Last news in Fakti

7 Юли, 2018 12:22 1 862 0

Крис Браун отново арестуван за побой

  • браун-
  • арест-
  • побой-
  • полиция-
  • проблеми-
  • закон-
  • концерт

Властите във Флорида го задържаха след негов концерт

Певецът Крис Браун беше арестуван за побой. Полицията го задържала в четвъртък вечер след негов концерт във Флорида, малко след като слязъл от сцената. Впоследствие изпълнителят бил пуснат под гаранция в размер на 2 000 долара.

Шерифът на Палм Бийч заяви, Браун е бил задържан по искане на властите в Тампа, но не даде повече подробности.

Според новинарския сайт TMZ искането за задържане е свързано с инцидент от миналата година, когато Крис Браун е ударил фотограф на събитие, на което му е било платено да се яви. Случката се разиграла в нощен клуб.

Певецът има концерт в Тампа в петък, като той е част от турнето му.

Крис Браун е на 29 години и има дълга история, свързана с насилие. През май тази година в Лос Анджелис жена заяви, че е била примамена в дома на певеца и е била многократно изнасилвана от него и негов приятел рапър.

Адвокатът на жертвата обяви случая, като „едно от най-ужасяващите дела, свързано със сексуално насилие, което някога е виждал”.

Най-запомнящият се случай е делото от 2009 г. срещу певеца, когато той беше обвинен в побоя на тогавашната си приятелка и колежка Риана, която трябваше да пропусне "Наградите Грами" заради нараняванията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА