Last news in Fakti

28 Юли, 2018 07:00 12 811 1

Вашият хороскоп за днес, 28.07.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 28.07.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Спокоен ще бъде денят ви и ще можете да се отдадете на така жадуваната от вас почивка. Натоварената ви седмица е причина да пренебрегнете интимната си половинка - покажете любовта си с мил жест или подарък.

Телец

Някои от представителите на Телец ще се радват на спокойствие и хармония у дома. Други ги очаква път и вълнуващи срещи с добри приятели. Не правете ненужни покупки.

Близнаци

Забравете за проблеми и ангажименти и помислете как да се позабавлявате със семейството си. Не поемайте на дълъг път. Помогнете на ваш приятел, добротата ви ще бъде възнаградена.

Рак

Днес оставете грижите настрана и се опитайте да насладите на почивката. Поглезете се с любима храна, масаж или друго любимо занимание. Не се доверявайте на всеки.

Лъв

Не всичко ще върви по план през този ден, но ще се справите със всички ангажименти и ще се почувствате удовлетворени. След това се отдайте на така бленуваната от вас почивка. Обърнете внимание на интимната си половинка.

Дева

Мисълта за професионалните ви задачи ще е доминираща и днес, въпреки желанието ви за почивка и промяна на обстановката. Отложете даден ангажимент. Не тръгвайте на път.

Везни

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, ще ви зарадват с много хубава новина и най-накрая ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Предложение за брак ще ви завари неподготвени.

Скорпион

Не се затваряйте в себе си и не се изолирайте от хората днес. Приемете предложение за приятелска среща, забравете за момент за грижи и ангажименти и се забавлявайте истински.

Стрелец

Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения.

Козирог

Днес ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното. Ще решите неотложен проблем и спокойно ще можете да си отдъхнете и да се отдадете на почивка и любими занимания.

Водолей

Плановете, които имате за този ден, ще се объркат от проблеми със ваши близки. Не бъдете егоисти и помогнете с каквото можете. За някои от представителите на тази зодия - любовни трепети, за други - дълготрайно обвързване.

Риби

Денят ще бъде много приятен за вас, ако се откъснете от мрачните си мисли и песимистичното си настроение. Повярвайте в собствените си възможности. Поглезите се с любима храна или релаксиращи процедури.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.