Last news in Fakti

5 Август, 2018 13:49 78 331 80

Порноактьори разкриват тайната на продължителния секс

  • тайна-
  • секс-
  • шамари-
  • порноактьори-
  • продължителност

Техниката "удряне на шамари" върши работа

Всеки мъж иска да бъде по-добър в леглото и да може по-дълго да задоволява партньорката си, и това е нормално, пише tocka.com

Съществуват много различни начини, до които мъжете прибягват с цел да издържат по-дълго в леглото. Някои са ефективни, други само представляват изгубено време. Най-добре обаче това го правят професионалистите, а именно порно актьорите, които всекидневно прекарват часове в леглото с най-хубавите девойки на света.

Те признават, че е невероятно трудно да прекъснат оргазма и, че това е нещо, което се учи с времето. Споделят, че има един сигурен метод, която моментално убива сексуалното чувство и кара половия орган да се "рестартира". Става въпрос за "удряне на шамари".

Тази техника няма конкретно име, но изисква буквално да "ошамарите" половия си орган, когато се приближите до оргазма. Ударът трябва да е силен, защото ако сте прекалено нежни, тогава няма да можете да постигнете желания ефект. Порно актьорите казват, че могат да издържат в продължение на часове в леглото по този начин и, че го правят в краткия период, когато камерите са изключени. Те съветват мъжете да правят това няколко пъти по време на секс, и по този начин със сигурност ще бъдете представени като истински алфа мъжкар пред жената.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    83 13 Отговор
    И аз често съм си задавал този въпрос,а тя каква била тайната на порно-актьорите!

    Коментиран от #69

  • 2 ko не

    96 12 Отговор
    Ако не ви хареса метода с шамари,може да опитате да се боднете с игла в задника.Около 5-6 много бързи боцвания ще прекъснат оргазма.

    Коментиран от #8

  • 3 Lady

    73 21 Отговор
    Я виж ти! Аз се чудех защо понякога той прави така... не съм го питала... Вече знам!
  • 4 Vratsa

    152 18 Отговор
    скубанье под мишниците също е много ефективно за прекъсване на оргазъм.

    Коментиран от #18, #43

  • 5 оооо

    92 16 Отговор
    С по-чести почивки, ядене на люти чушки с дръжките, и после снаждаш лентата - и по една седмица можеш да изкараш ... А като цункаш котето на мадамата - ще вика пожарната !
  • 6 Киро

    103 40 Отговор
    Аз я ползвам тази техника, но шамарите ги биех на жените

    Коментиран от #10

  • 7 Реалист1

    73 15 Отговор
    Абе, Иво, това тряа го пише Вени, не ти. Не ги разбираш тия работи, що се обаждаш

    Коментиран от #13

  • 8 ПОЗНАВАЧ

    39 20 Отговор

    До коментар #2 от "ko не":

    Лошото е, че някои се изпускат отзад от изненадата!
  • 9 onq s konq

    18 16 Отговор
    Ниама начин га са саберем с Ристе и Сесесерето толкува са аресваме че сфършваме моментално
  • 10 Lady

    52 50 Отговор

    До коментар #6 от "Киро":

    Тия където посягат на жени, са гниди, комплексари жалки и нищожни, нямат нищо общо с нормалните мъже, дори са срам за истинските мъже, а да те прибара някой като моят съпруг, 1.87 см висок здрав мъжага, благороден, но тебе ще те опердаши веднъж и ще забравиш и да си помисляш да се биеш с жени!!!

    Коментиран от #12, #22, #32

  • 11 бездънни дупки

    78 25 Отговор
    А защо изобщо трябва да си прекъсват мъжете оргазма ???
  • 12 Киро

    22 37 Отговор

    До коментар #10 от "Lady":

    На много жени им харесва да ги шамаря докато ги разчеквам, обещавам че ще ти хареса, много ще се възбудиш, преди да пробваш с про като мен, накарай мъжага си

    Коментиран от #45

  • 13 Напротив

    18 4 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист1":

    Разбира, разбира! Щото е мъж! Венито отде ше знае?
  • 14 Мераклия

    55 8 Отговор
    УБИХ ГО ОТ БОЙ...!!!
  • 15 гост

    42 11 Отговор
    Прочетете думата ,,разчекна,, и оттам може да разберете ,що за индивид я пише!

