6 Юли, 2018 11:23 12 917 21

Люси Иларионов с дивашки крясъци при Милен Цветков

  • люси иларионов-
  • милен цветков-
  • крясъци-
  • люта закана

Отправи люта закана!

Люси Иларионов се появи побеснял при Милен Цветков в "Часът". Режисьорът беснее, че след два месеца от инцидента, при който откриха огън по него, все още няма никакво развитие по казуса.

Припомняме, че режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са били подложени на агресия на пътя, която е била на косъм да завърши фатално. На 13 май в неделя около обяд малко след Велико Търново по колата на Люси, управлявана от него, от друг автомобил е започнала стрелба с пистолет срещу него и мятане на бирени бутилки

"Най-добре въобще да не се занимавам. Не мога да разчитам на полицията. Най-добре да взимаме по един пищов и сами да се оправяме. Никой не му видя пистолета на тоя човек, дали е стреляно с него", разгневи се Иларионов, който буквално крещеше в студиото на Цветков.

Той се възмути, че разпитът е бил записван на пишеща машина, при положение, че сме вече 21 век.

"Имам чувството, че живеем в не знам къде. Всичко може да се снима с телефон. Вижда се какво се е случило. В районното ми казват „Имате разминавания". За трети път днес ходих до Велико Търново. Естествено, че има разминавания - аз казвам, че той е стрелял, а той казва, че не е. Колко пъти ще ги водим тия разговори", гневно поде Иларионов.

"Чувствам се като идиот, живея в държавата на абсурдите. От такива малки случки се получава тая ситуация. Търсих връзка с Валентин Радев, но ме прехвърлиха към зам.-министъра. Мисля, че министърът трябва да си подаде оставката. Не ставаш, мой човек, не ставаш. Един го търсиха там, брада пусна, сега за два месеца и тоя ще пусне брада. Най-тъпото е, че никой нищо не ти казва. Викат ни и говорим едно и също. Днес пак ме питат: „Какво се случи на 13-и?". Колко пъти да го разказвам. Аз призовавам Радев да си подаде оставката, ако не, нека има доблестта да ми звънне. Хората не си вършат работата", продължи да крещи режисьорът.

Цветков все пак се опита да му обясни, че министърът няма вина за това, че в районното например пишат на пишеща машина, но без особен успех заради афектираността на събеседника си.

"Тоя дето ме е замерил с бутилка баща му е полицай, майка му е юристка. Аз вдигнах скандал пред полицията. Ай сиктир от тук. Почнах да псувам, хич не ми пука. Казах им ако искат да ме прибриат в затвора, а аз ще си тръгна. Треснах им врата и казах да си...***. Това е подигравка с мен. Те два месеца нищо не правят", завърши участникът във "ВИП Брадър'.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    149 8 Отговор
    Наистина на хората им писна от бездействието на полицията. Полицията и съдът наистина не си вършат работата и престъпниците у нас не са предледваните а защитените! Дали било цигани или мутри няма значение, съдът и полицията ги защитава!
  • 2 Гост

    134 7 Отговор
    Прав е човека. Никаква не я вършат ченгетата. Само се оглеждат за нещо странично ако могат да вкачат. Но всички сме такива. Политици,полицаи,съдии,доктори. Лошо племе сме и това е. Плюем ги но се молим да сме на тяхното място за да крадем и ние. Тъжна истина е но е факт.
  • 3 гост

    99 6 Отговор
    Подобен казус се решава няколко дена. Има доказателства, има виновник, той е заснет. Какво повече се иска от Иларионов да направи не ми е ясно и на мен, МВР какво цели с бездействието си е ясно на всички. Да покрие неандерталеца-правист понеже е мамино синче. Затова хората бягат от нашата страна, не е заради ниски доходи, скапана инфраструктура или лошо здравеопазване. Хората си милеят за родината, но когато се наложи се оказва, че само "нашите хора" и циганите имат реалната протекция на МВР. Всички други духат супата и ако все пак някак си мине през МВР следва съд, а там е трагедия.
  • 4 спасов

    60 4 Отговор
    Без коментар стягам си багажа и в чужбина и няма да се връщам

    Коментиран от #16

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 абсурд

    66 4 Отговор
    Абсурдно е министерство с бюджет 1.23 млрд. лв. за 2017 година (всяка година този бюджет расте с около 10%) да не може да разреши един такъв случай, а има десетки подобни които се бавят с години! Пълен провал. Единствените функция на МВР в момента са покровителството на контрабандата, нарко каналите, трафика на хора и естествено охраната на парламента.
  • 7 Марковски

    11 51 Отговор
    В крайна сметка нека бъдем малко по търпеливи и с изострени сетива за подводни камъни при разплитането на този ясен на пръв поглед случай. Стрелецът може да е имал все пак напълно уважителни причини за желанието си да ликвидира Иларионов. Нека не бързаме със заклеймяването на човека като виновен.

