Новини

Тайно световно правителство работи за унищожаване на човечеството

Публикувана: 18 Август, 2018 10:23
29 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 5560
Тайно световно правителство работи за унищожаване на човечеството
Снимка: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Веригата на световната власт е устроена тайнствено и загадъчно. Но в нея се проследява ясна йерархия. Известно е, че всички държави и техните лидери са само марионетки, изпълняващи чужди заповеди, се твърди в анализ споделян масово през последните дни в мрежата, пише "Блиц". Тези, които действително притежават истинската власт, винаги са в сянка и управляват тайно, пишат конспиративни сайтове. Но и те се подчиняват на чужди заповеди. Невъзможно е властта да се споделя с широк кръг лица – тя е твърде ценна стока, за да се пилее.

Тайното световно правителство всъщност се състои само от няколко души, които управляват различните процеси в съвременния свят. Тази организация се стреми към глобалната власт не от днес или от вчера, а от векове. И целта й е именно поробването на целия свят и установяването на контролирана скрита диктатура. Изпробват се различни модели, които понякога довеждат дори до световни войни

Последният модел се оказва най-успешен. В началото на нашия век членовете на тайното световно правителство концентрират усилията си върху това световната паяжина да влезе във всеки дом. Срещу минимални суми потребителите заменят свободата си за удобния и приятен интернет. При това напълно доброволно.

И наистина, ако промените не са революционни, а се правят постепенно, на никого няма да му хрумне да се възмущава и съпротивлява. Първо се появиха скенерите за пръстови отпечатъци на смартфоните. Милиарди потребители с радост отдадоха биометричните си данни на транснационални корпорации. Те, от своя страна – на правителствата, а те пък – на тайното световно управление. Всичко, което се случва в нашия свят, е тясно взаимосвързано.

Съвременните информационни идеи старателно се контролират и се появяват на пазара едва когато почвата вече е подготвена за тях. Така след скенерите за пръстови отпечатъци се появиха и камерите, способни за десетки части от секундата да създават триизмерни проекции на лицата и да сканират окото. В Китай властите са стигнали още по-далеч. Създава се система за гражданска отговорност. Тестовете доказват ефективността й. Но зад красивите думи за безопасност се крие горчивата истина.

Системата за гражданска отговорност – това са милиарди камери, датчици и микрофони, разположени буквално навсякъде. Това е централизирана база данни, в която се съдържат личните дела на всички граждани на Китай, водени още от раждането им. Системата оценява постъпките на хората и формира рейтинг, на основата на който те са поощрявани или наказвани. Вече се говори за създаването на подобна система на територията на Япония, САЩ, Русия. Правителствата обсъждат възможността за изграждане на тестови селища за експериментиране с новата система за гражданска отговорност, която се превръща и в закон, и в съд. Моралните категории ще функционират в компютърна система, която ще се управлява не от корпорациите и правителствата, а от няколко души в сянка.

Реалността е такава, че истината е още по-страшна. В Китай е в пробен период система, която впоследствие ще се приложи по целия свят. Тайното световно правителство, разполагащо с всички биометрични, банкови, маркетингови и други данни за нас, ще стартира във всяка страна аналогична система за наблюдение, формално тя ще осигурява обществената безопасност. Но в действителност ще превърне цялото човечество в послушни роби.

Това ще постави началото на нова епоха на доброволно робство. А световното правителство ще получи пълен контрол над нашия свят, като ще може да реализира всякакви планове и идеи. Така за прогреса и безопасността, за мира и спокойствието, за благата и комфорта, хората ще трябва да заплатят с най-ценното, което притежават, а именно – със свободата си.

Поставете оценка на статията:
Оценка 0 от 0 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Салам Алеко
1 Отговор
Тези системи като влязат в България, мене и брата Хасан, първи ще ни очистят!

Коментиран от #17


Оценка:
-6 +18

Каубой
2 Отговор
В последното изречение сте сгрешили . Животът е по-ценен от свободата независимо в каква степен я чувстваш !

Коментиран от #6


Оценка:
-11 +9

Факт
3 Отговор
А здрасти...Клуб Билденберг,Вишите Масони и още куп други сбирщини на "богоизбраните" -подържат теорията за златният милиард-доказан факт! В света има само няколко страни които не са подвласни на тези безумни велможи--за съжаление ние не сме от тях....