    Коментиран от #50, #66

  • 16 Ема

    46 9 Отговор
    Е защо в порното отрязват тези сцени, ще е толкова интересно и възбуждащо да видим как си го ошамарват! Мен много ме възбуждат надарени мъже, които си правят ч**ия... пък и да го праскат... оооууууххх...

    Коментиран от #48, #75

  • 17 Факт

    17 17 Отговор
    Иво, твоите статии са по-сериозни и хубави, на Вени са въздухарски, захаросани и някак непрактични.
  • 18 Адолфо

    15 7 Отговор

    До коментар #4 от "Vratsa":

    Враца баце
  • 19 йьйь

    16 0 Отговор
    и защо и колко трябва да е продължителен
  • 20 Биг..

    22 5 Отговор
    Аз пък карам жената кат го шибна си счупи китката...ААААА
  • 21 Лечителя

    33 9 Отговор
    Лекувам туй -онуй с големия си у..й
  • 22 CL500

    102 11 Отговор

    До коментар #10 от "Lady":

    Допада ми, какво мнение за непобедимост на твоя избранник си си изградила :-) Бил 1.87 м., здрав в твоите очи и т.н.. Както е такъв, може и за минута, минута и половина да притвори и забели очите, но ми харесва твоето инфантилно мислене ;-) А колкото до теб... явно не си успяла да схванеш, за какви шамари е писал другия форумец ...
    И да ти кажа за биенето на жени - да, отваратително е, но има едно 'НО'. Това схващане прозлиза от джентълментството, което пък се свързва и с поведението на истинските дами. А в днешно време и едното, и другото започват да са рядкост. И както някакви невъзпитани момичета/жени се държат вулгарно, обиждат на майка, позволяват си да удрят и прочие, така и тези субекти не могат да искат да се държаиш с тях като с дами и да разчитат, че в никакъв случай няма да им отвърнеш. Ама по-слаби били, ама не знам си какво ... Това престава да има значение в определен момент и в крайна сметка всеки получава това, което си е изпросил и заслужил!

    Коментиран от #23, #60

  • 23 Дрън-Дрън

    22 36 Отговор

    До коментар #22 от "CL500":

    Ха ха, хо хо, а на мене ми допада как лесно ти се пали фитила и драпаш от безсилна злоба!.. Добре го е казало момичето и не греши. А ти сигурно си педя от земята, с хилави рамене и провиснало шкембенце... Поредният завистлив инфантилен резил, на когото му се иска да бие жени, защото пред яките мъже е гола вода!.. Не съм едър здравеняк като нейния, но с кеф ще гледам как някой такъв за секунди те размазва... каквото си изпросиш, това ще заслужиш!

    Коментиран от #25

  • 24 Krasi

    18 17 Отговор
    Не всички жени държат на 1,87. .Може 1.60, 1.80 или 1.90, важното да е путьо.

    Коментиран от #61

  • 25 CL500

    44 10 Отговор

    До коментар #23 от "Дрън-Дрън":