    Коментиран от #10

  • 8 Пешо

    19 49 Отговор
    Този е нагъл! Какво значение има дали записват показанията с пишещи машини или компютри? Такива тежки въздухари в България под път и над път!
  • 9 Петко

    27 2 Отговор
    Не съм сигурен, може да е пълен абсурд, може да е съвсем друга причината, но нали преди време, Ани Хоанг беше изпяла някаква песен, където "уж" се отнася за тази Моника Валериева ли беше....тая поне, каквото съм чел и слушал е човек на мутри и нищо чудно, някой да го е сплашил или опит за разправа..Съвет от мен Люси, точно че живеем в такава сбъркана държава, няма съдебна система, няма органи на реда, КОИТО да те опазят, не предприемайте подобни рискове, да провокирате, подобни хора защото тук, опазването на живота е рисковано, не знаеш отсреща "човека" колко е ненормален ;)
  • 10 пешо

    24 1 Отговор

    До коментар #7 от "Марковски":

    Много интересен коментар. "Може би имал уважителни причини да ликвидира Иларионов". Ако този Марковски е адвоката Марковски, преди време по една от телевизиите изрази друго становище. Явно той е адвокат на тези които снасят доста финикийски знаци.
  • 11 гост

    6 3 Отговор
    Накрая да не го гръмнат заради тая!
  • 12 ТРОПЧО

    16 2 Отговор
    ДА ПРАВ Е ЛЮСИ САМО ТАКА ВСЕКИ ДА СЕ ОПРАВЯ САМ НЕ ВИ ТРЯБВАТ ЧЕНГЕТА ТЕ НЕ СТАВА НИЩО ОТ ТЯХ САМО ЧАКАТ НЯКОИ ЛЕВ И ТВА Е ОПРАВЯИТЕ СЕ САМИ АКО МОЖЕТЕ НЕ ЧАКАИТЕ НИЩО ДОБРО В ТАЗ ДЪРЖАВА С ТЕЗ КУХИ УПРАВЛЯВАЩИ ДО ТУКА Я ДОКАРАХМЕ
  • 13 Лъжец

    7 13 Отговор
    Нищо от тези неща, които говори този не е вярно. Момчето изобщо не е стреляло и понеже нещата се извъртат и вместо да обвинят момчето, че си е метнало бирата, която се вижда, че дори не е по колата му, а през прозореца в тревата (колата е зад тумора на Люси) обвиняват Люси за малоумното си поведение на пътя, както и трябва да му съставят АКТ за паркиране на инвалидно място във Варна (той може и да е инвалид, но не е сигурно) и този където може ходи и говори глупости, никакви пишещи машини, нищо такова няма, а този е насран и сега се опитва чрез медиите да окаже натиск...Мишок.
  • 14 Дългия

    17 4 Отговор
    Пишите и обвинявате полицията но повечето не знаете,че всяка преписка се праща в прокуратурата.Там някое прокурорче почва искам втори разпит не ми е ясно това онова докато се разбере с една от страните и прекрати случая.Полицията е орган,който изпълнява каквото разпореди прокуратурата също и от там се определят сроковете.Затова са тия бавения.
  • 15 Алфа Ромео

    2 2 Отговор
    То всъщност ква беше случката, имаше май нещо от сорта че ония искал да го изпревари пък Люси не му давал път, нещо такова имаше май.
  • 16 Българче

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "спасов":

    Прав ти път ! А аз ще си го преместя в другия крачол !
    Вън боклуците от България !
  • 17 Д-р

    2 8 Отговор
    Този Люси мрази целия свят , че му изрязаха половината стомах и вече не може да се наплюска , като прасе !
  • 18 Гошко

    5 5 Отговор
    Трябва наистина да си прост, че да повярваш на тази глупост на Иларионов. Карал бързо, настига младежа, почва да бибитка и сценката започва. После препречвал и не е позволявал на младежа да го изпревари, както се вижда и от клипа кара в средата на пътя. Този участи е от общо две ленти, т.е кара в насрещното и създава тежка предпоставка за ПТП! Да не говорим, че при отворен прозорец и при висока скорост, към това като добавим и звука/шума от течението/вятъра, което влиза и ми е много интересно, как може да чуеш стрелба и то от газов пистолет :D. Ужасно жалък ПР и са ми противни такива същества, като Иларионов, защото именно такива докараха до треторазряден двор от тази Държава.
  • 19 vasik atanasova

    1 4 Отговор
    АМИ ДА ЕТО ЗАРАДИ ТОВА ГОЛЕМИЯ
    ГЕОРГИ ХРИСТОВ СИ ЗАМИНАВА ОТ ТУКА
  • 20 знаещ

    8 4 Отговор
    другарят иларионов, син на дългогодишният директор на плевенския театър- илко иларионов ,та иларионов младши- псевдо-чалгаджия('щото и за т'ва на става), псевдо-актьор,да не говорим за режисьор(каквато титла си е лепнал пред името!) . да не избива комплекси на пътя ,да не се сърди че никой не го познава и не благоговее пред ''множеството му таланти''.понеже там на пътя всички сме равни -с единият крак в гроба с другия в затвора! 'айде със здраве!
  • 21 Чичи

    2 0 Отговор
    Айде пак до Турция този път да му зашият устата че много шум вдига, а и така процесът с отслабването ще се засили 100%.