Коментиран от #5


Оценка:
-0 +25

оптимист
4 Отговор
Господ ще остави всички "тарикати" да се проявят на воля. За да няма в деня на Страшния съд "Ама аз не знаех! Без да искам! Не съм такъв човек!"

Коментиран от #8


Оценка:
-2 +13

заинтересован
5 Отговор

До коментар #3 от "Факт":


И кои са тези страни?

Оценка:
-4 +4

Liberty or death
6 Отговор

До коментар #2 от "Каубой":


Напротив, ако цяял живот се мъчиш, какво ценно има в такъв живот на безсмислено съществуване?

Оценка:
-1 +10

Кълвач
7 Отговор
Тайно, тайно, колко да е тайно? У нас правителството най официално си работи срещу народа с цел да го унищожи!

Коментиран от #11


Оценка:
-1 +54

реалистичен песимист
8 Отговор

До коментар #4 от "оптимист":


Как не, хиляди години безнаказано си вилнеят, ама все някога щял да ги наказва. Май други сме наказаните, а?

https://www.youtube.com/watch?v=Z1BzP1wr234&t=

Коментиран от #14


Оценка:
-3 +8

Дисидент
9 Отговор
Между другото координираната атака и цензура на Алекс Джоунс по едно и също време от всички социални мрежи и платформи е много ясен знак за това как всичко се командва от едно и също място. Дори най-заблудените би трябвало да се замислят. И това е само "началото" (По-скоро продължението), разбира се, донякъде е засегнато и в статията.

Оценка:
-1 +14

Враца
10 Отговор
О да вярно е?Базата им е на Марс(пра-пра Мекедонски земи).Всичко се контролира от Б.Б и СИЕ;чрез wifi .Нема такива щуротий...

Оценка:
-12 +2

Огнегълтача
11 Отговор

До коментар #7 от "Кълвач":


Тиа са кукли на конци.

Оценка:
-0 +6

no name no face no number
12 Отговор
Няма по силнп оръжие от хораъа по света, ако го направят ще ги пометем. А и армиите ще откажат да защитават тези дебили. Ще се наиграят сигурен съм.

Коментиран от #21, #22


Оценка:
-1 +8

13
Този коментар е премахнат от модератор
гост
14 Отговор

До коментар #8 от "реалистичен песимист":


Не съм съгласен с теб,значи отвъдното е мястото за изкупление на прегрешенията,защото ако тук властват пари,власт, интереси,там е Справедливостта!Угнетителя ще получи възмездие,на място където парите и властта човешка нямат място!

Коментиран от #15


Оценка:
-1 +6

Реалистичен песимист
15 Отговор

До коментар #14 от "гост":


Значи с 2 думи да не чакаме Бог да ни помогне, лошите ще си властват вечно тук.
Нали се сещаш, че 5 пари не давам дали (Да приемем, че е така, макар че това са просто надеждите на хора, които са прекалено слаби, за да предположат, че може би това е просто една фантазия) някой ще бъде наказан след смъртта си, след като тук си върши поразиите. Ако някой тръгне да изнасилва дъщеря ти, ти само ще гледаш ли и ще се радваш от мисълта, че ще има възмездие за извършителя? Сигурно няма да има значение, понеже след време тя ще отиде в рая (предполафгаемо)?
Голяма справедливост, голямо нещо.

Оценка:
-3 +2

Така де
16 Отговор
Факт е, че има една шепа хора, които се борят да са световни лидери и да дърпат конците, което не е грях, но е лошо начина по който се случва. Лично аз не хвърлям цялата вина на тях, защото като се поставя на тяхно място и като видя какви хора има - ами то 90% не са свястни. Дори са искаш с добро да вземеш световната власт просто няма на кой да се разчита. Кастингите за политици и чиновници са пълни с крадци, убийци, канибали, некрофили, зоофили, хейтъри и прочие. Тия същите избутват от кастингите добрите хора и почти няма свестен човек, който да се яви пред лидерите в сянка и да иска да управлява. Обвинявам лидерите в сянка, че не работят по политически системи, които да намалят максимално броя на политици, чиновници и едри бизнесмени. Може би ги е страх да не ги подгонят, не знам, но вината е обща. Хората трябва да се плашат повече от хората, които бачкат за световните лидери, отколкото от тия лидери, защото тия, които бачкат за тях, са в пъти по-лоши и те са продажницици и злобарите, които ни хвърлят в огъня. Не Хитлер е злодея, а Сс войниците, които са трепали, защото без тях Хитлер нямаше да съществува. Затова трябва народа да тръгне на война срещу наемниците на злодейските лидери, защото без наемници няма никой да може да стане тираничен диктатор

Оценка:
-0 +4

Хасан
17 Отговор

До коментар #1 от "Салам Алеко":


Аз вече съм в системата ..като влеза в някое казино веднага ме знаят от системата

Оценка:
-3 +2

BGman
18 Отговор
Откога разправям, че неслучайно и Facebook и Google се оказват собственост на млади еврейчета...

Оценка:
-0 +12

BGman
19 Отговор
Както казва старият Ротшилд "Дайте ми правото да печатам парите на една държава, след което не ме интересува кой прави законите." След това си купуваш палячовци на килограм - Плевнелиев, Паси...Буш, Обама, Тръмп

Коментиран от #25


Оценка:
-0 +13

Марони
20 Отговор
Теорията на конспирацията е любима на невежите и несвободни по дух хора!Убежденията на сульо и пульо са по-силни от фактите и точно това крепи този апокалиптичен абсурд!

Оценка:
-9 +2

гаврата
21 Отговор

До коментар #12 от "no name no face no number":


Армиите ли? Че това са платени слуги, които изпълняват заповеди. Как ще те защити армията, ако и заповядат да не те защити? Ние нали имаме някаква армия там, как ни защити от крадците на власт гук? Даже им козирува армията, ти защита очакваш?

Оценка:
-0 +7

гаврата
22 Отговор

До коментар #12 от "no name no face no number":


Армиите ли? Че това са платени слуги, които изпълняват заповеди. Как ще те защити армията, ако и заповядат да не те защити? Ние нали имаме някаква армия там, как ни защити от крадците на власт гук? Даже им козирува армията, ти защита очакваш?

Оценка:
-0 +2

Марони
23 Отговор
Невежите предпочитат някъде там да битува зъл пастир,отколкото никакъв пастир.За тях е по приемливо да заменят свободната си воля срещу някаква зла конспиративна участ!Това е така,защото не могат да понесат бремето от отговорността,което свободата изисква.Няма теория на конспирацията!Има тайни служби,подчинени на правителства и президенти.

Оценка:
-5 +1

24
Този коментар е премахнат от модератор
До #19
25 Отговор

До коментар #19 от "BGman":


Забрави Станишев,Първанов, Пеевски,Доган,пък и тоя всенародният любим президент, Радев...все верни на партията дебили!Поне така твърди един професор - социалист...

Оценка:
-3 +1

CL500
26 Отговор
Писания, писания, но нещо текстът не кореспондира със заглавието. Как е направена тая връзка, че се работело за УНИЩОЖАВАНЕТО на човечеството????? Как също се достига до заключението, че с биометричните данни, ни правят роби. Роб се става, ако ти ограничат правата, ако не можеш да излезеш да протестираш, ако не можеш да изкажеш мнението си (а сега Тръпм го смилат от критики в САЩ съвсем свободно), ако нямаш избор.

Оценка:
-4 +0

The TRAPPER
27 Отговор
Заглавието не е написано правилно: - Не е за унищожаване на човечеството , а за заробване на човечеството, и от нас зависи дали ще се поддадем.

Оценка:
-1 +1

The TRAPPER
28 Отговор
Как ще е тайно ? Цяла България го знае.

Оценка:
-0 +1

The TRAPPER
29 Отговор
Тук у нас не е тайно , то си работи съвсем открито.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
Лотар Матеус
Легендата на немския футбол критикува бившия треньор на Байерн Мюнхен и настоящ на Манчестър Сити:
На Пеп Гуардиола му липсва здрав разум."

Още бисери