    Аз не съм намесвал себе си, говорех по принцип, защото за всеки си има майстор, а ако един не стига, идват и по няколко! По-скоро мислълта ми беше всеки да си знае границите и възможностите, както своите, така и на близките си и да не говори инфантилно като сете от детската градина. За поведението на днешните 'дами' (разбира се, не всички, слава Богу!), мисля бях достатъчно обяснителен. А за нейния 'голям здравеняк', мога само да ти кажа, че ръста и килограмите далеч не са определящи, а уменията, нагласата и психиката. Иначе съвсем не по темата - предполагаш някакви визуализации за мен - ами не съм висок, малко над 1.75 м. 90 кг на под 10% мазнини (ако можеш да си го представиш), тренирал съм борба, а сега само бодибилдинг, та тези кг си ги представи на ръстта ми и много малкото мазнини и си визуализирай ширината на раменете, ръцете ми и т.н.. И пак ти казвам, дори жена да е, ако ме обиди на майка, ако посегне на близък или на мен достатъчно силно, че да ме ядоса, Бога ми, няма да стоя като путьо ...както искаш го разбирай (споменавам това, защото в днешно време ги има и тези 'дами')!

    Коментиран от #26, #28

  • 26 Дрън-Дрън

    10 16 Отговор

    До коментар #25 от "CL500":

    Ми ако те обиди онзи 1.87!? Или пък тя, ама той е до нея. А!? Ко праим тогава!?

    Коментиран от #30

  • 27 БЕЗСПОРЕН ФАКТ

    36 5 Отговор
    ТУК СЕ ОБСЪЖДАТ СЕКССЪВЕТИ, А НЕ ВАШИТЕ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ. СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТЕ. СКАЧАТЕ КАТО УЖИЛЕНИ ДЕЧКОВЦИ. ОТ КАКЪВ ЗОР И ПРЕД КОГО? ЕДНО ВРЕМЕ В У-ЩЕ ЗА ОТКЛОНЕНИЕ ОТ ТЕМАТА ПО ЛИТЕРАТУРА ПИШЕХА ДВОЙКА. СЕГА НЕ ЗНАМ КАК Е. ОТ КАКЪВ ЗОР ОБЪРНАХТЕ СЕКСА НА АГРЕСИЯ И ПОБОИЩА? И АЗ ЩЕ ОТКЛОНЯ НЕЩАТА, ЗА ДА КАЖА ИСТИНАТА. ЛИЧНО АЗ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ МНОГО СЪС СПОРТ, НО ИМАМ ПРИЯТЕЛИ СПОРТИСТИ И МОГА ДА КАЖА, ЧЕ СПОРТИСТИТЕ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ВЪОБЩЕ НЕ СА АГРЕСОРИ, А НАПРОТИВ - МНОГО СПОКОЙНИ ХОРА СА СЪС ЗАВИДНО САМООБЛАДАНИЕ И ДИСЦИПЛИНА. МАДАМИ СА ГИ УДРЯЛИ ПРЕД ОЧИТЕ МИ И РАЗНИ ПИЯНИ ОТВОРКОВЦИ СА НАЛИТАЛИ АМА ТРЕНИРАНИТЕ ХОРА НЕ НАПАДАТ ПО-СЛАБИ ОТ ТЯХ! ОСВЕН В КРАЕН СЛУЧАЙ АКО НЕ СЕ НАЛОЖИ ПРИ НЕИЗБЕЖНА САМОЗАЩИТА... ПОНЕ МОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ СА ТАКИВА, ЗА ДРУГИ НЕ ЗНАМ, ВСЯКО СТАДО СИ ИМА МЪРША! А Е ВЯРНО И ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН, ЧЕ АКО ПОСЯГАШ ДА БИЕШ ЖЕНИ, ДЕЦА ПЪК И СЛАБИ МЪЖЕ И ПРОЧЕЕ ПО БЕЗЗАЩИТНИ ХОРА СИ МЪРША, НИЩО ДРУГО И ВИНАГИ НА ТАКИВА ДРЕБНИ РАЗБОЙНИЦИ ИМ СЕ ВРЪЩА ВСИЧКО. ГОСПОД ВЪЗДАВА СПРАВЕДЛИВОСТ. ОБАЧЕ МНОГО ТРУДНО ЩЕ ИЗКАРАШ ОТ НЕРВИ НЯКОЙ СТАБИЛЕН ЗДРАВЕНЯК... СПОРТА ГО КАЛЯВА И ФИЗИЧЕСКИ, И ДУШЕВНО. ПОЗНАВАМ И ЖЕНИ ТАКИВА ТРЕНИРАНИ СПОРТИСТКИ - ПО САМОДИСЦИПЛИНА ПО НИЩО НЕ ОТСТЪПВАТ НА МЪЖЕТЕ. КОЙТО Е НАЯСНО С МАТЕРИАЛА ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ С МЕН.
  • 28 Киро

