позволявайте на тялото ви да наедрява. За фигурата трябва да използвате всичко: масаж, гимнастика, кремове за отслабване, антицелулитно облекло. Подходяща е диета съдържаща кисели плодове и зеленчуци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    1 1 Отговор
    Полезни храни, които всеки ги обича!
  • 2 Астролога

    3 0 Отговор
    Това по -горе е номерология и изобщо не се тълкува по тоя начин това може да го измисли само някоя ,,гадателка" от канал 2001 !!!
  • 3 тъпира

    0 6 Отговор
    И как ще събираме, пък ще получим по малко число?
    Нещо не мога да схвана?
  • 4 Млад мъж

    1 0 Отговор
    Аз получих числото 6