Last news in Fakti

9 Юли, 2018 12:53 2 562 5

Как се е стигнало до промяната във визията на първата дама

  • десислава радева-
  • промяна-
  • визия-
  • външен вид-
  • първа дама-
  • коафьор-
  • фризьор-
  • любен николов

Коафьорът на Десислава Радева разказва тайни за президентската съпруга

Как се е стигнало до промяната във визията на първата дама - 1
Снимка: Facebook

Един от водещите коафьори в страната Любен Николов е фризьорът на съпругата на президента Десислава Радева, както и на много български звезди и дипломати.

Той е част от промяната на визията на първата дама, откакто тя стана такава. Самият Николов обаче изобщо не се е притеснил от новината, когато за първи път тя влязла в салона и станало ясно, че той ще се грижи за косата ѝ. Даже бил развълнуван от тази възможност, обясни самият той пред bTV.

"Тя ме избра. Една моя приятелка ме е препоръчала. Както знаете, тя беше с червена коса и съответно трябваше да се промени всичко това. Много се зарадвах като разбрах, че ще работя с нея.

Как се е стигнало до промяната във визията на първата дама
Снимка: БТА

Още първото ми впечатление от нея бе, че тя е един страхотен човек, който има много хубаво чувство за хумор и съответно нещата с нея се получаваха много добре", разказа коафьорът.

Но как се е стигнало до промяната на визията на Десислава Радева и по-точно до промяната на цвета на косата ѝ. По думите му решението за новия цвят било именно негово:

"Тя ми каза: "Любо, прави каквото решиш. Оставям се в твоите ръце".

Как се е стигнало до промяната във визията на първата дама
Снимка: bTV

Относно това дали трябва да се съобразява с определени изисквания за визията на жената на президента той коментира: "Винаги е имало протокол. Винаги сме се съобразявали и правим това, което трябва".

Относно характера на Десислава Радева фризьорът обясни, че тя винаги е дружелюбна.

"Влиза в салона и винаги поздравява всички. Любезна е общува с хората, винаги има някой, който иска да се снима с нея. И повечето са, което ми направи страхотно впечатление, е, че повечето са деца. Толкова много ѝ се радват като я видят в салона...", допълни Николов.

Как се е стигнало до промяната във визията на първата дама
Снимка: БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2323

    3 6 Отговор
    Неограничения достъп до публични средства до това води. Но скоро ще и се изпари мерака за прически, като разбере за поредната синоптичка забита от българския президент.
  • 2 гост

    7 5 Отговор
    Синоптичката не беше ли на оня дето стана заради недоразумение?
  • 3 Преброяване на бесните язовци

    3 3 Отговор
    Лесно. Др. Е! ѝ е резнал бубата, присадил е две цици и те на!
  • 4 гост

    7 2 Отговор
    Боже, каква мъжка осанка, какви рамене!!! Сигурно и тя прави 100 набирания като Радев. Ако те удари, ще те размаже.
    Всички около нея изглеждат джуджета.
  • 5 ПЕЕВ

    6 2 Отговор
    ТЯ ПО МИ ПРИЛИЧА НА ПРЕЗИДЕНТ.