    18 13 Отговор

    До коментар #25 от "CL500":

    Обясни го да, но изглежда има такива дето не схващат. Има жени, които са ме молили да ги бия в леглото, не се шегувам, има и такива,които след свада с някой мъж изяждат шамарите и нещо се отключва в тях и започват да се подмокрят от насилие. А за мъжагата на женицата, мога да кажа, както ти поясни височина, кг и тн не са от значение. Лично съм скачал на един с една глава по висок и с 25кг по-тежък, които явно не го очакваше и като му заших един шамар, вместо да стане въргала тоя като побягна, не можах да го догоня и отиде право при баща си(някаква мутра) баща му щеше да го добие като ме видя.
  • 29 Истината

    33 7 Отговор
    Грозниците ги е яд на хубавиците, слабаците ги е яд на здравеняците! Нищо ново под слънцето! Било е, и ще бъде до края на света! Ближете си раните, не е нужно да ги показвате!
  • 30 CL500

    11 11 Отговор

    До коментар #26 от "Дрън-Дрън":

    Ако ме обидил той или тя и да е снего, какво съм щял да правя ли? Ами зависи от ситуацията и моментното ми настроение. Винаги съм се замислял в такава ситуация или пък някого с детето си, кое е по-добре - да го изложиш пред близкия му или детето му и да разбиеш нечии възвеличави мисли за татко му или мъжа и или да си траеш и да ги оставиш в идилията им. Щом питаш - вероятно ще избера второто, но пак казвам - всичко е до граници и много мразя, когато някой е достатъчно глупав и нагъл да продължава да рови дето не му е работа и да не осъзнава, когато му правиш услуга да си траеш.

    Коментиран от #31

  • 31 Катя

    8 25 Отговор

    До коментар #30 от "CL500":

    Вижда се кой е глупав и нагъл и се рови в чуждите работи. И никой не те пита какво мразиш и какво обичаш, защоти си един мухльо, и по-точно думата с "п", която употребяваш важи за теб. А какво "може да направи" въшлив п**ал като теб ли!?? Единствено да се на**ре в гащите. И вероятно после да иде да си ги изпере... Само като ти чета "стила" на писане и как смешно и калпаво си построяваш изреченията мога да определя, че умствения ти капацитет не отлепя от нулата. Плюнка като теб човек да го е гнус и с парцал да я забърше.

    Коментиран от #33

  • 32 Катя

    9 21 Отговор

    До коментар #10 от "Lady":

    Напълно съм съгласна с вас и ви подкрепям 100%! Но той рано или късно ще си го получи с това поведение. Знаем ги как завършват такива. Или изпотрошени от истински мъже като вашият съпруг, или в затвора попадат на хора. Третият вариант е 2 метра под земята.

    Коментиран от #34

  • 33 CL500

    28 5 Отговор

    До коментар #31 от "Катя":

    По-скоро ти си прочети стила на писане и тогава може да ти стане гнус. Аз не съм обидил никого, няма да го направя и с теб, въпреки, че ти го правиш. Не съм казвал, какво обичам и какво не, защото статията не е за мен и не аз съм интересен. Всичко, което съм писал е било пряк отговор на някого, а на поста на 'Lady' съм писал, че не всеки е непобедим, да не се мисли за недосегаема до нейния 1.87-метров 'испулин' и да си позволява недопустими неща. Но твоя отговор е толкова първичен, че дори не разбрала, за какво иде реч. Да ти обясня - никога не казвай 'НИКОГА' и никога не генерализирай нещата. Всичко е специфично. Не знам защо си останала с грешното убеждение, че едва ли не бих изпитал наслада да ударя жена или мъжа и?!? НАПРОТИВ! Но както мисля за честта на другия, така мисля и за моята чест и, когато нещата са прехвърлили всички граници, тази чест трябва да се защити. За какво поведение ми говориш, какви мисли са те споходили идея си нямам...

    Коментиран от #35, #56

  • 34 CL500

    12 6 Отговор

    До коментар #32 от "Катя":

    И за пример - представи си ситуация... Твоя мъж е в ситуация в спор с жена, която го псува на майка, която го кълне за всичко, което обича или го удари с юмрук в лицето или сте заедно и тя удари теб. Примерът е грозен, нали, ама е истински ... Отговори ми, какви ще са действията на мъжа ти ...

    Коментиран от #36, #77

  • 35 Катя

    8 14 Отговор

    До коментар #33 от "CL500":

    Че аз не съм целяла да те обиждам, а просто изказах възмущението си от твоята безсмислено нападателна омраза към хората. Изявих каквото почувствах, но мисля че ти сам предизвикваш такова отношение. Не виждам къде съм казала НИКОГА, или пък съм 'генерализирала' и обобщила нещо - много добре разбрах за какво говориш, но няма да се съглася с несправедливостта. Защото ти си този, който отправя незаслужени нападки срещу хората и то без никаква причина. Не знам, ако имаш лоши спомени от някъде и някого и си се почувствал жегнат лично, това е отделен въпрос. Що се отнася до поста Lady, ами според мен жената не претендира за непобедимост, а просто дава да се разбере, че именно който напада пръв си получава заслуженото наказание. Което си е нещо съвсем на място в реда на нещата. Колкото за впечатлението, с което смяташ че съм останала - еми как да не си го помисля, а после твърдиш, че не си такъв човек. И аз съм на мнение, че никой няма право да накърнява честта на други, само че не може изведнъж да настъпи безредие и анархия и всички да почнем да се бием и бесуваме, тъй като сме се почувствали засегнати, основателно или не!.. Все пак трябва да има самоконтрол.

    Коментиран от #54

  • 36 Катя

    5 9 Отговор

    До коментар #34 от "CL500":

    Истински, но по-скоро за филмов екшън!.. В реалността с много зор трябва да намериш подобна компания, да се стигне до тази ситуация, че и да останеш в нея да се разправяш...

    Коментиран от #37, #38

  • 37 Киро

    13 9 Отговор

    До коментар #36 от "Катя":

    Кате, катерино моме, щеш ли да си спретнем едно секс маратонче с щипка шамари към телцето ти, така ще те пляскам,че ще питаш за още, може да те задушавам също, ще ме заобичаш катерушке моя
  • 38 CL500

    11 7 Отговор

    До коментар #36 от "Катя":

    Има ги тези ситуации, има ги.. вярвай ми. Особено се отнася за невръстни девойчета малко след пубертета, а сегашното възпитание граничи с нула. За моя радост отдавна отминаха тези времена за мен, но и сега се срещат ...

    Коментиран от #39, #55

  • 39 Катя

    6 5 Отговор

    До коментар #38 от "CL500":

    Вярно е, зная че ги има, но изобщо не са отминали тези времена... Напротив, сега агресията и насилието се засилват все повече. Така е, в пубертета повечето са най-нагли, а и още преди него също. За липсата на възпитание също съм съгласна... макар че за жалост познавам и някои от много по-старото поколение, които цял живот си останаха зли, нахални и невъзпитани.
  • 40 gemini

    11 1 Отговор
    Таз статия измъкна тайната на добрия е""ч наяве. Учете се.
  • 41 боцмана

    13 2 Отговор
    Колко шамари е изял горкичкият , и даскал по математика не може им хване сметката.
  • 42 purko

    4 4 Отговор
    Тайната е две мастики преди....
  • 43 жигитайците

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Vratsa":

    и подфръгнйеее
  • 44 щщщщщ

    13 1 Отговор
    Абе опитах и аз това със шляпането.Ама улучих топките та после 2 дена няма ставане малкият....
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Нептун

    8 2 Отговор
    Как ще си бия набора бе?Ами че той ми служи вярно и покорно.Пълни глупости е това да Го наказвам за това че си върши работата.
  • 47 The TRAPPER

    22 1 Отговор
    Аз преди го удрях във мивката на банята, но спрях , защото веднъж я разцепих на две , - мивката.
  • 48 Като котешка главичка

    5 5 Отговор

    До коментар #16 от "Ема":

    19 без главътъ и твърд като 16 винкел.фърля като м16 па ти си решавай.
  • 49 Пацо пойзана

    24 0 Отговор
    Друг изпитан метод е в сублинният момент жена ви да каже-скъпи мама утре пристига за един месец.вервайте ми действа на момента.

    Коментиран от #59

  • 50 Кирето и изрод и шизофреник

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Това е един шизофреник пишещ във футболни форуми под псевдоними Пачо Херера, Дузпа Фалшименто...Кирето просто и гнусно създание. То с жена не е било никога. На село само с козички и бай Асан като е на кеф го сурка на гръцка количка.
  • 51 Кире е много просто мУНче

    3 3 Отговор
    Кире селското пак почна с филмите... пий си хапчетата Мунчо :)
  • 52 Чунчо Бг.

    7 4 Отговор
    Лилии колко много журналисти за едното му е...не? Работата е ясна и проста ако ти е здрав и можеш да е таркаляш госпоицата 1 ÷ 2 часа по цялата етажерка значи ставаш за е..не ако ще я цапаш за 3 мин. Хващаи Мара шепова и продължаваи да тренираш с медицински филми. Жената иска х...и ,а офцата коч. Всичко друго си е ала бала, лабав ли е един мъж в леглото лабав е навсякъде.
  • 53 Анжел

    4 1 Отговор
    Упражненията на Кегел, също са ефикасни. Освен това, укрепват половата система и на двата пола.
  • 54 Пешко

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Катя":

    Госпожо, вас къде ви отвя вятъра. Четете по внимателно, да не влизате в излишна полемика.
  • 55 Цецко от борован

    9 2 Отговор

    До коментар #38 от "CL500":

    Cl500 губиш си времето от индивидите от женски пол няма кой да те разбере за какво говориш
  • 56 Djoko

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "CL500":

    Абе какво им обясняваш на тия дебили, които не могат да схванат въобще какво искаш да кажеш,
  • 57 Измама

    8 0 Отговор
    А как да постъпя с жена която ти се кълне в децата си че си единственият след съпруга и ,а после разбирам че е проститутка и порноартиска и съм я ,, наранил ,, като и казах истината в очите.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Бачо Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #49 от "Пацо пойзана":

    Ееее стига де, ставаше дума за трик с който да не свършваш и да караш дълго, не да ти се отще докато си тръгне тъщата...
  • 60 Кака Гица

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "CL500":

    Много стилно написан комемтар!Благодаря Ви!!!Прочетох го с удоволствие!
  • 61 Gazi-gazi

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Krasi":

    Ааххххх. ккккккк....
  • 62 Gazi-gazi

    1 2 Отговор
    Ааххххх. ккккккк....
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Случаен 666

    5 0 Отговор
    Вече има нови технологии. Члена се управлява с електрически имоулси. Сваляш едно приложение, купуваш комплект електроди и можеш да го вдигаш и сваляш през смартфон. Може и да го насочваш до 45 градуса във всяка посока. Може и да се огъва като змия. Важното е да не ти влезе вирус в смартфона, че започва да буйства.

    Коментиран от #70

  • 65 Изтрещ

    5 0 Отговор
    Така е като не приеха Истанбулската конвенция нека се изтрепат та да мирясат.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Алооо,

    8 1 Отговор
    Будали сте вие и това е!Взимате един ластик за коса,от тия дебелите-слагате го зад ташаците и чукате до когато искате.Когато искате да свършите го махате и това е!На 50г.съм,жена ми е на 30,вече 7години сме заедно и всеки път я качвам на 8мото небе.Аз съм много грозен,а тя е абсолютна сълза с невероятно тяло.Като вървим по улиците всички се чудят защо е с мен-ластика , ластикааааа
  • 69 Hahoman

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ежко бежко":

    Тяхното дълго издържане е 10 Мин.
  • 70 Джоко

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "Случаен 666":

    Евалла Баце.
  • 71 Джени

    1 0 Отговор
    Това с ластика мисля че върши работа, или силен натиск на същото място. Гарантира оргазъм без прекъсване и еякулация. Пробвайте ;)
  • 72 60ГОДИШЕН

    7 0 Отговор
    Многооооо е забавнооо да четеш коментарите, няма да гледам парламента вече.
  • 73 Ай стига бе

    3 0 Отговор
    Пълни глупости. Има медикаменти за тази работа. Взимаш половин хапче и жулиш цяла нощ. А на сутринта си още на дърво, не можеш да оцелиш кенефа да се изпикаш.
  • 74 Дядо поп

    2 0 Отговор
    Този защо не пробва с гореща ютия мисля че ще го забави за по дълго
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Като гост

    2 0 Отговор
    На втория или третия път мога да продължавам колкото си искам, ама трябва мацката да си заслужава.
  • 77 Крали Марко

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "CL500":

    Браво за примера ! Дано им влезе в кратунките малко мисъл !
  • 78 Chris Foy

    0 0 Отговор
    СТРАХОТНА НОВИНА:
    ИМЕТО МИ Е КРИС ФОЙ, ТОЛКОВА СЧАСТЛИВАМ, ЧЕ МОЯТА СЪПРУГА МИ СЕ ВРЪЩА. ТЯ СЕГА ОБИЧА И САМА МЕ УВАЖАВА. НИЩО Я ПИТАМ, ЧЕ ТОЙ ПРАВИ. ВСИЧКО БЛАГОДАРЯ НА Д-Р ОГУНДЕЛЕ, ГОЛЯМИЯТ МАГАЗИН. ТОЗИ ЧОВЕК Е НАЙ-ДОБРИЯТ И ПРАВИЛЕН НАПРЕД МАЛОГОЛИВ КАСТЪР, КОЙТО ВИ КАЗВА ИСТИНАТА И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ РЕЗУЛТАТ ПОД 24 ЧАСА, МОЩЕН Е Д-Р ОГУНДЕЛЕ Е МНОГО ДОСТОЯНЕН ЧОВЕК, КАЗВАХ му, ВИНАГИ ЩЕ СПОДЕЛЯ МОЯТЕ СВИДЕТЕЛСТВА, ЗАЩО ТОВА СПОДЕЛЯМ ТУК. АКО ВАС СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ВАШАТА ЛЮБОВ, ИЛИ ИМАТЕ ЛИЧНИ ЖИВОТНИ ПРОБЛЕМИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДР. OGUNDELE НА ЧАТ ЧАЙНО ИЛИ VIBER: +27638836445. Имейл: OGUNDELETEMPLEOFSOLUTION(AT)GMAIL.COM
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Kevin Silva

    0 0 Отговор
    Работи! Казвам се Кевин Силва. Бившата ми съпруга ме блокира на всяка платформа. И се свързах с д-р Сака за помощ, 24 часа след като д-р Сака произнесе заклинанието си, Съпругата ми ме ОТБЛОКИРА! Този човек е честен, истински и мощен! Свържете се с Dr.Saka за помощ сега, споделям свидетелството си ... Съпругата ми се върна с мен и сме щастливи заедно. Свържете се с д-р Сака на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27634201775. На неговия имейл: [email protected].